Ρινοπλαστική - Πλαστική μύτης - Ωτοπλαστική - Εμπιστευθείτε τον ειδικό!

Καλωσήρθατε στην ιστοσελίδα pavlidelis.gr !

Βασίλης ΠαυλιδέληςΗ εξειδικευμένη ιστοσελίδα pavlidelis.gr δεν αποσκοπεί να αντικαταστήσει την πρώτη επίσκεψη στο ιατρείο μου, αλλά υπόσχεται να προσφέρει ολοκληρωμένη και υπεύθυνη ενημέρωση για τις συχνότερες πλαστικές εγχειρήσεις προσώπου, όπως η πλαστική μύτης (ρινοπλαστική) και η ωτοπλαστική.

Απευθύνεται στον ενδιαφερόμενο, ο οποίος ψάχνει να βρει την αναγκαία και ορθή πληροφόρηση, που θα τον εφοδιάσει με κατάλληλη γνώση και αποφασιστικότητα, ικανή να απομακρύνει τους φόβους και τις ανασφάλειές του, ώστε να τολμήσει να κάνει π.χ. μια πλαστική μύτης (ρινοπλαστική) ή να διορθώσει τα πεταχτά αυτιά του (ωτοπλαστική).

Μέσα από απλά και κατανοητά κείμενα, άρθρα, νέα και ειδήσεις, video - συνεντεύξεις και φωτογραφίες πριν - μετά την επέμβαση, ο ενδιαφερόμενος έχει τη δυνατότητα να προσεγγίσει το πρόβλημά του, με ρεαλισμό και περίσσια γνώση πάνω στο θέμα που τον απασχολεί. Έτσι, δύναται να αποφασίσει εύκολα και ξεκούραστα, με αίσθημα ασφάλειας και σιγουριάς και βεβαίως χωρίς επιστημονικές ανακρίβειες, παραπληροφόρηση και ωραιοποιήσεις.

Καλή περιήγηση!

Βιογραφικό σημείωμα του Dr. med. Βασίλη Παυλιδέλη, Χειρουργού Ω.Ρ.Λ., Εξειδικευμένου στη Ρινοπλαστική - Ωτοπλαστική και Πλαστική Χειρουργική Προσώπου, Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Βochum Δυτ. Γερμανίας

Ο ιατρός Βασίλης Παυλιδέλης γεννήθηκε το 1951 στη Μυτιλήνη όπου και τελείωσε το Γυμνάσιο. Υπότροφος του Βοστανείου Νοσοκομείου Μυτιλήνης, σπούδασε Ιατρική στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και αποφοίτησε από αυτό με άριστα το 1975.

Dr. med. Βασίλης Παυλιδέλης
Ο Dr. med. Β. Παυλιδέλης, διευθύνει το Κέντρο Ρινοπλαστικής, Ωτοπλαστικής "ΑΦΡΟΔΙΤΗ",
Παραδείσου 34, Μαρούσι

Μετά το τέλος της στρατιωτικής του θητείας και του αγροτικού ιατρείου στη Σαντορίνη, συνέχισε στη Δυτ. Γερμανία. Πήρε την ειδικότητα του Χειρουργού Ωτορινολαρυγγολόγου στο Καθολικό Νοσοκομείο του Essen και παράλληλα εξειδικεύτηκε εκεί επί οκταετία στη Ρινοπλαστική, Ωτοπλαστική και Πλαστική Χειρουργική Προσώπου. Στη συνέχεια διετέλεσε στο ίδιο Νοσοκομείο Επιμελητής της Ωτορινολαρυγγολογίας και Πλαστικής Χειρουργικής Προσώπου όπου και διακρίθηκε για τις χειρουργικές του ικανότητες και επιδόσεις. Το 1985 ανεδείχθη Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Bochum, με το οποίο συνεργάζεται μέχρι σήμερα.

Ομιλεί άριστα Γερμανικά, Αγγλικά και Γαλλικά.

Μαθήτευσε κατά περιόδους κοντά σε διακεκριμένους Πλαστικούς Χειρουργούς στη Δυτ. Γερμανία, Αμερική, Αγγλία και Γαλλία.

Εξάσκησε επί δεκαετία την Πλαστική Χειρουργική Προσώπου ως ελεύθερος επαγγελματίας στο Duisburg Δυτ. Γερμανίας, σε ιδιόκτητη Κλινική Ημέρας εξειδικευμένη για Ρινοπλαστική, Ωτοπλαστική και τις άλλες Πλαστικές Εγχειρήσεις Προσώπου.

O Dr. med. Β. Παυλιδέλης, επιμελητής στο Καθολικό Νοσοκομείο του Essen - Werden, Δυτ. Γερμανίας
O Dr. med. Β. Παυλιδέλης, επιμελητής στο Καθολικό Νοσοκομείο του Essen - Werden, Δυτ. Γερμανίας

Από τον Ιατρικό Σύλλογο της Βόρειας Ρηνανίας, του έχει παραχωρηθεί η δυνατότητα να εκπαιδεύει νέους ιατρούς για την ειδικότητα της Ωτορινολαρυγγολογίας γράφοντας αυτοί κοντά του ειδικότητα για ένα χρόνο, καθώς και για την εξειδίκευση στις Πλαστικές Εγχειρήσεις γράφοντας εξειδίκευση για έξι μήνες.

Επέστρεψε στην Ελλάδα το 1990 και διετέλεσε επί τρεις συνεχείς διετίες Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Εταιρείας Ωτορινολαρυγγολογίας Χειρουργικής Κεφαλής και Τραχήλου. Είναι Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής Προσώπου, Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Πλαστικής Χειρουργικής Προσώπου «Josef Society» και Μέλος της Αμερικανικής Ακαδημίας Πλαστικής και Επανορθωτικής Χειρουργικής Προσώπου.

Έχει παρουσιάσει σε συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό, σημαντικό αριθμό επιστημονικών εργασιών πάνω στη Ρινοπλαστική και Πλαστική Χειρουργική Προσώπου και αρκετές από αυτές έχουν δημοσιευθεί σε επιστημονικά περιοδικά του κλάδου. Συμμετέχει ως πλαστικός χειρουργός επί σειρά ετών στα μετεκπαιδευτικά προγράμματα των Ιατρικών Σχολών Ελληνικών Πανεπιστημίων, διδάσκοντας διάφορα θέματα Πλαστικής Χειρουργικής Προσώπου.

O Dr. med. B. Παυλιδέλης στο ιατρείο του - One Day Clinic, ΩΡΛ και Πλαστικής Χειρουργικής Προσώπου στο Duisburg Δυτ. Γερμανίας.
O Dr. med. B. Παυλιδέλης στο ιατρείο του - One Day Clinic, ΩΡΛ και Πλαστικής Χειρουργικής Προσώπου στο Duisburg Δυτ. Γερμανίας.

Διευθύνει το ιδιόκτητο Κέντρο Πλαστικής Χειρουργικής (Ρινοπλαστική, Ωτοπλαστική και Πλαστική Προσώπου) "ΑΦΡΟΔΙΤΗ", Παραδείσου 34, Παράδεισος Αμαρουσίου, Αθήνα. Ανά τριετία οργανώνει εκεί σεμινάρια προώθησης των εξελίξεων και των επιτευγμάτων στη Ρινοπλαστική, Ωτοπλαστική και Πλαστική Χειρουργική Προσώπου, συμβάλλοντας έτσι στη συνεχή ιατρική μετεκπαίδευση των ειδικών στις πλαστικές εγχειρήσεις. Χειρουργεί στην Ευρωκλινική Αθηνών καθώς επίσης και στην Αθηναϊκή Mediclinic.

Ο κ. Παυλιδέλης δεν αγαπά τη δημοσιότητα, αν και είναι ο πλαστικός χειρουργός ο οποίος πραγματοποιεί τις περισσότερες και δυσκολότερες ρινοπλαστικές στη χώρα μας. Αυτό βέβαια είναι φυσικό, αφού ο ίδιος είναι και χειρουργός ωτορινολαρυγγολόγος και για το λόγο αυτό ανάμεσα στους χειρουργημένους του συγκαταλέγονται πολλοί ιατροί και άλλοι επιστήμονες.

Είναι έγγαμος και έχει δύο παιδιά.

Οι εγχειρήσεις τις οποίες πραγματοποιεί:

O Dr. med. Βασίλης Παυλιδέλης, εξειδικευμένος γιατρός ρινοπλαστικής, ωτοπλαστικής και πλαστικής χειρουργικής προσώπου χειρουργεί στην Ευρωκλινική Αθηνών καθώς επίσης και στην Αθηναϊκή Mediclinic.

 

Δράση στις Επιστημονικές και Επαγγελματικές Ιατρικές Εταιρείες

Από 1999 - 2020 Ιδρυτής και Πρόεδρος της «Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής Προσώπου», Αθήνα.
Περισσότερα...
Από 2003 - Αντιπρόσωπος στην Ελλάδα της «Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Πλαστικής Χειρουργικής Προσώπου  Τhe Joseph Society», Λονδίνο, Αγγλία.
Περισσότερα...
Από 01.03.1996 Ιδρυτικό Μέλος της «Ελληνικής Ρινολογικής Εταιρείας», Αθήνα.
Περισσότερα...
Από 01.02.1991 Ιδρυτικό Μέλος της «Ελληνικής Εταιρείας Ωτορινολαρυγγολογικής Αλλεργιολογίας και Ανοσολογίας», Κόρινθος.
Ταμίας της «Ελληνικής Εταιρείας Ωτορινολαρυγγολογικής Αλλεργιολογίας και Ανοσολογίας», Κόρινθος.
Ταμίας της «Ελληνικής Εταιρείας Ωτορινολαρυγγολογικής Αλλεργιολογίας και Ανοσολογίας», Κόρινθος.
Περισσότερα...
1992 - 1994
1994 - 2000
1995 - 1997 Γενικός Γραμματέας της «Ελληνικής Ωτορινολαρυγγολογικής Εταιρείας», Αθήνα.
Περισσότερα...
1997 - 1999 Γενικός Γραμματέας, για δεύτερη διετία, της «Ελληνικής Εταιρείας Ωτορινολαρυγγολογίας Χειρουργικής Κεφαλής και Τραχήλου», Αθήνα.
Περισσότερα...
1997 - 1999 Μέλος του Δ.Σ. της «Πανελλήνιας Εταιρείας Ωτορινολαρυγγολογίας Χειρουργικής Κεφαλής και Τραχήλου», Αθήνα.
Περισσότερα...
1999 - 2002 Γενικός Γραμματέας, για τρίτη συνεχή διετία, της «Ελληνικής Εταιρείας Ωτορινολαρυγγολογίας Χειρουργικής Κεφαλής και Τραχήλου», Αθήνα.
Περισσότερα...

Μέλος σε Επιστημονικές και Επαγγελματικές Ιατρικές Εταιρείες

Από 14.01.1987 Μέλος της «Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Πλαστικής Χειρουργικής Προσώπου Τhe Joseph Society», Λονδίνο, Αγγλία.
Από 13.11.1987 «Μέλος της Γερμανικής Ακαδημίας για Αισθητική Χειρουργική», Κολωνία, Δυτ. Γερμανία.
Από 01.03.1989 Μέλος της «Ευρωπαϊκής Ρινολογικής Εταιρείας», Ουτρέχτη, Ολλανδία.
Από 03.05.1990 Μέλος της «Αμερικανικής Ακαδημίας Πλαστικής και Επανορθωτικής Χειρουργικής Προσώπου», Ουάσινγκτον, ΗΠΑ.
Από 02.01.1989 Μέλος της «Ελληνικής Ωτορινολαρυγγολογικής Εταιρείας», Αθήνα.
Από 01.02.1991 Ιδρυτικό Μέλος της «Ελληνικής Εταιρείας Ωτορινολαρυγγολογικής Αλλεργιολογίας και Ανοσολογίας», Κόρινθος.
Από 01.06.1992 Μέλος της «Πανελλήνιας Εταιρείας Ωτορινολαρυγγολογίας Χειρουργικής Κεφαλής και Τραχήλου», Αθήνα.
Από 01.03.1996 Ιδρυτικό Μέλος της «Ελληνικής Ρινολογικής Εταιρείας», Αθήνα.
Από 14.09.1998 Ιδρυτικό Μέλος της «Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής Προσώπου», Αθήνα.

Α. Τίτλοι σπουδών του Dr. med. B. Παυλιδέλη
Β. Ιδρυτής Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής Προσώπου

 

 

 

 

 

 

 

B. Ελληνική Εταιρεία Πλαστικής Χειρουργικής Προσώπου (Ε.Ε.Π.Χ.Π.)

Ιδρυτής: Dr. med. B. Παυλιδέλης, Παράδεισος Αμαρουσίου, Αθήνα, Μάιος 1998


H Ελληνική Εταιρεία Πλαστικής Χειρουργικής Προσώπου ιδρύθηκε νόμιμα στη χώρα μας το 1998, με πρωτοβουλία του Dr. med. Bασίλη Παυλιδέλη και 68 Ελλήνων Ιατρών Χειρουργών Ωτορινολαρυγγολόγων, οι οποίοι επιτηδεύονται στην Πλαστική Χειρουργική Προσώπου και αποτελούν τα Ιδρυτικά Μέλη της Εταιρείας. Σήμερα αριθμεί 75 μέλη. Το καταστατικό της εγκρίθηκε από το Πρωτοδικείο Αθηνών με την υπ. αριθμ. 2505/99 απόφασή του. Ο πρωταρχικός σκοπός της Εταιρείας αυτής είναι να συμβάλει στην χώρα μας, στην προαγωγή της Πλαστικής Χειρουργικής Προσώπου, ως παράγοντα υγείας και ομορφιάς. Στα πλαίσια αυτού του σκοπού, η Εταιρεία διοργανώνει σεμινάρια, καθώς και άλλες επιστημονικές δραστηριότητες.

 

Δραστηριότητες Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής Προσώπου προεδρεύοντος του Dr. med. Bασίλη Παυλιδέλη

1. 16ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Ρινολογικής Εταιρείας.
Με τη συνεργασία της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής Προσώπου, Νοσοκομείο “Παπαγεωργίου”, Θεσσαλονίκη, 14 - 16.04.2016.
Περισσότερα...
2. 13ο Πανελλήνιο Σεμινάριο της Ελληνικής  Ρινολογικής Εταιρείας.
Με τη συνεργασία της Ελληνικής  Εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής Προσώπου, Νοσοκομείο “Παπαγεωργίου”, Θεσσαλονίκη, 19 - 21.04.2013 .  
Περισσότερα...
3. 12ο Πανελλήνιο Σεμινάριο της Ελληνικής Ρινολογικής Εταιρείας.
Με τη συνεργασία της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής Προσώπου, Βόλος 3-5.02.2012.
Περισσότερα...
4. 11o Πανελλήνιο Σεμινάριο της Ελληνικής  Ρινολογικής Εταιρείας.
Με τη συνεργασία της Ελληνικής  Εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής Προσώπου,  Νοσοκομείο “Παπαγεωργίου”, Θεσσαλονίκη,  04 – 06.02. 2011.
Περισσότερα...
5. 10ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΡΙΝΟΛΟΓΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ 10o Πανελλήνιο Σεμινάριο της Ελληνικής  Ρινολογικής Εταιρείας.
Με τη συνεργασία της Ελληνικής  Εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής Προσώπου,  Λίμνη Πλαστήρα,  Καρδίτσα, 26 – 28.02. 2007.
Περισσότερα...
6. 7ο  Πανελλήνιο Σεμινάριο της Ελληνικής  Ρινολογικής Εταιρείας.
Με τη συνεργασία της Ελληνικής  Εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής Προσώπου,  Ίδρυμα  Ιατροβιολογικών  Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών ,  26 – 28.01. 2007. 
Περισσότερα...
7. Ελληνική  Εταιρεία Πλαστικής Χειρουργικής Προσώπου
Σεμινάριο  Πλαστικής  Χειρουργικής  Προσώπου
Νοσοκομείο “Ευαγγελισμός”, Αθήνα, 21.06.2003.

Περισσότερα...
8. Ιnternational  Meeting of the European Academy of Facial Plastic Surgery.
Με τη συνεργασία της Ελληνικής  Εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής Προσώπου, Macedonia Palace Hotel,  Θεσσαλονίκη, 15  - 17.09. 2000.
Περισσότερα...

Δείτε φωτογραφίες του Dr. med. Β. Παυλιδέλη από το προσωπικό του αρχείο

Το Βιβλίο του Ιατρού: Πλαστική Χειρουργική Προσώπου - Ρινοπλαστική - Ωτοπλαστική

Κλινικές που χειρουργεί ο Ιατρός

Παρουσίαση Video Ευρωκλινικής Αθηνών
Παρουσίαση Video Αθηναϊκής Mediclinic

Ακολουθήστε μας στο YouTube

Ακολουθήστε μας στο κανάλι μας στο YOU TUBE και παρακολουθήστε τις πιο σημαντικές Τ.V. εμφανίσεις και εκδηλώσεις μας.
TOP