Ρινοπλαστική - Αίτια Αποτυχίας: Oμιλία του Dr. med. B. Παυλιδέλη, για το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών, Ιατρική Σχολή, Πανεπ. Πάτρας, Σεπτέμβριος 2019

Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Πάτρας - ΩΡΛ Κλινική Διιδρυματικό, Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών, 2018-2019

Σεπτέμβριος 2019

Ρινοπλαστική: Αίτια Αποτυχίας“Ρινοπλαστική: Αίτια Αποτυχίας” ήταν το θέμα της ομιλίας που παρουσίασε ο Dr. med. B. Παυλιδέλης, στα πλαίσια του Διιδρυματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών, στη Ρινολογία, Ρινοχειρουργική και Ρινοπλαστική, που διοργανώνει η Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Πάτρας, ο Καθ. ΩΡΛ κ. Β. Δανιηλίδης και ο Καθ. ΩΡΛ κ. Π. Μαραγκουδάκης, Νοσοκ. “Αττικόν”, Αθήνα.

Ο κ. Παυλιδέλης παρουσίασε τις κυριότερες αιτίες μιας αποτυχημένης ρινοπλαστικής και δίδαξε τεχνικές και κανόνες για την αποφυγή επιπλοκών και πώς αυτές διορθώνονται.

Η ομιλία πραγματοποιήθηκε στο Eρευνητικό - Πειραματικό Κέντρο της Φαρμακευτικής Εταιρείας ΕΛΠΕΝ, Πικέρμι Αττικής και την παρακολούθησαν περισσότεροι από τριάντα ειδικευμένοι ιατροί ΩΡΛ από την Ελλάδα και την Κύπρο.

Ο Dr. med. B. Παυλιδέλης ανάμεσα στους διοργανωτές του Μεταπτυχιακού Προγράμματος: Από αριστερά: Καθ. κ. Π. Μαραγκουδάκης, Νοσοκ. “Αττικόν”, Ομότ. Καθ. κ. Ι. Γιωτάκης, Καθ. κ. Β. Δανιηλίδης, Πάτρα - Ρίο, Καθ. κ. Σ. Ναξάκης, Πάτρα - Ρίο.
Ο Dr. med. B. Παυλιδέλης ανάμεσα στους διοργανωτές του Μεταπτυχιακού Προγράμματος: Από αριστερά: Καθ. κ. Π. Μαραγκουδάκης, Νοσοκ. “Αττικόν”, Ομότ. Καθ. κ. Ι. Γιωτάκης, Καθ. κ. Β. Δανιηλίδης, Πάτρα - Ρίο, Καθ. κ. Σ. Ναξάκης, Πάτρα - Ρίο.


Ιατρική Σχολή Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, ΩΡΛ ΚλινικήMASTER "POSTGRADUATE STUDIES RHINOLOGY - RHINOSURGERY"

Ιούνιος 2014, Πικέρμι Αττικής

Αφίσα του ΣεμιναρίουΣτο πλαίσιο του προγράμματος MASTER "POSTGRADUATE STUDIES RHINOLOGY - RHINOSURGERY", πραγματοποιήθηκε από την ΩΡΛ Κλινική της Ιατρικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και τον Καθηγητή ΩΡΛ κ. Βασίλειο Δανιηλίδη, μάθημα Ρινοπλαστικής με προσκεκλημένο ομιλητή τον Dr. med. B. Παυλιδέλη και θέμα "Βασικές Aρχές Ρινοπλαστικής".

O κ. Παυλιδέλης αναφέρθηκε στη χειρουργική του ρινικού διαφράγματος και σε μοντέρνες χειρουργικές τακτικές πραγματοποίησης ρινοπλαστικής. Τόνισε ότι η ρινοπλαστική, κλειστή ή ανοιχτή, είναι μία δύσκολη επέμβαση και για να είναι επιτυχημένη απαιτούνται εμπειρία, γνώσεις και δεξιοτεχνία στα δάκτυλα, τα οποία αποκτά ο χειρουργός βήμα - βήμα.

Η συμμετοχή του κ. Παυλιδέλη στο διδακτικό πρόγραμμα του "MASTER DEGREE" πραγματοποιήθηκε στις 27.06.14, στο Συνεδριακό Κέντρο της Φαρμακευτικής Εταιρείας ΕΛΠΕΝ, Πικέρμι Αττικής και το παρακολούθησαν ειδικευμένοι και ειδικευόμενοι ΩΡΛ ιατροί από την Ελλάδα και την Κύπρο.

Ο Dr. med. B. Παυλιδέλης προσκεκλημένος ομιλητής στο MASTER
Ο Dr. med. B. Παυλιδέλης προσκεκλημένος ομιλητής στο MASTER "POSTGRADUATE STUDIES RHINOLOGY - RHINOSURGERY"
Ο Dr. med. Β. Παυλιδέλης με ομάδα συμμετεχόντων ΩΡΛ ιατρών στο MASTER
Ο Dr. med. Β. Παυλιδέλης με ομάδα συμμετεχόντων ΩΡΛ ιατρών στο MASTER "POSTGRADUATE STUDIES RHINOLOGY - RHINOSURGERY"
 
 
Το Βιβλίο του Ιατρού: Πλαστική Χειρουργική Προσώπου - Ρινοπλαστική - Ωτοπλαστική

Κλινικές που χειρουργεί ο Ιατρός

Παρουσίαση Video Ευρωκλινικής Αθηνών
Παρουσίαση Video Αθηναϊκής Mediclinic

Ακολουθήστε μας στο YouTube

Ακολουθήστε μας στο κανάλι μας στο YOU TUBE και παρακολουθήστε τις πιο σημαντικές Τ.V. εμφανίσεις και εκδηλώσεις μας.
TOP