Kέντρο Ρινοπλαστικής - Ωτοπλαστικής και Πλαστικής Χειρουργικής Προσώπου - “ΑΦΡΟΔΙΤΗ”

Kέντρο Ρινοπλαστικής - Ωτοπλαστικής και Πλαστικής Χειρουργικής Προσώπου - ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Η "Αφροδίτη της Μήλου"
Καλλιτεχνικό γραμμικό σχέδιο

Το Kέντρο Ρινοπλαστικής - Ωτοπλαστικής και Πλαστικής Χειρουργικής Προσώπου - "ΑΦΡΟΔΙΤΗ", του Dr. med. Βασίλη Παυλιδέλη, λειτουργεί από το 1990 και σε συνεργασία με επιλεγμένα ιδιωτικά νοσοκομεία και κλινικές, όπου πραγματοποιούνται οι χειρουργικές επεμβάσεις, εξειδικεύεται στη Ρινοπλαστική, Ωτοπλαστική και όλες τις άλλες Αισθητικές και Επανορθωτικές Πλαστικές Εγχειρήσεις Προσώπου και προσφέρει υψηλής ποιότητας πλαστικές εγχειρήσεις αξιοποιώντας όλες τις μοντέρνες χειρουργικές τεχνικές, καθώς και την πλέον σύγχρονη ιατρική τεχνολογία.

Ένας από τους βασικούς σκοπούς για το Kέντρο Ρινοπλαστικής - Ωτοπλαστικής και Πλαστικής Χειρουργικής Προσώπου - "ΑΦΡΟΔΙΤΗ" είναι η συμβολή του στη συνεχή ιατρική μετεκπαίδευση των Ελλήνων Ωτορινολαρυγγολόγων, οι οποίοι επιδίδονται στην Πλαστική Χειρουργική Προσώπου. Για την πραγματοποίηση του σκοπού αυτού προσκαλούνται να διδάξουν στα σεμινάριά μας, θεωρητικά αλλά και στο χειρουργείο καταξιωμένοι Έλληνες συνάδελφοι, καθώς και κορυφαίοι ειδικοί Πλαστικοί Χειρουργοί από κέντρα πλαστικής χειρουργικής όλου του κόσμου.

Επιθυμούμε και από τη θέση αυτή, να ευχαριστήσουμε τόσο την Πανελλήνια όσο και την Ελληνική Εταιρεία Ωτορινολαρυγγολογίας Χειρουργικής Κεφαλής και Τραχήλου, για την αμέριστη στήριξη και συμπαράστασή τους στην επιτυχία αυτού του σκοπού μας.

Ενημέρωση για θέματα πλαστικής προσώπου στο κέντρο πλαστικής χειρουργικής ΑΦΡΟΔΙΤΗΕνημέρωση
Εξέταση ασθενούς στο κέντρο πλαστικής χειρουργικής ΑΦΡΟΔΙΤΗΕξέταση
 

 

Ο χώρος της υποδοχής του κέντρου ΑΦΡΟΔΙΤΗΥποδοχή
Ο χώρος αναμονής του κέντρου ΑΦΡΟΔΙΤΗΑναμονή
 

 

ΑναμονήΑναμονή
Iατρική Αισθητική Προσώπου στο χειρουργικό κέντρο ΑΦΡΟΔΙΤΗIατρική Αισθητική Προσώπου
 

 

Άσηπτες, ασφαλείς συνθήκες μετεγχειρητικής φροντίδαςΆσηπτες, ασφαλείς συνθήκες
μετεγχειρητικής φροντίδας
Χώρος σύντομης παραμονήςΑνάνηψη - Χώρος σύντομης παραμονής
 


Όμορφη μύτη - Ελεύθερη αναπνοή!

Όμορφη μύτη - Ελεύθερη αναπνοή!

Λογότυπο - σήμα κατατεθέν, του Κέντρου Ρινοπλαστικής - Ωτοπλαστικής και Πλαστικής Χειρουργικής Προσώπου, "ΑΦΡΟΔΙΤΗ", από το έτος ιδρύσεώς του, 1990.

Μοντέρνος σχεδιασμός και χάραξη σε κρύσταλλο, από την αρχιτέκτονα κ. Φαίδρα Ρητορίδου - Πέππα, η οποία επιμελήθηκε την ανακαίνιση του χειρουργικού Κέντρου "ΑΦΡΟΔΙΤΗ", 2005.

 

Το Βιβλίο του Ιατρού: Πλαστική Χειρουργική Προσώπου - Ρινοπλαστική - Ωτοπλαστική

βιβλίο πλαστική χειρουργική, ωτοπλαστική, ρινοπλαστική

ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ

  • 174 σελίδες, σε απλή, κατανοητή γλώσσα
  • 84 περιστατικά πριν και μετά την επέμβαση
  • σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία
  • ΙSBN 960 - 630 - 938 - X

To βιβλίο αυτό, αφιερώνεται στους Γερμανούς δασκάλους μου Dr. med. Klaus Koegel και Dr. med. Karl - Felix Jacobs Xειρουργούς ΩPΛ - Eιδικούς Πλαστικής Xειρουργικής Προσώπου που με μύησαν στα μονοπάτια της Pινοπλαστικής και Πλαστικής Xειρουργικής Προσώπου.

Dr. med. B. Παυλιδέλης


Το βιβλίο αυτό του κ. B . Παυλιδέλη δεν αποτελεί Επιστημονικό Σύγγραμμα Πλαστικής Χειρουργικής Προσώπου και γι' αυτό δεν πρέπει να κρίνεται ως τέτοιο. Είναι ένα βιβλίο που σχεδιάστηκε πολύ προσεκτικά, ώστε να επιτύχει δύο στόχους. Πρώτος είναι να ενημερώσει ιατρούς άλλων ειδικοτήτων σε απλή και κατανοητή γλώσσα, χωρίς επιστημονικές λεπτομέρειες, πάνω στην Πλαστική Χειρουργική Προσώπου, θέμα που απασχολεί καθημερινά στα μέσα μαζικής ενημέρωσης ιατρούς, δημοσιογράφους και κοινό. Δεύτερος στόχος είναι να βοηθήσει εκείνον που ενδιαφέρεται να κάνει μια συγκεκριμένη πλαστική επέμβαση στο πρόσωπο, να προσεγγίσει και να λύσει το πρόβλημά του, με ρεαλισμό και περίσσια γνώση πάνω στο θέμα, με αίσθημα ασφάλειας και σιγουριάς, εύκολα και ξεκούραστα και βεβαίως χωρίς επιστημονικές ανακρίβειες, παραπληροφόρηση και ωραιοποιήσεις.

Είναι ένα βιβλίο που απευθύνεται στο γιατρό άλλης ειδικότητας, που έχει ήδη αρκετές γενικές γνώσεις πάνω στην πλαστική χειρουργική και επιθυμεί να αποκτήσει περισσότερες και ειδικότερες. Παράλληλα απευθύνεται και στον ενδιαφερόμενο που ψάχνει να βρει την αναγκαία και ορθή πληροφόρηση, που θα τον εφοδιάσει με κατάλληλη γνώση και αποφασιστικότητα, ικανή να απομακρύνει τους φόβους και τις ανασφάλειές του, ώστε να τολμήσει να κάνει π.χ. μια ρινοπλαστική ή να διορθώσει τα πεταχτά αυτιά του, κάτι που το επιθυμεί πολύ, αλλά δεν ξέρει πώς να το μεθοδεύσει και να το χειρισθεί.

Το βιβλίο αυτό παρέχει ολοκληρωμένη ενημέρωση όχι μόνο λόγω του επιστημονικού του περιεχομένου, αλλά και λόγω της δομής και σύνθεσής του. Όλα τα χαρακτηριστικά του, όπως διάρθρωση της ύλης, φωτογραφίες, σχέδια, υπότιτλοι, εκτύπωση, βιβλιοδεσία, όψη, χαρτί κλπ, το καθιστούν μία αρμονική μονογραφία, κατανοητή από τον καθένα.

Πιστεύουμε ότι, τo βιβλίο αυτό του κ. B . Παυλιδέλη, αξίζει τον κόπο να το διαβάσει και να το μελετήσει κάθε ενδιαφερόμενος για πλαστική εγχείρηση:

  • Επειδή η ρινοπλαστική είναι η δυσκολότερη πλαστική επέμβαση !
  • Επειδή ο σημαντικότερος παράγοντας που διασφαλίζει την επιτυχία μιας ρινοπλαστικής είναι η επιλογή του κατάλληλα εκπαιδευμένου και εξειδικευμένου στη συγκεκριμένη επέμβαση πλαστικού χειρουργού ! και
  • Επειδή οι αναπάντητες ερωτήσεις, τροφοδοτούν στους ενδιαφερόμενους την ανασφάλεια και το φόβο!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: το περιεχόμενο της ιστοσελίδας pavlidelis.gr προέρχεται κατά το μεγαλύτερο μέρος από το βιβλίο του Dr. med. B. Παυλιδέλη ΡΙΝΟΠΛΑΣΤΙΚΗ - ΩΤΟΠΛΑΣΤΙΚΗ και προστατεύεται από το νόμο για κατοχύρωση των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας.


Video: Ρινοπλαστιική - Ωτοπλαστική Βιβλίο - Β. Παυλιδέλης

Ρινοπλαστική - Ωτοπλαστική: Τώρα το πρόσωπο έχει το Βιβλίο του.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO EΔΩ

Το Βιβλίο του Ιατρού: Πλαστική Χειρουργική Προσώπου - Ρινοπλαστική - Ωτοπλαστική

Κλινικές που χειρουργεί ο Ιατρός

Παρουσίαση Video Ευρωκλινικής Αθηνών
Παρουσίαση Video Αθηναϊκής Mediclinic

Ακολουθήστε μας στο YouTube

Ακολουθήστε μας στο κανάλι μας στο YOU TUBE και παρακολουθήστε τις πιο σημαντικές Τ.V. εμφανίσεις και εκδηλώσεις μας.
TOP