Προσωπική μαρτυρία της κ. Σοφίας Μπ..., cabin crew member - αεροσυνοδός χειρουργημένη για Ρινοπλαστική.

Μάρτιος 2016

Η αλήθεια είναι πως είμαι αρκετά διστακτική.. και ιδιαιτέρως σε θέματα υγείας δυσκολεύομαι να εμπιστευτώ κάποιον όσο λαμπρός επιστήμων κι αν είναι.. βλέπεται ο φόβος που με κυριεύει με κάνει να γίνομαι καχύποπτη..
Έχοντας αντιμετωπίσει επανειλημμένα προβλήματα τον τελευταίο χρόνο στο ωτορινολαρυγγολογικό μου σύστημα κι αφού είχα επισκεφθεί τουλάχιστον 7 γιατρούς τόσο σε ιδιωτικούς όσο και σε δημόσιους φορείς, όλοι κατέληξαν στο ίδιο συμπέρασμα: στραβό διάφραγμα και υπερτροφικές κόγχες… η λύση; Εγχείρηση.

Δεν ήθελα ούτε να το σκέφτομαι.. ο φόβος με κυρίευε και μ΄ έκανε κυριολεκτικά να τρέμω στην ιδέα.. αφιέρωσα πολλές ώρες μπροστά στον υπολογιστή προκειμένου να μάθω πληροφορίες για την επέμβαση στη μύτη, καθώς και ποιος είναι ο κατάλληλος χειρουργός που θα επιλέξω.. έκανα ενδελεχή έρευνα ..έψαξα, ρώτησα.. μέχρι που πάτησα το κλικ επιλέγοντας το όνομα σας.. η παραπομπή μου στην ιστοσελίδα σας ήταν νευραλγική, όχι όμως καθοριστική για την επιλογή μου.. διάβασα κάθε λεπτομέρεια.. ρούφηξα κυριολεκτικά κάθε πληροφορία και πήρα άμεσα την απόφαση να σας επισκεφθώ.. έτσι ξαφνικά και απρογραμμάτιστα..

Δεν θα την ξεχάσω ποτέ αυτή την ημέρα.. Μπαίνοντας στο ιατρείο αισθάνθηκα τόσο οικεία.. ο χώρος άριστα διαμορφωμένος σου προκαλεί μια ηρεμία και βαδίζοντας προς την υποδοχή /γραμματεία με τον αυθορμητισμό που με διακρίνει αφού προηγουμένως συστήθηκα άρχιζα να βομβαρδίζω με ερωτήσεις την γλυκυτάτη κυρία Βίκυ που με άκουγε προσεκτικά και με το μειλίχιο παρουσιαστικό της με καθησύχασε και απάντησε σε κάθε μου προβληματισμό.
Αυτό ήταν.. ένιωσα σίγουρη πια ..το μόνο που έμενε ήταν μια δια ζώσης συνάντηση με τον περίφημο Δρ Παυλιδέλη που είχα διαβάσει τόσα για τη δράση και το έργο του που ένιωθα σα να τον γνώριζα προσωπικά.
Έχω την αίσθηση πως ο κάθε ένας από εμάς αποζητά μια φιγούρα γιατρού που θα μας μιλάει για ώρες χρησιμοποιώντας μεγαλεπήβολες κουβέντες και θα μας υπόσχεται πως όλα θα πάνε κατ΄ ευχήν.

Ε, λοιπόν ο συγκεκριμένος ιατρός δεν υπόσχεται, δεσμεύεται για το σίγουρο αποτέλεσμα. Είναι απολύτως βέβαιος γιατί απλώς ξέρει ποιος είναι.. δεν βασίζεται σε πιθανότητες αλλά στις ικανότητες του… δεν φλυαρεί ούτε επιδεικνύεται.. για εκείνον τα πάντα είναι μελετημένα και άριστα προγραμματισμένα.

Εξηγεί το καθετί χωρίς υπεκφυγές και χωρίς ωραιοποιήσεις. Κι αυτό δεν μπορείς πάρα να το εκτιμήσεις..

Το χειρουργείο μου ορίστηκε μια εβδομάδα αργότερα… ρινοπλαστική και διάφραγμα… πριν κλείσω τα μάτια μου και αποκοιμηθώ στο χειρουργείο, ο γιατρός μου μίλησε και με τη θετική του αύρα με διαβεβαίωσε πως όλα θα πάνε περίφημα.

Έχουν περάσει τρεις μήνες αφ’ ότου υποβλήθηκα στην επέμβαση κι όλα βαίνουν καλώς.. Η αναπνοή μου είναι καλύτερη από ποτέ και δεν χορταίνω να βλέπω τη νέα μου μυτούλα.. Αν γύριζα πίσω το χρόνο θα το ξαναέκανα; Αναντίρρητα ναι. Δεν το μετανιώνω στιγμή και κυρίως δεν μετανιώνω για την επιλογή του γιατρού μου, που ήταν πάντοτε εκεί για εμένα. Ειλικρινά νιώθω πολύ τυχερή.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη την ομάδα που απαρτίζει την κλινική Αφροδίτη.

Το Βιβλίο του Ιατρού: Πλαστική Χειρουργική Προσώπου - Ρινοπλαστική - Ωτοπλαστική

Κλινικές που χειρουργεί ο Ιατρός

Παρουσίαση Video Ευρωκλινικής Αθηνών
Παρουσίαση Video Αθηναϊκής Mediclinic

Ακολουθήστε μας στο YouTube

Ακολουθήστε μας στο κανάλι μας στο YOU TUBE και παρακολουθήστε τις πιο σημαντικές Τ.V. εμφανίσεις και εκδηλώσεις μας.
TOP