Ωτοπλαστική: Κόστος - Τιμή - Ασφαλιστικά ταμεία

Η ωτοπλαστική των πεταχτών αυτιών είναι μία αμιγώς αισθητική πλαστική επέμβαση. Τα διάφορα ασφαλιστικά ταμεία και οργανισμοί δεν καλύπτουν τις δαπάνες μιας τέτοιας επέμβασης. Το κόστος της ωτοπλαστικής διαμορφώνεται από το κόστος του χειρουργείου που είναι σχετικά μικρό και κυρίως από την αμοιβή του χειρουργού. Κατόπιν τούτου, επειδή δεν χρησιμοποιούνται ακριβά υλικά χειρουργείου και δεν απαιτείται διανυκτέρευση στο νοσοκομείο, η τιμή μιας επέμβασης ωτοπλαστικής πεταχτών αυτιών διαμορφώνεται προσιτή για όλα τα βαλάντια.

ΩΤΟΠΛΑΣΤΙΚΗ 2023 Advanced Otoplasty Χωρίς πόνο, η σύγχρονη αισθητική πλαστική χειρουργική στα πεταχτά αυτιά! - Dr. med. B. Παυλιδέλης

Ωτοπλαστική 2021: Η πολύχρονη εμπειρία  και η ασφάλεια που παρέχει ο κ. Παυλιδέλης εγγυώνται το άριστο και μόνιμο αισθητικό αποτέλεσμα της ωτοπλαστικής.

Ωτοπλαστική 2022: Η πολύχρονη εμπειρία και η ασφάλεια που παρέχει ο κ. Παυλιδέλης εγγυώνται το άριστο και μόνιμο αισθητικό αποτέλεσμα της ωτοπλαστικής.

Τοποθέτηση ελαστικού επιδέσμου και προστατευτικό δίχτυ μετά από εγχείρηση ωτοπλαστικής.<br />Dr. med. B. Παυλιδέλης.<br /> Καθολικό Νοσοκομείο Κrh. Essen Δυτ. Γερμανίας (1982).

Τοποθέτηση ελαστικού επιδέσμου και προστατευτικό δίχτυ μετά από εγχείρηση ωτοπλαστικής.
Dr. med. B. Παυλιδέλης.
Καθολικό Νοσοκομείο Κrh. Essen Δυτ. Γερμανίας (1982).

Πριν & Μετά την εγχείρηση ωτοπλαστικής

Ωτοπλαστική: διόρθωση πεταχτών αυτιών

Ωτοπλαστική: διόρθωση πεταχτών αυτιών

Ωτοπλαστική: διόρθωση πεταχτών αυτιών

Ωτοπλαστική: διόρθωση πεταχτών αυτιών

Ωτοπλαστική: διόρθωση πεταχτών αυτιών

Ωτοπλαστική: διόρθωση πεταχτών αυτιών

Ωτοπλαστική: διόρθωση πεταχτών αυτιών

Ωτοπλαστική: μίκρεμα μεγάλων αυτιών

Ωτοπλαστική: μίκρεμα μεγάλων αυτιών

Ωτοπλαστική: η επιλογή του καλύτερου Ωτοπλαστικού

Ωτοπλαστική: Αφεστώτα ΏταΗ εγχείρηση ωτοπλαστικής για πεταχτά αυτιά δεν είναι μια απλή και εύκολη επέμβαση, όπως συχνά κάποιοι συνάδελφοι διατείνονται. Eάν επιθυμείτε να κάνετε ωτοπλαστική, μη βιαστείτε να χειρουργηθείτε. Κάντε τη δική σας έρευνα και ενημερωθείτε με υπομονή. Ρωτήστε τον οικογενειακό σας γιατρό. Ίσως εκείνος γνωρίζει ποιος είναι ο πιο κατάλληλος πλαστικός γι’ αυτή την επέμβαση. Μιλήστε με άτομα του περιβάλλοντός σας και μελετήστε τον ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο. Δεν είναι υπερβολικό να επισκεφτείτε δύο ή τρεις εξειδικευμένους ωτοπλαστικούς.

 

Πριν την εγχείρηση, ο ενδιαφερόμενος επισκέπτεται τον ωτοπλαστικό, τον οποίο επέλεξε για την επέμβασή του. Aυτός, μετρά επακριβώς το μέγεθος και την απόσταση των αυτιών από το κεφάλι και επεξηγεί τη χειρουργική πορεία για τη διόρθωση και το αισθητικό αποτέλεσμα, το οποίο θα εμφανισθεί μετά την επέμβαση.

Η ενδελεχής προεγχειρητική  εξέταση, περιλαμβάνει προσεκτική επισκόπηση, ψηλάφηση και εκτίμηση,  τόσο των μαλακών μορίων όσο και των χόνδρων των πτερυγίων των αυτιών.  Κατά την εξέταση δια της ψηλαφήσεως διαπιστώνεται το πάχος, η ελαστικότητα, η υφή και η ιδιοσύσταση του δέρματος και των χόνδρων των πτερυγίων.

Στη συνέχεια η λήψη φωτογραφιών πριν την εγχείρηση, είναι αναπόσπαστο κομμάτι της προεγχειρητικής προετοιμασίας, όπως εξάλλου απαιτείται σ' όλες τις πλαστικές εγχειρήσεις. Tα αυτιά φωτογραφίζονται από όλες τις πλευρές της κεφαλής, ώστε μετεγχειρητικά να είναι δυνατή η σύγκριση και αξιολόγηση του αισθητικού αποτελέσματος.

Επειδή τελευταία προβάλλονται διάφορες μέθοδοι διόρθωσης πεταχτών αυτιών με Laser, καθώς επίσης και άλλων δήθεν απλουστευμένων μεθόδων, καλό θα είναι, οι ενδιαφερόμενοι να είναι προσεκτικοί απέναντι στις

Επειδή τελευταία προβάλλονται διάφορες μέθοδοι διόρθωσης πεταχτών αυτιών με Laser, καθώς επίσης και άλλων δήθεν απλουστευμένων μεθόδων, καλό θα είναι, οι ενδιαφερόμενοι να είναι προσεκτικοί απέναντι στις "σειρήνες" του δήθεν εύκολου, αναίμακτου, και χωρίς τομές και ράμματα χειρουργείου.

Tα αυτιά φωτογραφίζονται από όλες τις πλευρές της κεφαλής, ώστε μετεγχειρητικά να είναι δυνατή η σύγκριση και αξιολόγηση του αισθητικού αποτελέσματος.

Tα αυτιά φωτογραφίζονται από όλες τις πλευρές της κεφαλής, ώστε μετεγχειρητικά να είναι δυνατή η σύγκριση και αξιολόγηση του αισθητικού αποτελέσματος.

Βίντεο: Ωτοπλαστική - παιδιά - ενήλικες

Για ωτοπλαστική στα παιδιά και τους ενήλικες μιλά ο Dr. med. Βασίλης Παυλιδέλης καλεσμένος στο MEGA Channel και παρουσιάζει τις πιο μοντέρνες χερουργικές τεχνικές για την πλαστική επέμβαση στα πεταχτά αλλά και μεγάλα αυτιά. Είναι σοφό, ένα παιδί με πεταχτά αυτιά να χειρουργηθεί πριν πάει στο δημοτικό σχολείο.

video

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO EΔΩ

TOP