Δελτίο τύπου για την εκδήλωση:1o Φεστιβάλ Υγείας και Ομορφιάς, 2012

Πρωτοποριακό το 1ο Φεστιβάλ για την Υγεία και την Ομορφιά μαζί!

Η αφίσα του 1ου Φεστιβάλ Υγείας και Ομορφιάς είναι δημιουργία της  εταιρείας Enzyme
Η αφίσα του 1ου Φεστιβάλ Υγείας και Ομορφιάς είναι δημιουργία της εταιρείας Enzyme.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο Φεστιβάλ Υγείας και Ομορφιάς στο Roof Garden του Χειρουργικού Κέντρου Ρινοπλαστικής - Ωτοπλαστικής «ΑΦΡΟΔΙΤΗ»,   την Παρασκευή  21 Σεπτεμβρίου 2012,  στον Παράδεισο Αμαρουσίου, Αθήνα.

Ο ιατρός Dr. med. Βασίλης Παυλιδέλης, οργανωτής του Φεστιβάλ, υποδέχτηκε πλήθος ενδιαφερομένων επισκεπτών, οι οποίοι ενημερώθηκαν δωρεάν για αισθητικά και λειτουργικά προβλήματα μύτης και εμφάνισης αυτιών κατά τη διάρκεια της εορταστικής εκδήλωσης.

Όπως τόνισε ο κ. Παυλιδέλης «στην Ελλάδα της κρίσης του 2012 που πραγματικά  ο κόσμος τα βγάζει δύσκολα πέρα, απαντάμε στα ερωτήματά του και δίνουμε τη σωστή λύση παρέχοντας με απόλυτη ασφάλεια, μόνιμα, άριστα λειτουργικά και αισθητικά χειρουργικά αποτελέσματα».

Το Χειρουργικό Κέντρο «ΑΦΡΟΔΙΤΗ», πρωτοπόρο στο είδος του, λειτουργεί από το  έτος 1990 στην Αθήνα και  εξειδικεύεται στη Ρινοπλαστική και Ωτοπλαστική. Αξιοποιώντας όλες τις μοντέρνες χειρουργικές τεχνικές, καθώς και την πλέον σύγχρονη ιατρική και ψηφιακή τεχνολογία, έχει καταστεί σημείο αναφοράς για όσους θέλουν να αποκτήσουν αισθητικά όμορφη και λειτουργική μύτη, αλλά και για εκείνους που επιθυμούν να διορθώσουν τα πεταχτά ή μεγάλα αυτιά τους.

 

Γραμματεία - Υποδοχή
Γραμματεία - Υποδοχή
Aίθουσα αναμονής
Aίθουσα αναμονής
 

 

Ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και ανάμεσα στον κ. Παυλιδέλη και γνωστούς καλλιτέχνες, φίλους του Χειρουργικού Κέντρου
Ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και ανάμεσα στον κ. Παυλιδέλη και γνωστούς καλλιτέχνες, φίλους του Χειρουργικού Κέντρου "ΑΦΡΟΔΙΤΗ", που τίμησαν το διοργανωτή του Φεστιβάλ με την παρουσία τους.
Ενδιαφερόμενοι παρακολουθούν την ομιλία του κ. Παυλιδέλη για Ρινοπλαστική  και Ωτοπλαστική
Ενδιαφερόμενοι παρακολουθούν την ομιλία του κ. Παυλιδέλη για Ρινοπλαστική και Ωτοπλαστική
 

 

Ο κ. Πάνος Παυλιδέλης (δεξιά), Σύμβουλος Δημοσίων Σχέσεων του Χειρουργικού Κέντρου
Ο κ. Πάνος Παυλιδέλης (δεξιά), Σύμβουλος Δημοσίων Σχέσεων του Χειρουργικού Κέντρου "ΑΦΡΟΔΙΤΗ" με τον συνεργάτη του κ. Νίκο Ιωάννου, "Orange View" - IT Support manager / System Administrator
Ο Dr. med. Β. Παυλιδέλης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεόραση του STAR CHANNEL
Ο Dr. med. Β. Παυλιδέλης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεόραση του STAR CHANNEL
 

 

Το Rοοf Garden του Χειρουργικού Κέντρου
Το Rοοf Garden του Χειρουργικού Κέντρου "ΑΦΡΟΔΙΤΗ", έτοιμο να υποδεχθεί τους προσκεκλημένους ενδιαφερόμενους, για την ομιλία του κ. Παυλιδέλη
Ο κ. Παυλιδέλης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο Rοοf Garden του Χειρουργικού Κέντρου
Ο κ. Παυλιδέλης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο Rοοf Garden του Χειρουργικού Κέντρου "ΑΦΡΟΔΙΤΗ"
 
 

Video: ΡΙΝΟΠΛΑΣΤΙΚΗ - DR. MED. Β. ΠΑΥΛΙΔΕΛΗΣ

«Στην Ελλάδα της κρίσης του 2012 που πραγματικά ο κόσμος τα βγάζει δύσκολα πέρα, απαντάμε στα ερωτήματά του και δίνουμε τη σωστή λύση παρέχοντας με απόλυτη ασφάλεια, μόνιμα, άριστα λειτουργικά και αισθητικά αποτελέσματα», τόνισε μεταξύ των άλλων ο ιατρός Dr. med. Βασίλης Παυλιδέλης, οργανωτής του 1ου Φεστιβάλ Υγείας και Ομορφιάς, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Roof Garden του Χειρουργικού Κέντρου Ρινοπλαστικής - Ωτοπλαστικής «ΑΦΡΟΔΙΤΗ», την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012. Το ρεπορτάζ έγινε από την τηλεόραση του STAR CHANNEL για το μεσημεριανό κεντρικό δελτίο ειδήσεων στις 23.09.12. Επιμελήθηκε η δημοσιογράφος κα Άντρια Δρακάκη.

TOP