Παρουσίαση Video Ευρωκλινικής Αθηνών όπου χειρουργεί ο Ιατρός Dr. med. Β. Παυλιδέλης

OMIΛΟΣ ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ:
1.ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ
2. ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ

Οι κλινικές του Ομίλου ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ, Ευρωκλινική Αθηνών και Ευρωκλινική Παίδων, στην οδό Aθανασιάδου 9 (πάροδος Δ. Σούτσου), 115 21 Αμπελόκηποι, Αθήνα, είναι από τα πλέον σύγχρονα διαγνωστικά, χειρουργικά και θεραπευτικά κέντρα της χώρας και διαδραματίζουν σταθερά πρωταγωνιστικό ρόλο στο χώρο της ιδιωτικής υγείας. Οι καταξιωμένοι ιατροί τους και το εξειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, αξιοποιώντας κάθε νέα ιατρική τεχνολογία. Στον Όμιλο της ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗΣ, η Ποιότητα σε όλα τα επίπεδα είναι και Φιλοσοφία και Προτεραιότητα. Δεν είναι τυχαίο ότι η Ευρωκλινική είναι η πρώτη κλινική στην Ελλάδα και στην Ευρώπη που έλαβε τη Διεθνή Πιστοποίηση Patients Friendly Hospital.

O Dr. med. Βασίλης Παυλιδέλης, χειρουργός ΩΡΛ, εξειδικευμένος στη ρινοπλαστική, ωτοπλαστική και πλαστική χειρουργική προσώπου χειρουργεί στην Ευρωκλινική Aθηνών και στην Ευρωκλινική Παίδων από το 2002. Να σημειωθεί ότι στην Ευρωκλινική Παίδων χειρουργεί παιδιά για ωτοπλαστική, καθώς και για απλασία, ανωτία (ανάπλαση ελλείποντος πτερυγίου ωτός).

ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ

Aθανασιάδου 9 - 115 21 Αθήνα
(πάροδος Δ. Σούτσου)
115 21 Αθήνα
• Τηλ. Κέντρο: 210 64 16 600
• Email: [email protected]
• Website: Euroclinic.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO EΔΩ

 

Χάρτης πρόσβασης στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ


Μεγαλύτερος χάρτης

Πρόσβαση στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ

ΜΕΤΡΟ

ΣΤΑΣΗ: ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ

ΠΑΡΚΙΝΓΚ

Στην Ευρωκλινική Αθηνών λειτουργεί η διακεκριμένη υπηρεσία στάθμευσης οχημάτων «Valet Parking», με χαμηλή χρέωση η οποία προσφέρει ταχύτητα, αξιόπιστη εξυπηρέτηση και άνεση. Ημέρες & Ώρες Λειτουργίας:
Δευτέρα – Παρασκευή (07.00-22.00) και Σάββατο (07.00-17.00)
Τηλ. επικοινωνίας: 6944637505

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΓΙΑ Α.Μ.Ε.Α.

Η κλινική παρέχει όλες τις ευκολίες πρόσβασης και μετακίνησης για Α.Μ.Ε.Α. στους χώρους της. Το νοσηλευτικό προσωπικό είναι έτοιμο να ανταποκριθεί άμεσα και κατά προτεραιότητα στις ανάγκες πρόσβασης και μετακίνησης των ατόμων με ειδικές ανάγκες.

Το Βιβλίο του Ιατρού: Πλαστική Χειρουργική Προσώπου - Ρινοπλαστική - Ωτοπλαστική

Κλινικές που χειρουργεί ο Ιατρός

Παρουσίαση Video Ευρωκλινικής Αθηνών
Παρουσίαση Video Αθηναϊκής Mediclinic

Ακολουθήστε μας στο YouTube

Ακολουθήστε μας στο κανάλι μας στο YOU TUBE και παρακολουθήστε τις πιο σημαντικές Τ.V. εμφανίσεις και εκδηλώσεις μας.
TOP