Ρινοπλαστική Εμπειρίες Μαρτυρίες Αξιολογήσεις Κριτικές Google. Τι λένε οι χειρουργημένοι μας...!!!

Σχόλια σε Forums, Facebook, Google, E-mail κτλ.

dr-med-pavlidelis

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
"Ευχαριστώ αυτούς που με εμπιστεύονται για την Υγεία και την Ομορφιά τους και θέλησαν μέσα από τα σχόλιά τους στα διάφορα forums ρινοπλαστικής, να εκφράσουν την ευχαρίστησή τους για την επέμβαση που τους πραγματοποίησα."
Θα είμαι πάντα κοντά σας!

Dr. med. B. Παυλιδέλης

Τι λένε οι χειρουργημένοι μας YouTube Παυλιδέλης 2020 - 2021

Τι λένε οι χειρουργημένοι μας YouTube Παυλιδέλης 2020 - 2021

video

Η Φαίη - GirlsNextDoor περιγράφει βήμα βήμα την εμπειρία της από την πλαστική στη μύτη της.

Ρινοπλαστική 2021: Aξιολόγηση κριτική Google, Οκτώβριος

Ρινοπλαστική 2021: Aξιολόγηση κριτική Google, Οκτώβριος

Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω τον εξαίρετο επιστήμονα γιατρό και υπέροχο άνθρωπο κο Β. Παυλιδέλη για την επιτυχημένη επέμβαση που έκανε στην μύτη μου. Αντιμετώπισε το πρόβλημά μου με πλήρη επιτυχία, δείχνοντας την καταπληκτική επιστημονική του κατάρτιση και την εμπειρία του. Η σοβαρότητα του λόγου του εμπνέει εμπιστοσύνη.

Επίσης θα ήθελα να αναφερθώ και στην μετεγχειρητική φροντίδα όπου γίνεται λεπτομερής παρακολούθηση μαζί με εξαίρετους ανθρώπους που πλαισιώνουν την ομάδα του, γεμάτοι ευγένεια, καλοσύνη και προθυμία να βοηθήσουν.

Συγχαρητήρια γιατρέ για την πολύτιμη προσφορά σας στους ανθρώπους, να έχετε πάντοτε επιτυχίες που καθημερινά επιβεβαιώνουν την άριστη φήμη σας. Μαρία Βασιλοπούλου

Ρινοπλαστική 2021: Aξιολόγηση κριτική Google, Οκτώβριος

Ρινοπλαστική 2021: Aξιολόγηση κριτική Google, Οκτώβριος

I live in London and traveled to Athens to have a rhinoplasty with Dr. Pavlidelis, and I’m so glad I did! I researched and talked to many doctors over the period of a year and ended up choosing him because I liked his previous work, and he made me feel that I was in the right hands. From the beginning, I had the best experience.
 
Everyone in his office was kind, welcoming, and answered all my questions. Dr. Pavlidelis not only fixed my breathing issue but also gave me a fantastic nose that still looks like me (which is what I asked for). It suits my face, looks natura and is better than I expected! Before the surgery, he gave me realistic expectations and didn’t overpromise anything - but he definitely over-delivered. I was also very impressed with the aftercare I received and how closely he monitored my healing process.
Choosing a surgeon for your face can be difficult as you put so much trust in one person, buτ ιf you’re considering it and want a nose that looks beautiful, natural, and allows you to breathe properly, I definitely recommend dr. Pavlidelis. He simply knows what he’s doing!

Ρινοπλαστική 2021: Μαρτυρία και σχόλιο στο facebook, Ιούνιος

Ρινοπλαστική 2021: Μαρτυρία και σχόλιο στο facebook, Ιούνιος

Πριν τρεις μήνες κ εν μέσω κορωνοϊού εμπιστεύτηκα τον Dr. Παυλιδελη.

Είχα χρόνιο στραβό διάφραγμα με δύσπνοια, μεγάλη δυσκολία στην αναπνοή αλλεργίες και πολλα προβλήματα. Η επέμβαση ήταν ανώδυνη με εξαιρετικό αποτέλεσμα και αναπνέω πλεον σωστά, κοιμάμαι καλυτερα έχει βελτιωθεί πολυ η ποιότητά της ζωής μου ενώ οι αλλεργίες δεν με ενοχλουν πλεον καθόλου. Η υποστήριξη του γιατρού και της ομάδας του καθ όλη τη διάρκεια της επέμβασης και της αποθεραπείας ήταν συνεχής. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για όλα κυρίως τον γιατρό μου έναν εξαιρετικό Επιστήμονα και Άνθρωπο.

Ρινοπλαστική 2021: Μαρτυρία και σχόλιο στο facebook, Μάιος

Ρινοπλαστική 2021: Μαρτυρία και σχόλιο στο facebook, Μάιος

Νομιζω οτι δεν υπαρχουν λογια να περιγραψω την εμπειρια μου (ρινοπλαστικη). Μια επεμβαση που βιωσα καθολου επώδυνα εαν αναλογιστουμε το μεγεθος της δυσκολιας της τοσο για τον γιατρο οσο και για τον ασθενη. Απολυτα επιτυχημένη, φυσικη χωρις υπερβολες και αρμονικη με το προσωπο. Νιωθω ευλογημενη που εμπιστευτηκα την επεμβαση αυτη στον κυριο Παυλιδελη καθως μιλαμε για εναν ανθρωπο πρωτιστως και επειτα για εναν καταπλητικο γιατρο που σου μεταδιδει μια θετικη αυρα και ενεργεια απο το πρωτο λεπτο και ενα αισθημα απολυτης εμπιστοσυνης βλεποντας το επιπεδο του επαγγελματισμου του. Δεν θα μπορουσα να παραλειψω τους συνεργατες του. Γλυκύτατοι, ευχαριστοι, σοβαροι αλλα

οχι απομακροι, ευγενικοι και με κατανοηση. Θα περιεγραφα το κλιμα του ιατρειου οικογενειακο, φιλικο, ζεστο αλλα παραλληλα σοβαρο. Συστηνω ανεπιφυλακτα τον κυριο Παυλιδελη σε συνδυασμο με τους συνεργατες του σε οποιον επιθυμει μια επιτυχημενη επεμβαση απο μια επιτυχημενη ομαδα.

Ρινοπλαστική 2021: Aξιολογήσεις κριτικές Google, Απρίλιος

Ρινοπλαστική 2021: Aξιολογήσεις κριτικές Google, Απρίλιος

Σαν φαρμακοποιός κι εγώ στον κλάδο της υγείας, έχω να πω τα καλύτερα λόγια για τον Κο Παυλιδέλη, εξαιρετικός ιατρός. Και το προσωπικό επίσης. Με βοήθησαν αρκετά με το πρόβλημα μου, είχα διάφραγμα, πολύποδες, ιγμορίτιδα και κόγχες, η επέμβαση μου ήταν επιτυχής. Εξαιρετικοί στη δουλειά τους. Τώρα πλέον μπορώ και αναπνέω πολύ καλύτερα από πριν. Σας ευχαριστώ πολύ!!

Ρινοπλαστική 2021: Μαρτυρία και σχόλιο στο facebook, Aπρίλιος

Ρινοπλαστική 2021: Μαρτυρία και σχόλιο στο facebook, Aπρίλιος

Πολύ καλός μετά από 30 χρόνια που με χειρουργισε δεν είχα κανένα πρόβλημα άψογος!! Απολλώνιο θεραπευτειριο η πρώτη ρινοπλαστηκη σε σεμινάριο γιατρών του εξωτερικού !!

Ρινοπλαστική 2021: Aξιολογήσεις κριτικές Google, Mάρτιος

Ρινοπλαστική 2021: Aξιολογήσεις κριτικές Google, Mάρτιος

Από την πρώτη στιγμή που επικοινώνησα με το Ιατρείο του κ. Παυλιδέλη, η εξυπηρέτηση και η επικοινωνία ήταν εξαιρετική. Λόγω της φύσης του επαγγέλματος μου και του περιορισμένου χρόνου μου (φυσικοθεραπεύτρια , pilates trainer), προγραμματίστηκε το χειρουργείο διαφράγματος και ρινοπλαστικής ώστε να εξυπηρετηθώ άμεσ και πραγματικά είμαι ευγνώμων γι' αυτό. To αποτέλεσμα τόσο σε αισθητικό όσο και σε λειτουργικό επίπεδο άλλαξε την ζωή μου, τον ύπνο μου, την ενέργειά μου και την αντοχή κατά την άθληση, την αυτοπεποίθηση μου. Μετεγχειρητικά δεν είχα καθόλου πόνο και δεν μελάνιασα, υπήρχε ένα ελάχιστο οίδημα το οποίο είναι λογικό να εμφανίζεται μετά από οποιαδήποτε επέμβαση.. Η φωτογραφία είναι από την 5η μέρα που αφαιρέσαμε το νάρθηκάκι "Η αναπνοή είναι η πρώτη και η τελευταίο πράξη της ζωής μας". Καμία επέμβαση δεν είναι μόνιμη στο αποτέλεσμα αν δεν το συντηρήσουμε. Ο καθαρισμός της ρινικής πυραμίδας και του ρινικού διαφράγματος μου έδωσε μια "καθαρή" βάση ώστε μέσα από αναπνευστικές ασκήσεις (με την μέθοδο pilates και YOGA), να ανατροφοδοτήσω, να επανεκπαιδεύσω το αναπνευστικό σύστημα και πλέον να απολαμβάνω στιγμές... Σας ευχαριστώ για όλα...

Ρινοπλαστική 2021: Aξιολογήσεις κριτικές Google Φεβρουάριος 2021

Ρινοπλαστική 2021: Aξιολογήσεις κριτικές Google Φεβρουάριος 2021

Έμεινα πολύ ευχαριστημένη από την εγχείρηση στη μύτη στην οποία υποβλήθηκα.   Ο κύριος Παυλιδελης γνωριζει άριστα τη δουλειά του και το αποτελεσμα τόσο λειτουργικά όσο και αισθητικά με αποζημίωσε. Επίσης το προσωπικό του είναι ευγενέστατο και πολύ εξυπηρετικό.

Ρινοπλαστική 2020 αξιολογήσεις κριτικές Google Δεκέμβριος 2020

Ρινοπλαστική 2020 αξιολογήσεις κριτικές Google Δεκέμβριος 2020

Νιώθω πολύ τυχερή που δεν ταλαιπωρήθηκα καθόλου στην επιλογή ενός σωστού και έμπειρου πλαστικού καθώς είχα ήδη δει αποτελέσματα της δουλειάς του κ.Παυλιδέλη και ήξερα ότι μπορώ να τον εμπιστευτώ. Η μητέρα μου χειρουργήθηκε από τον ίδιο πριν 20ετιας και και έμεινε άκρως ικανοποιημένη και πράγματι η μύτη της είναι αισθητικά και λειτουργικά τέλεια. Όσον αφορά την δική μου εμπειρία που είναι αρκετά πρόσφατη, είμαι περισσότερο από ευχαριστημένη για το αποτέλεσμα καθώς είναι φυσικότατο και ότι ακριβώς ταιριάζει στο πρόσωπό μου, σε αρμονία με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του.
Ευχαριστώ πολύ τον άψογο γιατρό μου καθώς και το ευγενέστατο υπόλοιπο προσωπικό του ιατρείου του που έκαναν την ρινοπλαστικη μου μια τόσο ευχάριστη εμπειρία!!

Προτείνω ανεπιφύλακτα τον κο Παυλιδέλη. Πρόκειται όχι μόνο για έναν εξαιρετικό επιστήμονα ιατρό, αλλά και για έναν υπέροχο άνθρωπο. Εμπνέει απόλυτη εμπιστοσύνη (η εμπειρία του άλλωστε είναι τεράστια και αδιαμφισβήτητη). Ο ασθενής νιώθει από την πρώτη στιγμή ένα αίσθημα οικειότητας και ασφάλειας. Ο κος Παυλιδέλης είναι πάντα πρόθυμος οποιαδήποτε στιγμή να τον ακούσει, να του λύσει οποιαδήποτε απορία, ενώ το αισθητικά και λειτουργικά άψογο τελικό αποτέλεσμα είναι εγγυημένο. Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα. Είστε όλοι υπέροχοι! Μπράβο γιατρέ!

Eμπειρίες για ρινοπλαστική φόβος πόνος πρήξιμο ούτε στο ελάχιστο της κ. Μαρίας Δ...κη, Ιούνιος 2020

Eμπειρίες για ρινοπλαστική φόβος πόνος πρήξιμο ούτε στο ελάχιστο της κ. Μαρίας Δ...κη, Ιούνιος 2020

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τον κυριο Παυλιδέλη και την ομάδα του για την ανώδυνη και καθ'όλα επιμελή δουλειά που έκαναν. Οι πονοι και το πρηξιμο ουτε στο ελάχιστο δεν επιβεβαίωσαν τους φόβους μου. Η αντίληψη της αισθητικής του είναι εξαιρετική. Έχω ένα ευειδες, φυσικό αποτέλεσμα και μια άνετη αναπνοή.

Εμπειρίες και σχόλια για ρινοπλαστική της κ. Μαρίας Β...ου.

Εμπειρίες και σχόλια για ρινοπλαστική της κ. Μαρίας Β...ου.

Κε Παυλιδέλη,

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για το υπέροχο αποτέλεσμα που μου χαρίσατε μετά την επέμβαση ρινοπλαστικής και ρινικού διαφράγματος που πραγματοποίησα μαζί σας το Δεκέμβριο του 2019. Στην αρχή ήμουν πολύ επιφυλακτική για την έκβαση του χειρουργείου, αλλά οφείλω να ομολογήσω ότι το αποτέλεσμα είναι πολύ καλύτερο απ' ότι περίμενα και η μύτη ταιριάζει πολύ αρμονικά με το πρόσωπό μου.

Σχόλια χειρουργημένων στο facebook Φεβρουάριος 2020

Σχόλια χειρουργημένων στο facebook Φεβρουάριος 2020

10 μέρες μετά την επέμβαση με τον κύριο παυλιδελη... 3 ώρες χειρουργείο.... Αναπνέω ήδη πολύ καλύτερα επίσης το αυτί μου "ξεβουλωσε" μετά από δύο χρόνια!!! δεν πονεσα ούτε ένα λεπτό δεν είχα μελανιές αιμορραγιες και ότι μπορεί να συνεπάγεται μιας τέτοιας επέμβασης...

Ευχαριστήρια επιστολή του κ. J... T..., που χειρουργήθηκε για στραβό ρινικό διάφραγμα και ρινοπλαστική, Ιανουάριος 2020

Ευχαριστήρια επιστολή του κ. J... T..., που χειρουργήθηκε για στραβό ρινικό διάφραγμα και ρινοπλαστική, Ιανουάριος 2020

METAΦΡΑΣΗ GOOGLE ΑΠΟ ΑΡΜΕΝΙΚΑ

Dear Mr. Pavlidelis, I am very grateful for the surgery, now I feel I can breathe freely, and of course the aesthetic effect is perfect. At our first meeting, I felt that you were a trustworthy person, you helped me to cope with stress, and of course you answered all my questions immediately. Best regards, Jacob.

Հարգելի պարոն Pavlidelis, Շատ շնորհակալ եմ վիրահատության համար, հիմա զգում եմ, որ կարող եմ ազատ շնչել, և իհարկե էսթետիկ էֆեկտը կատարյալ է: Մեր առաջին հանդիպումից ես զգացի, որ դուք վստահելի անձնավորություն եք, դուք օգնեցիք ինձ հաղթահարել սթրեսը և իհարկե իմ բոլոր հարցերին անմիջապես պատասխան եք տվել: Հարգանքներով Հակոբ  

Σχόλιο για ρινοπλαστική και στραβό ρινικό διάφραγμα του κ. Βασίλη Μπ...η, Σίδνεϋ, Αυστραλία

Σχόλιο για ρινοπλαστική και στραβό ρινικό διάφραγμα του κ. Βασίλη Μπ...η, Σίδνεϋ, Αυστραλία

I visited Dr Pavlidelis last year from Australia for a septoplasty-rhinoplasty procedure due to chronic breathing problems. Dr Pavlidelis conducted the procedure and the result was excellent. My breathing has improved tremendously. I highly recommend Dr Pavlidelis.

Eμπειρία και σχόλια για πλαστική μύτης και ρινικού διαφράγματος ρινοπλαστική της κ. Άννας Λ...

Eμπειρία και σχόλια για πλαστική μύτης και ρινικού διαφράγματος ρινοπλαστική της κ. Άννας Λ...

κ.Παυλιδελη η αλήθεια είναι ότι από τη πρώτη στιγμή που κάναμε τη πρώτη συνάντηση στο γραφείο σας ένιωσα κατευθείαν μια ασφάλεια και μια σιγουρά ότι είστε η σωστή επιλογή για να κάνω τη ρινοπλαστική που χρόνια ήθελα..  Σας εμπιστεύτηκα από τη πρώτη στιγμή και η αλήθεια είναι ότι το αποτέλεσμα ήταν ακόμα καλύτερο από οτι το περιμενα..!!!!  η μύτη μου δεν είναι απλά όμορφη εξωτερικά αλλά και εσωτερικά είναι μια άψογα λειτουργική μύτη..  το αποτέλεσμα είναι τόσο φυσικό που δεν μπορεί κανείς να καταλάβει ότι έχω υποστεί αυτή την επέμβαση.. πραγματικά δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω.. είστε o top και όχι τυχαία..  σας ευχαριστώ πολύ για όλα!!!

Eμπειρίες και σχόλια από την Κύπρο για ρινοπλαστική και διόρθωση ρινικού διαφράγματος της κ. Έλενας Κ..., Φεβρουάριος 2019

Eμπειρίες και σχόλια από την Κύπρο για ρινοπλαστική και διόρθωση ρινικού διαφράγματος της κ. Έλενας Κ..., Φεβρουάριος 2019

Yia sas, eimai i Helena K..., ekana mia rinoplastiki konta sas stis 10/01/2019, parakalo exo mia erotisi, uparxoun rafes, autes tha koboun apo mona tous i prepei na episkefto kapio giatro edo stin Kypro gia na mou ta aferesoun. Episis tha ithela na euxaristiso ton k. Pavlidelis masi me tin omada tou, eimai para poli euxaristimeni me ta panta, mia omorfi, leitourgiki miti, i kliniki, to prosopiko, i exeberetisi kai i evgenia. 

Sas euxaristo poli kai kali sunexia

Helena

Eμπειρίες και σχόλια για πλαστική μύτης  ρινοπλαστική της κ. Αναστασίας Στ...ού, από Σίδνεϊ, Αυστραλία, Φεβρουάριος 2019

Eμπειρίες και σχόλια για πλαστική μύτης ρινοπλαστική της κ. Αναστασίας Στ...ού, από Σίδνεϊ, Αυστραλία, Φεβρουάριος 2019

I would like to thank Dr. Pavlidelis and his team for the amazing work that I had done and congratulate them on their fantastic service. Anna, Sydney, Australia

Εμπειρίες και σχόλια για λειτουργική και αισθητική ρινοπλαστική του κ. Άκη Γ..., ο οποίος ζει και εργάζεται στο Μάντσεστερ - Αγγλία, Δεκέμβριος 2018

Εμπειρίες και σχόλια για λειτουργική και αισθητική ρινοπλαστική του κ. Άκη Γ..., ο οποίος ζει και εργάζεται στο Μάντσεστερ - Αγγλία, Δεκέμβριος 2018

Hello Dr.Pavlidelis,

I would like to thank you for the operation I had 2 weeks ago. The results are marvelous and the recovery has been impressive, which indicates the great quality and experience of the surgeon! The team was also very pleasant and cooperative, which made the treatment a very smooth experience. 

Definitely a recommended experience to anyone!

Best wishes,  Akis from Manchester

Εμπειρίες και σχόλια για πλαστική στη μύτη ρινοπλαστική της Κορίνας Νικολ..., φοιτήτριας στην Κέρκυρα, Σεπτέμβριος 2018

Εμπειρίες και σχόλια για πλαστική στη μύτη ρινοπλαστική της Κορίνας Νικολ..., φοιτήτριας στην Κέρκυρα, Σεπτέμβριος 2018

Kύριε Παυλιδέλη,

Mε αυτό το μήνυμα, θέλω  να εκφράσω την ευχαρίστησή μου, αλλά και τον  θαυμασμό μου για το τέλειο αποτέλεσμα της ρινοπλαστικής που μου πραγματοποιήσατε.

Ήταν μια δύσκολη απόφαση για μένα και  η διαδικασία φαινόταν, στην αρχή, στα μάτια μου " βουνό".  Όμως, από την πρώτη μου κιόλας επίσκεψη στο ιατρείο σας, καταφέρατε να διώξατε κάθε άγχος και ανασφάλεια από μέσα μου. Το αποτέλεσμα της ρινοπλαστικής ξεπέρασε  καθε προσδοκία μου και  πραγματικά βελτίωσε την ποιότητα ζωής μου. Όχι μόνο αισθητικά για την εξωτερική εικόνα, αλλά και λειτουργικά, αφού η αναπνοή μου είναι καλύτερη από ποτέ!  

Σας ευχαριστώ για όλα!

Κορίνα Νικολ..., φοιτήτρια Κέρκυρα

Μαρτυρία και σχόλια για Dr. med B. Παυλιδέλη στο facebook Σεπτέμβριος 2018

Μαρτυρία και σχόλια για Dr. med B. Παυλιδέλη στο facebook Σεπτέμβριος 2018

Eίμαι κόρη ΩΡΛ από Χανιά, όπου ο πατέρας μου πρωτοστάτησε στην πόλη αυτή επί 30 χρόνια και βάλε. Επειδή γνωρίζω από κακόβουλα σχόλια και λάσπη από συναδέλφους τους γιατρούς οι οποίοι λόγω έλλειψης προσόντων λασπολογούν, ένα έχω να πω: Επισκέφθηκα 2 φορές τον κύριο Παυλιδέλης και ο άνθρωπος ήταν ΚΥΡΙΟΣ με όλη τη σημασία της λέξεως. ...

Σχόλια για ρινοπλαστική στο facebook Μάιος 2018

Σχόλια για ρινοπλαστική στο facebook Μάιος 2018

Δεν είναι γιατρός.. είναι εμπνευσμένος δημιουργός..! Την λέξη επιτυχία κάνει πράξη!!! Πολλά αστέρια, like και μπράβο με πολλή αγάπη!!

Σχόλια και μαρτυρίες ασθενών για ρινοπλαστική και αποκατάσταση του ρινικού διαφράγματος στο facebook, Απρίλιος 2018

Σχόλια και μαρτυρίες ασθενών για ρινοπλαστική και αποκατάσταση του ρινικού διαφράγματος στο facebook, Απρίλιος 2018

Πραγματικά 5 αστέρια και είναι λίγα…

Ο επαγγελματισμος του κυριου Παυλιδελη και της ομαδας του ειναι παραπανω απο τελειος!!! Ακομα και οι πιο δυσπιστοι και οσοι εχουν ενδοιασμους πρεπει να τον επισκεφθουν αμεσα!

Τον καλύτερο ΩΡΛ και πλαστικό χειρουργό για ρινοπλαστική στην Ελλάδα σχολιάζει και περιγράφει την εμπειρία της η κ. Ελένη K..., επιχειρηματίας, Ζάκυνθος, Απρίλιος 2018

Τον καλύτερο ΩΡΛ και πλαστικό χειρουργό για ρινοπλαστική στην Ελλάδα σχολιάζει και περιγράφει την εμπειρία της η κ. Ελένη K..., επιχειρηματίας, Ζάκυνθος, Απρίλιος 2018

Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδια μου όλο το team του κυρίου Παυλιδελη αρχικά για την άψογη συμπεριφορά τους και εξυπηρέτηση τους! Ξέρουν να σέβονται και να εκτιμούν τον ασθενη που έχουν και να τον χειρίζονται σαν άνθρωπο πάνω απ όλα! Και φυσικά θέλω να ευχαριστήσω τον γιατρό μου και κατά την γνώμη μου καλύτερο ωριλα και πλαστικό χειρουργό στην Ελλάδα τον κύριο Βασίλη Παυλιδελη! Έκανα ρινοπλαστικη και εκτός του ότι το αποτέλεσμα είναι άψογο και αισθητικά αλλά κυρίως λειτουργικά! Έχοντας «όμορφη μύτη, ελεύθερη αναπνοή» σύμφωνα με το quote που σε κερδίζει μόλις κανεις την πρώτη σου επίσκεψη στο γραφείο του κυρίου Παυλιδελη!!!

Σας ευχαριστώ πολύ, Ειρήνη Κ., Ζακυνθος

Εμπειρίες για το επιθυμητό αποτέλεσμα από ταυτόχρονη επέμβαση διαφράγματος και ρινοπλαστικής περιγράφει η κ. Έλενα Ζ..., φοιτήτρια Νομικής, Μάρτιος 2018

Εμπειρίες για το επιθυμητό αποτέλεσμα από ταυτόχρονη επέμβαση διαφράγματος και ρινοπλαστικής περιγράφει η κ. Έλενα Ζ..., φοιτήτρια Νομικής, Μάρτιος 2018

Κύριε Παυλιδελη,

με το παρόν email θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για ο,τι κάνατε για το αισθητικό και λειτουργικό θέμα που αντιμετώπιζα. Πριν ένα μήνα ουσα 19 ετών υποβλήθηκα σε ταυτόχρονη επέμβαση διαφράγματος και ρινοπλαστικη και πλέον τα αποτελέσματα είναι εμφανώς εξαιρετικά. Τόσο η αναπνοή όσο και το αισθητικό μέρος τείνουν να βελτιώνονται συνεχώς, ενώ το δεύτερο δείχνει να είναι ο,τι ακριβώς ζητούσα. Σημειωτεον η οποία ταλαιπωρία (μια εβδομαδα) μοιάζει αστεία μπροστά στο μεγεθος του αποτελέσματος. Νιώθω πλέον απόλυτα δικαιωμένη από την επιλογή μου, μια που όπως είχα αντιληφθεί και κατά την πρώτη επίσκεψη μου αλλά και πριν έρθω - διαβάζοντας συνεντεύξεις σας - πέραν από αριστος ιατρός, είστε καλλιτέχνης κι αυτό η ρινοπλαστικη το απαιτεί . Μελετάτε το πρόσωπο και αποδίδετε στο αποτέλεσμα την καλύτερη έκδοσή σου, χωρίς να χάνει την ταυτότητά του, χωρίς να παραμορφώνεται ή να εξωραΐζεται αλλά να δίνεται η καλύτερη δυνατή μορφή του βάσει όλων των υπολοίπων χαρακτηριστικών, κι αυτό θα πει αισθητική (τουλάχιστον στα μάτια μου). Εξαιρετική αντιμετώπιση τόσο στο νοσοκομείο όσο και στα επόμενα ραντεβού για τη πρόοδο του ασθενούς. Το ιατρείο σας πια έχει καταστεί στα μάτια μου οικείος χώρος και φυσικά το καλωσόρισμα του κυρίου Πάνου θα είναι πάντα μια όμορφη ανάμνηση. Ενας μόνο μήνας και νιώθω την αυτοπεποίθηση μου απογειωμένη, νιώθω να είμαι εγώ, νιώθω ευγνώμων και δικαιωμένη για την επιλογή μου! 

Εμπειρίες για ρινοπλαστική της κ. Φ... Π..., που προσήλθε από Λονδίνο, Φεβρουάριος 2018

Εμπειρίες για ρινοπλαστική της κ. Φ... Π..., που προσήλθε από Λονδίνο, Φεβρουάριος 2018

Καλησπέρα κ. Παυλιδελη,

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω άλλη μια φορά για αυτό το εντυπωσιακό αποτέλεσμα που έχει αλλάξει την αισθητική του προσώπου αλλά κυρίως την διάθεση μου. Είμαι πολύ παραπάνω από ευχαριστημένη με την δουλειά που κάνατε και σας στέλνω μια φωτογραφία μιας και δεν έχω έρθει εδώ και αρκετό καιρό.

Φιορι

Σχόλια για διόρθωση ρινικού διαφράγματος και ρινοπλαστική στο facebook Φεβρουάριος 2018

Σχόλια για διόρθωση ρινικού διαφράγματος και ρινοπλαστική στο facebook Φεβρουάριος 2018

Εξαιρετικός γιατρός όπως κ το αποτέλεσμα ! Έγινε διορθωση του ρινικου διαφραγματος και ρινοπλαστικη! Έχουν περάσει 2 μήνες και το αποτέλεσμα γίνεται όλο και καλύτερο! Τόσο το λειτουργικο, όσο και στο αισθητικό κομματι!!

Aπό το Facebook Φεβρουάριος 2018

Σχόλια για την ανάρρωση και το αποτέλεσμα ρινοπλαστικής και διόρθωσης του ρινικού διαφράματος της κ. Κατερίνας Φερ... στο facebook, Ιανουάριος 2018

Σχόλια για την ανάρρωση και το αποτέλεσμα ρινοπλαστικής και διόρθωσης του ρινικού διαφράματος της κ. Κατερίνας Φερ... στο facebook, Ιανουάριος 2018

Χειρουργήθηκα από τον γιατρό στις 11/01/2018. Είχα αισθητικό πρόβλημα με την μύτη μου οποτε προχωρήσαμε σε ρινοπλαστική και διόρθωση του διαφράγματος επί της ευκαιρίας. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένη από το αποτέλεσμα, είναι καλύτερο από οτιδήποτε μπορούσα να φανταστώ. Η ανάρρωσή μου είναι εκπληκτικά και δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής. Προτείνω 100%  τον κ. Παυλιδέλη και το προσωπικό του ιατρείου του. Σας ευχαριστώ πολύ όλους !

Ανώδυνη ρινοπλαστική γρήγορη ανάρρωση εκπληκτικό αποτέλεσμα “άξιζε τον κόπο...” τα σχόλια χειρουργημένων, Οκτώβριος 2017

Ανώδυνη ρινοπλαστική γρήγορη ανάρρωση εκπληκτικό αποτέλεσμα “άξιζε τον κόπο...” τα σχόλια χειρουργημένων, Οκτώβριος 2017

Κύριε Παυλιδελη,

Σας ευχαριστω από τα βαθη της ψυχης μου για το εκπληκτικο αποτελεσμα που ειχε η ρινοπλαστικη τοσο στο λειτουργικο οσο και στο αισθητικο κομματι. Όλα πηγαν καλυτερα από ότι φανταζομουν αφου το χειρουργειο ηταν ανωδυνο και η αναρρωση γρηγορη. Να εχετε υγεια και ευτυχια με την οικογενεια σας.

Με εκτιμηση Α.Τ.

Ενδεικτικά σχόλια χειρουργημένων με email

Ενδεικτικά σχόλια χειρουργημένων στο facebook

Σχόλια forum e-steki.gr ρινοπλαστική Dr. med B. Παυλιδέλης, Οκτώβριος 2017

Σχόλια forum e-steki.gr ρινοπλαστική Dr. med B. Παυλιδέλης, Οκτώβριος 2017

Η Βessy Mel είναι Executive Γραμματέας, 38 ετών

Η Βessy Mel είναι Executive Γραμματέας, 38 ετών

Ο Αλέξανδρος είναι Μαθηματικός, Προγραμματιστής, 35 ετών

Ο Αλέξανδρος είναι Μαθηματικός, Προγραμματιστής, 35 ετών

Ο Giannis Pap είναι Δάσκαλος - Εκπαιδευτής σε σχολή οδήγησης, 35 ετών

Ο Giannis Pap είναι Δάσκαλος - Εκπαιδευτής σε σχολή οδήγησης, 35 ετών

Η Olgakiteach είναι Δασκάλα Δημοτικού, 28 ετών

Η Olgakiteach είναι Δασκάλα Δημοτικού, 28 ετών

Η Μαρίνα Papanicol είναι Δικηγόρος, 23 ετών

Η Μαρίνα Papanicol είναι Δικηγόρος, 23 ετών

Η Meldro είναι Φοιτήτρια, 24 ετών

Η Meldro είναι Φοιτήτρια, 24 ετών

Γνωστοποίηση: το όνομα μου, στις παραπάνω δημοσιεύσεις, διαγράφηκε σκοπίμως από τους διαχειριστές του forum. Για το λόγο αυτό, ζητώ συγνώμη σε όσους θέλησαν να εκφράσουν με αυτό τον τρόπο την ευχαρίστησή τους στο πρόσωπό μου και να διαφωτίσουν άλλους ενδιαφερόμενους, αφού πλέον δεν μπορούν να δουν τη δημοσίευσή τους, όπως ακριβώς την καταχώρησαν.

Κριτική στο facebook έγραψε η κ. Δήμητρα Δαν..., που υποβλήθηκε σε ανοιχτή ρινοπλαστική με ταυτόχρονη επέμβαση στο διάφραγμα και τις κόγχες... o Θεός να σας έχει γερό να συνεχίζετε να προσφέρετε την εκλεκτή δουλειά σας στον κόσμο... Σεπτέμβριος 2017

Κριτική στο facebook έγραψε η κ. Δήμητρα Δαν..., που υποβλήθηκε σε ανοιχτή ρινοπλαστική με ταυτόχρονη επέμβαση στο διάφραγμα και τις κόγχες... o Θεός να σας έχει γερό να συνεχίζετε να προσφέρετε την εκλεκτή δουλειά σας στον κόσμο... Σεπτέμβριος 2017

Στις 27 Ιουνίου 2017 υποβλήθηκα σε ανοιχτή ρινοπλαστική από τον κ. Παυλιδέλη με ταυτόχρονη επέμβαση στο διάφραγμα και στις ρινικές κόγχες... το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό από την πρώτη κιόλας εβδομάδα...

Σχόλια χειρουργημένων στο facebook Μάρτιος 2017

Σχόλια χειρουργημένων στο facebook Μάρτιος 2017

Αναμνηστική φωτογραφία του Dr. med. B. Παυλιδέλη με την κ. Ιουλία Ματσ..., φιλόλογο - ξεναγό, που χειρουργήθηκε για ρινοπλαστική και ρινικό διάφραγμα, τον Σεπτέμβριο 2016.

Μια φωτογραφία, χίλιες λέξεις!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο γιατρό!

Αναμνηστική φωτογραφία του Dr. med. B. Παυλιδέλη με την κ. Ιουλία Ματσ..., φιλόλογο - ξεναγό, που χειρουργήθηκε για ρινοπλαστική και ρινικό διάφραγμα, τον Σεπτέμβριο 2016.

Προσωπική μαρτυρία της κ. Σοφίας Μπ..., cabin crew member - αεροσυνοδός χειρουργημένη για Ρινοπλαστική.

Η αλήθεια είναι πως είμαι αρκετά διστακτική.. και ιδιαιτέρως σε θέματα υγείας δυσκολεύομαι να εμπιστευτώ κάποιον όσο λαμπρός επιστήμων κι αν είναι.. βλέπεται ο φόβος που με κυριεύει με κάνει να γίνομαι καχύποπτη..
Έχοντας αντιμετωπίσει επανειλημμένα προβλήματα τον τελευταίο χρόνο στο ωτορινολαρυγγολογικό μου σύστημα κι αφού είχα επισκεφθεί τουλάχιστον 7 γιατρούς τόσο σε ιδιωτικούς όσο και σε δημόσιους φορείς, όλοι κατέληξαν στο ίδιο συμπέρασμα: στραβό διάφραγμα και υπερτροφικές κόγχες… η λύση; Εγχείρηση.

Δεν ήθελα ούτε να το σκέφτομαι.. ο φόβος με κυρίευε και μ΄ έκανε κυριολεκτικά να τρέμω στην ιδέα.. αφιέρωσα πολλές ώρες μπροστά στον υπολογιστή προκειμένου να μάθω πληροφορίες για την επέμβαση στη μύτη, καθώς και ποιος είναι ο κατάλληλος χειρουργός που θα επιλέξω.. έκανα ενδελεχή έρευνα ..έψαξα, ρώτησα.. μέχρι που πάτησα το κλικ επιλέγοντας το όνομα σας.. η παραπομπή μου στην ιστοσελίδα σας ήταν νευραλγική, όχι όμως καθοριστική για την επιλογή μου.. διάβασα κάθε λεπτομέρεια.. ρούφηξα κυριολεκτικά κάθε πληροφορία και πήρα άμεσα την απόφαση να σας επισκεφθώ.. έτσι ξαφνικά και απρογραμμάτιστα..

Δεν θα την ξεχάσω ποτέ αυτή την ημέρα.. Μπαίνοντας στο ιατρείο αισθάνθηκα τόσο οικεία.. ο χώρος άριστα διαμορφωμένος σου προκαλεί μια ηρεμία και βαδίζοντας προς την υποδοχή /γραμματεία με τον αυθορμητισμό που με διακρίνει αφού προηγουμένως συστήθηκα άρχιζα να βομβαρδίζω με ερωτήσεις την γλυκυτάτη κυρία Βίκυ που με άκουγε προσεκτικά και με το μειλίχιο παρουσιαστικό της με καθησύχασε και απάντησε σε κάθε μου προβληματισμό.
Αυτό ήταν.. ένιωσα σίγουρη πια ..το μόνο που έμενε ήταν μια δια ζώσης συνάντηση με τον περίφημο Δρ Παυλιδέλη που είχα διαβάσει τόσα για τη δράση και το έργο του που ένιωθα σα να τον γνώριζα προσωπικά.
Έχω την αίσθηση πως ο κάθε ένας από εμάς αποζητά μια φιγούρα γιατρού που θα μας μιλάει για ώρες χρησιμοποιώντας μεγαλεπήβολες κουβέντες και θα μας υπόσχεται πως όλα θα πάνε κατ΄ ευχήν.

Ε, λοιπόν ο συγκεκριμένος ιατρός δεν υπόσχεται, δεσμεύεται για το σίγουρο αποτέλεσμα. Είναι απολύτως βέβαιος γιατί απλώς ξέρει ποιος είναι.. δεν βασίζεται σε πιθανότητες αλλά στις ικανότητες του… δεν φλυαρεί ούτε επιδεικνύεται.. για εκείνον τα πάντα είναι μελετημένα και άριστα προγραμματισμένα.

Εξηγεί το καθετί χωρίς υπεκφυγές και χωρίς ωραιοποιήσεις. Κι αυτό δεν μπορείς πάρα να το εκτιμήσεις..

Το χειρουργείο μου ορίστηκε μια εβδομάδα αργότερα… ρινοπλαστική και διάφραγμα… πριν κλείσω τα μάτια μου και αποκοιμηθώ στο χειρουργείο, ο γιατρός μου μίλησε και με τη θετική του αύρα με διαβεβαίωσε πως όλα θα πάνε περίφημα.

Έχουν περάσει τρεις μήνες αφ’ ότου υποβλήθηκα στην επέμβαση κι όλα βαίνουν καλώς.. Η αναπνοή μου είναι καλύτερη από ποτέ και δεν χορταίνω να βλέπω τη νέα μου μυτούλα.. Αν γύριζα πίσω το χρόνο θα το ξαναέκανα; Αναντίρρητα ναι. Δεν το μετανιώνω στιγμή και κυρίως δεν μετανιώνω για την επιλογή του γιατρού μου, που ήταν πάντοτε εκεί για εμένα. Ειλικρινά νιώθω πολύ τυχερή.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη την ομάδα που απαρτίζει την κλινική Αφροδίτη.

Αναμνηστική φωτογραφία Δεκέμβριος 2015

Αναμνηστική φωτογραφία Δεκέμβριος 2015

Μια φωτογραφία, χίλιες λέξεις!
Αναμνηστική φωτογραφία του Dr. med. B. Παυλιδέλη με την κ. Θέμις Κ..., Μake up artist των star, που χειρουργήθηκε για ρινοπλαστική και ρινικό διάφραγμα.

Αφιέρωση Σεπτέμβριος 2015

Αφιέρωση Σεπτέμβριος 2015

Ευχαριστήρια κάρτα της κας Ιωάννας Καρκ... μετά από επέμβαση Ρινοπλαστικής και Ρινικού Διαφράγματος.

Απρίλιος 2015 - Ενδεικτικά σχόλια χειρουργημένων στο facebook

Απρίλιος 2015 - Ενδεικτικά σχόλια χειρουργημένων στο facebook

Ενδεικτικά σχόλια χειρουργημένων στο facebook

"Ευχαριστώ όσους μου εμπιστεύθηκαν την υγεία και την ομορφιά τους και εκφράζουν με κάθε τρόπο την ευχαρίστησή τους, μετά από επέμβαση ρινοπλαστικής και ρινικού διαφράγματος. Θα είμαι πάντα κοντά τους !"
Ο γιατρός σας
Dr. med. B. Παυλιδέλης

Ιανουάριος 2015 - Ενδεικτικά σχόλια χειρουργημένων στο facebook

Ιανουάριος 2015 - Ενδεικτικά σχόλια χειρουργημένων στο facebook

"Ευχαριστώ όσους μου εμπιστεύθηκαν την υγεία και την ομορφιά τους και εκφράζουν με κάθε τρόπο την ευχαρίστησή τους, μετά από επέμβαση ρινοπλαστικής και ρινικού διαφράγματος. Θα είμαι πάντα κοντά τους !"
Ο γιατρός σας
Dr. med. B. Παυλιδέλης

Oκτώβριος 2014 - Ενδεικτικά σχόλια χειρουργημένων στο facebook

Oκτώβριος 2014 - Ενδεικτικά σχόλια χειρουργημένων στο facebook

"Ευχαριστώ όσους μου εμπιστεύθηκαν την υγεία και την ομορφιά τους και εκφράζουν με κάθε τρόπο την ευχαρίστησή τους, μετά από επέμβαση ρινοπλαστικής και ρινικού διαφράγματος. Θα είμαι πάντα κοντά τους !"
Ο γιατρός σας
Dr. med. B. Παυλιδέλης

Αφιέρωση Ιούλιος 2014

Αφιέρωση Ιούλιος 2014

Αφιέρωση της κας Γεωργίας Ν... από Λευκωσία, Κύπρος, ένα χρόνο μετά από επέμβαση Ρινοπλαστικής και Ρινικού Διαφράγματος

Αναμνηστική φωτογραφία Ιούνιος 2014

Αναμνηστική φωτογραφία Ιούνιος 2014

Αναμνηστική φωτογραφία του Dr. med. B. Παυλιδέλη και της κας Eλένης Παπαντωνάτου, ιδιοκτήτριας του Καταστήματος Forthnet, Αργοστόλι Κεφαλλονιάς, μετά από επέμβαση Ρινοπλαστικής και Ρινικού Διαφράγματος.

Αναμνηστική φωτογραφία του Dr. med. B. Παυλιδέλη και της κας Eλένης Παπαντωνάτου

Μια φωτογραφία, χίλιες λέξεις!
"Ευχαριστώ τον ιατρό κ. Β. Παυλιδέλη για το ωραίο αποτέλεσμα ρινοπλαστικής. Μου χάρισε πραγματικά, ελεύθερη αναπνοή και πολύ αυτοπεποίθηση"
Ελένη

 
Φεβρουάριος 2014 - Ενδεικτικά σχόλια χειρουργημένων στο facebook

Φεβρουάριος 2014 - Ενδεικτικά σχόλια χειρουργημένων στο facebook

"Ευχαριστώ όσους μου εμπιστεύθηκαν την υγεία και την ομορφιά τους και εκφράζουν με κάθε τρόπο την ευχαρίστησή τους, μετά από επέμβαση ρινοπλαστικής και ρινικού διαφράγματος. Θα είμαι πάντα κοντά τους !"
Ο γιατρός σας
Dr. med. B. Παυλιδέλης

Φεβρουάριος 2014 - Ενδεικτικά σχόλια χειρουργημένων στο forum forums.gr

Φεβρουάριος 2014 - Ενδεικτικά σχόλια χειρουργημένων στο forum forums.gr

Από το forum: forums.gr
http://www.forums.gr/showthread.php?50175-Τί-ξέρουμε-για-τη-ρινοπλαστική/page3

"Ευχαριστώ όσους μου εμπιστεύθηκαν την υγεία και την ομορφιά τους και εκφράζουν με κάθε τρόπο την ευχαρίστησή τους, μετά από επέμβαση ρινοπλαστικής και ρινικού διαφράγματος. Θα είμαι πάντα κοντά τους !"
Ο γιατρός σας
Dr. med. B. Παυλιδέλης

Φεβρουάριος 2014 - Ενδεικτικά σχόλια χειρουργημένων στο forum parents.gr

Φεβρουάριος 2014 - Ενδεικτικά σχόλια χειρουργημένων στο forum parents.gr

Από το forum: parents.gr
http://www.parents.gr/forum/showthread.php?t=48063&page=3

"Ευχαριστώ όσους μου εμπιστεύθηκαν την υγεία και την ομορφιά τους και εκφράζουν με κάθε τρόπο την ευχαρίστησή τους, μετά από επέμβαση ρινοπλαστικής και ρινικού διαφράγματος. Θα είμαι πάντα κοντά τους !"
Ο γιατρός σας
Dr. med. B. Παυλιδέλης

Αφιέρωση Σεπτέμβριος 2013

Αφιέρωση Σεπτέμβριος 2013

Ευχαριστήρια κάρτα μετά από επέμβαση Ρινοπλαστικής και Ρινικού Διαφράγματος

"ΑΝΝΙΤΑ SOS" - ALPHA T.V.: Dr. med. Bασίλης Παυλιδέλης - Αννίτα Πάνια, Mάρτιος 2013

"ΑΝΝΙΤΑ SOS" - ALPHA T.V.: Dr. med. Bασίλης Παυλιδέλης - Αννίτα Πάνια, Mάρτιος 2013

Φωτογραφίες από τα γυρίσματα στο πλατό της τηλεοπτικής εκπομπής ΑΝΝΙΤΑ SOSΦωτογραφίες από τα γυρίσματα στο πλατό της τηλεοπτικής εκπομπής ΑΝΝΙΤΑ SOS


Φωτογραφίες από τα γυρίσματα στο πλατό της τηλεοπτικής εκπομπής "ΑΝΝΙΤΑ SOS"

H Γαλλίδα κ. Λίζα Α., χειρουργήθηκε ανεπιτυχώς για ρινοπλαστική στο εξωτερικό, προ διετίας. Απευθύνθηκε στην εκπομπή "ANNITA SOS" ζητώντας αρωγή. Η κ. Αννίτα Πάνια ζήτησε, μέσω της εκπομπής της, από τον Dr. med. Bασίλη Παυλιδέλη να συνδράμει στο πρόβλημά της, ως o πλέον ειδικός στη ρινοπλαστική, και η κ. Λίζα χειρουργήθηκε δωρεάν από τον κ. Παυλιδέλη. Η διόρθωση πραγματοποιήθηκε στις 19.02.13 και η κ. Λίζα απέκτησε ωραία μύτη, δηλώνοντας πολύ ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα και ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν σ' αυτό λέγοντας: je suis completement satisfait.

 
Αφιέρωση Φεβρουάριος 2012

Αφιέρωση Φεβρουάριος 2012

Ευχαριστήρια κάρτα μετά από επέμβαση Ρινοπλαστικής και Ρινικού Διαφράγματος

Αφιέρωση Σεπτέμβριος 2010

Αφιέρωση Σεπτέμβριος 2010

Ευχαριστήρια κάρτα μετά από επέμβαση Ρινοπλαστικής και Ρινικού Διαφράγματος

Αφιέρωση Σεπτέμβριος 2010

Αφιέρωση Σεπτέμβριος 2010

Ευχαριστήρια κάρτα μετά από επέμβαση Ρινοπλαστικής και Ρινικού Διαφράγματος

Αφιέρωση Φεβρουάριος 2009

Αφιέρωση Φεβρουάριος 2009

Ευχαριστήρια αφιέρωση μετά από επέμβαση Ρινοπλαστικής και Ρινικού Διαφράγματος

Αφιέρωση Ιανουάριος 2006

Αφιέρωση Ιανουάριος 2006

Ευχαριστήρια κάρτα μετά από επέμβαση Ρινοπλαστικής και Ρινικού Διαφράγματος

Το Βιβλίο του Ιατρού: Πλαστική Χειρουργική Προσώπου - Ρινοπλαστική - Ωτοπλαστική

Κλινικές που χειρουργεί ο Ιατρός

Παρουσίαση Video Ευρωκλινικής Αθηνών
Παρουσίαση Video Αθηναϊκής Mediclinic

Ακολουθήστε μας στο YouTube

Ακολουθήστε μας στο κανάλι μας στο YOU TUBE και παρακολουθήστε τις πιο σημαντικές Τ.V. εμφανίσεις και εκδηλώσεις μας.
TOP