1ο Webinar ΡΙΝΟΠΛΑΣΤΙΚΗ: TEXNH KAI TEXNIKEΣ

Το Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 17.00 έως 19.00, στο Κέντρο Ρινοπλαστικής - Ωτοπλαστικής "ΑΦΡΟΔΙΤΗ", πραγματοποιήθηκε πρωτοποριακή ομιλία - webinar ενημέρωσης στη Ρινοπλαστική,με απευθείας ζωντανή μετάδοση εικόνας και ήχου μέσω διαδικτύου.  Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η ενημέρωση ενδιαφερόμενων, από το σπίτι δωρεάν, για τη διαδικασία διόρθωσης αισθητικών  και λειτουργικών προβλημάτων της μύτης και να υποβάλλουν σχετικές ερωτήσεις, μέσω e-mail, στον Drmed.  Βασίλη Παυλιδέλη, διευθυντή του Κέντρου "ΑΦΡΟΔΙΤΗ" .

Η ομιλία του  κ. Παυλιδέλη με θέμα "Ρινοπλαστική: Tέχνη και Tεχνικές", την οποία  παρακολούθησαν 350 ενδιαφερόμενοι, μεταδόθηκε μέσα από την ιστοσελίδα pavlidelis.gr και www.queen.gr.

 

Ρινοπλαστική video - εικόνες - Dr. med. B. Παυλιδέλης - Α' ΜΕΡΟΣ & Β' ΜΕΡΟΣ

Απόσπασμα βίντεο - εικόνες από το 1ο Webinar δωρεάν ενημέρωσης στη Ρινοπλαστική, με απευθείας ζωντανή μετάδοση εικόνας και ήχου μέσω διαδικτύου, που πραγματοποιήθηκε στις 16.02. 2013 στο Κέντρο Ρινοπλαστικής - Ωτοπλαστικής "ΑΦΡΟΔΙΤΗ".

Α' ΜΕΡΟΣ
Β' ΜΕΡΟΣ
 
O Dr. med. Β. Παυλιδέλης, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια και ο κ. Πάνος Παυλιδέλης, Σύμβουλος Δημ. Σχέσεων του Κέντρου Ρινοπλαστικής - Ωτοπλαστικής
O Dr. med. Β. Παυλιδέλης, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια και ο κ. Πάνος Παυλιδέλης, Σύμβουλος Δημ. Σχέσεων του Κέντρου Ρινοπλαστικής - Ωτοπλαστικής "ΑΦΡΟΔΙΤΗ".
O Dr. med. B. Παυλιδέλης  με τους συντελεστές της διοργάνωσης του 1ου  Webinar - Διαδικτυακού Σεμιναρίου με θέμα
O Dr. med. B. Παυλιδέλης με τους συντελεστές της διοργάνωσης του 1ου Webinar - Διαδικτυακού Σεμιναρίου με θέμα "Ρινοπλαστική: Tέχνη και Τεχνικές".
 

 

Σύγχρονος τεχνικός, ηλεκτρονικός και ψηφιακός εξοπλισμός για τη μετάδοση του 1ου  Webinar - Διαδικτυακού Σεμιναρίου στη Ρινοπλαστική.
Σύγχρονος τεχνικός, ηλεκτρονικός και ψηφιακός εξοπλισμός για τη μετάδοση του 1ου Webinar - Διαδικτυακού Σεμιναρίου στη Ρινοπλαστική.
Το γραφείο του Dr. med. Β. Παυλιδέλη, μετετράπη για λίγες ώρες, σε τηλεοπτικό στούντιο για τη μετάδοση του 1ου  Webinar Ρινοπλαστικής.
Το γραφείο του Dr. med. Β. Παυλιδέλη, μετετράπη για λίγες ώρες, σε τηλεοπτικό στούντιο για τη μετάδοση του 1ου Webinar Ρινοπλαστικής.
 

 

Γραμματειακή υποστήριξη για τη λήψη των  e - mail με τις ερωτήσεις των ενδιαφερομένων, που συμμετείχαν στο   1ο Webinar Ρινοπλαστικής.
Γραμματειακή υποστήριξη για τη λήψη των e - mail με τις ερωτήσεις των ενδιαφερομένων, που συμμετείχαν στο 1ο Webinar Ρινοπλαστικής.
Οι συμμετέχοντες στο 1ο Webinar Ρινοπλαστικής, έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον και απέστειλαν πληθώρα ερωτήσεων, στις οποίες απάντησε ο Dr. med. B. Παυλιδέλης.
Οι συμμετέχοντες στο 1ο Webinar Ρινοπλαστικής, έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον και απέστειλαν πληθώρα ερωτήσεων, στις οποίες απάντησε ο Dr. med. B. Παυλιδέλης.
 
 
 
TOP