1ο Webinar ΡΙΝΟΠΛΑΣΤΙΚΗ: TEXNH KAI TEXNIKEΣ


Ταυτόχρονη Πλαστική Εγχείρηση Μύτης και Ρινικού Διαφράγματος

ΙΝΤΕRACTIVE ON LINE INFORMATION - Δωρεάν

Το Κέντρο Ρινοπλαστικής - Ωτοπλαστικής "ΑΦΡΟΔΙΤΗ", πρωτοπόρο στις υπηρεσίες του, πραγματοποίησε το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου ώρα  17.00 έως 19.00,  ενημέρωση στη Ρινοπλαστική με απευθείας ζωντανή μετάδοση εικόνας και ήχου μέσω διαδικτύου.  

Ο Dr. med. Βασίλης Παυλιδέλης, διευθυντής του κέντρου, προσκαλεί, κάθε ενδιαφερόμενο που θέλει να ενημερωθεί για αισθητικά και λειτουργικά προβλήματα της μύτης του,  να παρακολουθήσει μέσω διαδικτύου  σύγχρονες χειρουργικές τεχνικές ρινοπλαστικής.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

  • Ομιλία με θέμα "Ρινοπλαστική: τέχνη και τεχνικές". Θα πραγματοποιηθεί με παράλληλη προβολή πλήθους περιστατικών ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ την επέμβαση, καλύπτοντας κάθε είδους δυσμορφία της μύτης.
  • Computer Imaging System. Γίνεται φωτογράφηση της μύτης του ενδιαφερόμενου και επεξεργασία της φωτογραφίας του σε υπολογιστή, έτσι ώστε να φανεί το επιθυμητό μετεγχειρητικό αποτέλεσμα, μετά την ολοκλήρωση της Ρινοπλαστικής  (virtual reality).
  • Δυνατότητα υποβολής ερωτήσεων στον ιατρό, μέσω e-mail κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο οποίος θα απαντά ζωντανά στα ερωτήματα των συμμετεχόντων.

Ο Διευθυντής
Dr. med Βασίλης Παυλιδέλης

TOP