Ρινοπλαστική: Χρήση Λέιζερ - Laser CO2

Aκόμη και όταν πραγματοποιούνται μικρές διορθώσεις στο σκολιωτικό διάφραγμα, παρατηρείται σημαντικότατη αύξηση της ποσότητας του εισπνεόμενου αέρα. Kατόπιν τούτου, χόνδρινες ή οστέινες άκανθες του τετράπλευρου χόνδρου του ρινικού διαφράγματος μπορούν να αμβλύνονται ή ακόμη και να εξαλείφονται εντελώς με χρήση Λέιζερ - Laser CO2, με σκοπό τη βελτίωση της αναπνοής. Xωρίς να απαιτείται στην περιοχή της άκανθας η αποκόλληση του βλεννογόνου από το χόνδρο για τη δημιουργία τούνελ - πράγμα το οποίο γίνεται κατά την κλασική μέθοδο πλαστικής του ρινικού διαφράγματος - εξαχνώνεται με Laser CO2 το προεξέχον τμήμα βλεννογόνου και χόνδρου ή οστού μαζί και έτσι αυξάνεται ο ελεύθερος όγκος της ρινικής θαλάμης και ελαττώνονται οι ρινικές αντιστάσεις, με αποτέλεσμα την καλύτερη αναπνοή. Mετά την επέμβαση, σε διάστημα 4 - 6 εβδομάδων δημιουργείται από μόνη της πλήρης επικάλυψη του εναπομείναντος ακάλυπτου διαφραγματικού χόνδρου ή οστού με νέο βλεννογόνο και ινώδη συνδετικό ιστό.

Ρινοπλαστική με χρήση Laser CO2

Σε επιλεγμένες περιπτώσεις πλαστικής του ρινικού διαφράγματος, καθώς και στη μερική κογχεκτομή, τα Laser CO2 παρουσιάζoυν πλεονεκτήματα έναντι άλλων χειρουργικών τεχνικών.

Στα πλαίσια μιας ολοκληρωμένης ρινοπλαστικής ή πλαστικής του ρινικού διαφράγματος και για την εξασφάλιση ακόμη καλύτερης αναπνοής, πρόσφατα πραγματοποιείται μερική κογχεκτομή των κάτω ρινικών κογχών με Laser CO2. Δηλαδή με τη χρήση Laser CO2 επιτυγχάνεται μερική εξάχνωση των ρινικών κογχών με αποτέλεσμα μείωση του μεγέθους τους. Έτσι μεγαλώνει ο ελεύθερος ενδορρινικός χώρος, βελτιώνεται η ροή του εισπνεόμενου αέρα και επιτυγχάνεται καλύτερη αναπνοή.

Ταυτόχρονη πλαστική εγχείρηση μύτης και ρινικού διαφράγματος με χρήση Laser CO2, για την εξάχνωση των ρινικών κογχών.

Ταυτόχρονη πλαστική εγχείρηση μύτης και ρινικού διαφράγματος με χρήση Laser CO2, για την εξάχνωση των ρινικών κογχών.

Το Laser CO2 είναι ένα ακόμη σύγχρονο εργαλείο στα χέρια του έμπειρου χειρουργού.

Το Laser CO2 είναι ένα ακόμη σύγχρονο εργαλείο στα χέρια του έμπειρου χειρουργού.

Με τη χρήση Laser CO2 μειώνεται ο χρόνος ίασης και μετεγχειρητικής αποκατάστασης και είναι δυνατή η επιστροφή στην εργασία γρηγορότερα.

Με τη χρήση Laser CO2 μειώνεται ο χρόνος ίασης και μετεγχειρητικής αποκατάστασης και είναι δυνατή η επιστροφή στην εργασία γρηγορότερα.

Ταυτόχρονη πλαστική  εγχείρηση μύτης και ρινικού διαφράγματος. ΠΡΙΝ,  1993 - 11 χρόνια ΜΕΤΑ, 2004

Ταυτόχρονη πλαστική εγχείρηση μύτης και ρινικού διαφράγματος. ΠΡΙΝ, 1993 - 11 χρόνια ΜΕΤΑ, 2004

Ταυτόχρονη πλαστική  εγχείρηση μύτης και ρινικού διαφράγματος. ΠΡΙΝ,  1992 - 14 χρόνια ΜΕΤΑ, 2006

Ταυτόχρονη πλαστική εγχείρηση μύτης και ρινικού διαφράγματος. ΠΡΙΝ, 1992 - 14 χρόνια ΜΕΤΑ, 2006

Σε επιλεγμένες περιπτώσεις πλαστικής του ρινικού διαφράγματος, καθώς και στη μερική κογχεκτομή, τα Laser CO2 παρουσιάζoυν πλεονεκτήματα έναντι άλλων χειρουργικών τεχνικών, επειδή η εξάχνωση είναι συνήθως αναίμακτη, ο κίνδυνος μετεγχειρητικής αιμορραγίας είναι σχεδόν ανύπαρκτος, ενώ δεν απαιτείται πωματισμός της μύτης και έτσι είναι περιορισμένο το μετεγχειρητικό οίδημα. Eπίσης, δεν απαιτείται μετά την επέμβαση παραμονή στο νοσοκομείο, μειώνεται ο χρόνος ίασης και μετεγχειρητικής αποκατάστασης και είναι δυνατή η επιστροφή στην εργασία γρηγορότερα.

Video: ΡΙΝΟΠΛΑΣΤΙΚΗ - ΒΑΣ. ΠΑΥΛΙΔΕΛΗΣ

ΕΚΠΟΜΠΗ ΕXCELLENT, ΣΚΑΪ T.V. - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΡΙΝΟΠΛΑΣΤΙΚΗ
Για τη ρινοπλαστική μίλησε ο Dr. med. Bασίλης Παυλιδέλης φιλοξενούμενος στην εκπομπή EXCELLENT, που παρουσιάζει η κ. Χριστίνα Λαμπίρη. Mαζί του ήταν και η κ. Μαριάντζελα Τρ..., η οποία υπεβλήθη πρόσφατα σε λειτουργική και αισθητική ρινοπλαστική.
Η κ. Μαριάντζελα είπε: δεν ταλαιπωρήθηκα από την επέμβαση, αλλά χρειάζεται υπομονή για δέκα ημέρες... Τώρα χαμογελώ περισσότερο, και φυσικά έχω πολύ μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

video

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO EΔΩ

Το Βιβλίο του Ιατρού: Πλαστική Χειρουργική Προσώπου - Ρινοπλαστική - Ωτοπλαστική

Κλινικές που χειρουργεί ο Ιατρός

Παρουσίαση Video Ευρωκλινικής Αθηνών
Παρουσίαση Video Αθηναϊκής Mediclinic

Ακολουθήστε μας στο YouTube

Ακολουθήστε μας στο κανάλι μας στο YOU TUBE και παρακολουθήστε τις πιο σημαντικές Τ.V. εμφανίσεις και εκδηλώσεις μας.
TOP