Ρινοπλαστική 2020 αξιολογήσεις κριτικές Google Δεκέμβριος 2020

Δεκέμβριος 2020

Ρινοπλαστική 2020 αξιολογήσεις κριτικές Google Δεκέμβριος 2020

Νιώθω πολύ τυχερή που δεν ταλαιπωρήθηκα καθόλου στην επιλογή ενός σωστού και έμπειρου πλαστικού καθώς είχα ήδη δει αποτελέσματα της δουλειάς του κ.Παυλιδέλη και ήξερα ότι μπορώ να τον εμπιστευτώ. Η μητέρα μου χειρουργήθηκε από τον ίδιο πριν 20ετιας και και έμεινε άκρως ικανοποιημένη και πράγματι η μύτη της είναι αισθητικά και λειτουργικά τέλεια. Όσον αφορά την δική μου εμπειρία που είναι αρκετά πρόσφατη, είμαι περισσότερο από ευχαριστημένη για το αποτέλεσμα καθώς είναι φυσικότατο και ότι ακριβώς ταιριάζει στο πρόσωπό μου, σε αρμονία με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του.
Ευχαριστώ πολύ τον άψογο γιατρό μου καθώς και το ευγενέστατο υπόλοιπο προσωπικό του ιατρείου του που έκαναν την ρινοπλαστικη μου μια τόσο ευχάριστη εμπειρία!!

Προτείνω ανεπιφύλακτα τον κο Παυλιδέλη. Πρόκειται όχι μόνο για έναν εξαιρετικό επιστήμονα ιατρό, αλλά και για έναν υπέροχο άνθρωπο. Εμπνέει απόλυτη εμπιστοσύνη (η εμπειρία του άλλωστε είναι τεράστια και αδιαμφισβήτητη). Ο ασθενής νιώθει από την πρώτη στιγμή ένα αίσθημα οικειότητας και ασφάλειας. Ο κος Παυλιδέλης είναι πάντα πρόθυμος οποιαδήποτε στιγμή να τον ακούσει, να του λύσει οποιαδήποτε απορία, ενώ το αισθητικά και λειτουργικά άψογο τελικό αποτέλεσμα είναι εγγυημένο. Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα. Είστε όλοι υπέροχοι! Μπράβο γιατρέ!

Το Βιβλίο του Ιατρού: Πλαστική Χειρουργική Προσώπου - Ρινοπλαστική - Ωτοπλαστική

Κλινικές που χειρουργεί ο Ιατρός

Παρουσίαση Video Ευρωκλινικής Αθηνών
Παρουσίαση Video Αθηναϊκής Mediclinic

Ακολουθήστε μας στο YouTube

Ακολουθήστε μας στο κανάλι μας στο YOU TUBE και παρακολουθήστε τις πιο σημαντικές Τ.V. εμφανίσεις και εκδηλώσεις μας.
TOP