ΡΙΝΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ: AΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ - ΚΥΠΡΟ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΚΡΗΤΗ

Ο κ. Πάνος Παυλιδέλης, Σύμβουλος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας του Κέντρου Ρινοπλαστικής - Ωτοπλαστικής ΑΦΡΟΔΙΤΗ.
Ο κ. Πάνος Παυλιδέλης, Σύμβουλος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας του Κέντρου Ρινοπλαστικής - Ωτοπλαστικής "ΑΦΡΟΔΙΤΗ".

Για ρινοπλαστική από το εξωτερικό, Κύπρο, Θεσσαλονίκη, Κρήτη, τα νησιά και τη μακρινή επαρχία προσέρχεται ένας  σημαντικός αριθμός ενδιαφερομένων ετησίως. Σύμφωνα με τον Dr. med. B. Παυλιδέλη, οι δυσκολίες που εμφανίζονται μπροστά στον ενδιαφερόμενο για ρινοπλαστική, ωτοπλαστική και άλλες πλαστικές επεμβάσεις είναι περισσότερες, όταν ζει μακριά από την Αθήνα, όταν ο χρόνος που διαθέτει για το σκοπό αυτό είναι περιορισμένος και όταν απαιτούνται επιπλέον μεγάλα έξοδα μετακινήσεων και διαμονής

Για την εξυπηρέτηση αυτών των ενδιαφερομένων που προσέρχονται για πρώτη φορά στην Αθήνα και επιθυμούν να χειρουργηθούν για ρινοπλαστική από τον ίδιο τον Dr. med. B. Παυλιδέλη, δημιουργήσαμε, στα πλαίσια των παρεχόμενων υπηρεσιών μας, ένα πρόγραμμα παραμονής 8 (οκτώ) ημερών στην Αθήνα.

Το πρόγραμμα αυτό διευκολύνει τους ενδιαφερόμενους  παρέχοντάς τους ουσιαστική και πολύπλευρη υποστήριξη και φροντίδα κατά την παραμονή τους στην Αθήνα, καθώς και ευκαιρίες ψυχαγωγίας και τουρισμού, εάν το επιθυμούν.  

Ο διευθυντής του Κέντρου μας κ. Παυλιδέλης, καθώς και το προσωπικό, διαθέτουν την κατάλληλη εκπαίδευση και εμπειρία, ώστε να προσφέρουν στον ενδιαφερόμενο υψηλής ποιότητας χειρουργικές και μετεγχειρητικές υπηρεσίες, από τη στιγμή της άφιξής του στην Αθήνα μέχρι την αναχώρηση επιστροφής στον τόπο κατοικίας. Στόχος του προγράμματος είναι, ο ενδιαφερόμενος να έχει άριστο μετεγχειρητικό αποτέλεσμα με ασφάλεια, σιγουριά, άνεση, ευχαρίστηση και βεβαίως με πολύ λογικό κόστος.

Ο ενδιαφερόμενος διευκολύνεται για την επιλογή της κατάλληλης κλινικής και του ξενοδοχείου - καταλύματος διαμονής του μετά την εγχείρηση, καθώς και για την αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου που θα έχει τις ημέρες μετά την εγχείρηση. Υπεύθυνος του προγράμματος αυτού είναι ο κ. Πάνος Παυλιδέλης, Σύμβουλος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας του Κέντρου Ρινοπλαστικής - Ωτοπλαστικής "ΑΦΡΟΔΙΤΗ".

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πρόθυμο να σας ενημερώσει για όλα σας τα ερωτήματα, να σας διευκολύνει και να σας εξυπηρετήσει, κ. Λίτσα, κ. Γεωργία, κ. Βίκυ

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πρόθυμο να σας ενημερώσει για όλα σας τα ερωτήματα, να σας διευκολύνει και να σας εξυπηρετήσει, κ. Λίτσα, κ. Γεωργία, κ. Βίκυ

 

Το πρόγραμμα παραμονής στην Αθήνα για ρινοπλαστική περιλαμβάνει δωρεάν, τις παρακάτω παροχές υπηρεσιών και προτάσεις, με σκοπό την εξυπηρέτηση, την καθοδήγηση και την ασφάλεια του χειρουργημένου μας:

1. Μετακίνηση - transfer - του ενδιαφερόμενου και του συνοδού του από το σημείο άφιξης στην Αθήνα, αεροδρόμιο, λιμάνι, σταθμό τραίνου ή λεωφορείου προς το Κέντρο Ρινοπλαστικής - Ωτοπλαστικής "ΑΦΡΟΔΙΤΗ” και στη συνέχεια στο ξενοδοχείο ή όπου αλλού έχουν επιλέξει για τη διαμονή τους.

2. Φροντίδα και διευκολύνσεις, καθ' όλες τις ημέρες παραμονής στην Αθήνα.

3. Μετεγχειρητική φροντίδα, μετά την επιστροφή στον τόπο κατοικίας.

Το πρόγραμμα ενδεικτικά αρχίζει ημέρα της εβδομάδας Δευτέρα και αναλυτικά έχει ως εξής:

1η ημέρα Δευτέρα: Άφιξη στην Αθήνα. Δωρεάν μετακίνηση - transfer.

Άφιξη στην Αθήνα. Δωρεάν μετακίνηση - transferΣυνεργάτης μας, επαγγελματίας οδηγός ταξί, σας παραλαμβάνει από το σημείο άφιξή σας στην Αθήνα, αεροδρόμιο, λιμάνι, σταθμό τραίνου ή λεωφορείου και σας μεταφέρει - transfer - στο Κέντρο Ρινοπλαστικής - Ωτοπλαστικής "ΑΦΡΟΔΙΤΗ", όπου θα συναντήσετε τον Dr. med. B. Παυλιδέλη, o oποίος θα σας εξετάσει λεπτομερώς και θα σας ενημερώσει αμέσως σε όλα τα αφορώντα στην εγχείρηση που θα σας πραγματοποιήσει. Η εξέταση περιλαμβάνει και επεξεργασία εικόνας του υποψηφίου σε ειδικό πρόγραμμα στον ηλεκτρονικό υπολογιστή - computer - (virtual reality) για μελέτη του εφικτού μετεγχειρητικού αποτελέσματος της ρινοπλαστικής, καθώς και φωτογράφιση της μύτης για την τεκμηρίωση του περιστατικού. Στη συνέχεια παραχωρείται παραπεμπτικό εισαγωγής για την κλινική που θα χειρουργηθείτε, καθώς και παραπεμπτικό για τις προεγχειρητικές ιατρικές εξετάσεις που πρέπει να γίνουν εκεί.

Ο συνεργάτης μας θα σας μεταφέρει από το Κέντρο μας στο ξενοδοχείο επιλογής σας ή όπου αλλού έχετε επιλέξει για τη διαμονή σας στην Αθήνα. Να σημειωθεί ότι τα ως άνω παρέχονται δωρεάν.

Ο υποψήφιος θα πρέπει να έχει μαζί τα απαραίτητα ατομικά του είδη και τα παραστατικά του ασφαλιστικού του οργανισμού (Δελτίο Ταυτότητας, ΑΜΚΑ, ΑΦΜ). Επιβάλλεται η λήψη ελαφράς τροφής νωρίς το βράδυ και συνιστάται η διακοπή καπνίσματος και λήψης αλκοόλ, μία εβδομάδα προεγχειρητικά.

2η ημέρα Τρίτη: Πραγματοποίηση της εγχείρησης.

Όλες οι προεγχειρητικές ιατρικές εξετάσεις του υποψήφιου για ρινοπλαστική διεξάγονται νωρίς το πρωί μέσα στην κλινική και περιλαμβάνουν τουλάχιστον αιματολογική εξέταση, καρδιογράφημα και ακτινογραφία θώρακος. Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Β. Παυλιδέλης είναι κοντά στον υποψήφιο από νωρίς το πρωί για κάθε ενημέρωση και συνεννόηση πριν από την νάρκωση και την επέμβαση. Εξειδικευμένος, έμπειρος αναισθησιολόγος, συνεργάτης του κ. Παυλιδέλη επί σειρά ετών, καθώς επίσης και το νοσηλευτικό προσωπικό του χειρουργείου, φροντίζουν για την ομαλή και εύρυθμη διαδικασία της επέμβασης. Ο κ. Παυλιδέλης πραγματοποιεί ο ίδιος όλη την επέμβαση, διορθώνοντας κάθε είδους δυσμορφία της μύτης και με το πέρας της επέμβασης παραμένει δίπλα στον χειρουργημένο μέχρι την ανάνηψή του και τη μεταφορά του ασθενούς στο δωμάτιο. Η επέμβαση διαρκεί 1 - 2 ώρες ανάλογα με την περίπτωση. Ο χειρουργημένος παραμένει μία νύχτα στην κλινική, υπό την επίβλεψη και φροντίδα εξειδικευμένου ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού. Σε περίπτωση που ο ασθενής δεν έχει συνοδό, υπάρχει η δυνατότητα αποκλειστικής νοσηλεύτριας.

3η ημέρα Τετάρτη: Εξιτήριο από την κλινική.

Μετά τη λήψη πρωινού, ο χειρουργημένος λαμβάνει εξιτήριο για την αναχώρησή του από την κλινική και με τον συνοδό του εγκαθίστανται στο δωμάτιο του ξενοδοχείου.

Ο χειρουργημένος πριν την έξοδό του από την κλινική, έχει λάβει τις απαραίτητες μετεγχειρητικές οδηγίες και βεβαίως έχει τη δυνατότητα για συνεχή επικοινωνία με το προσωπικό του ιατρείου και τον ίδιο τον κ. Παυλιδέλη. Για προληπτικούς λόγους, είναι απαραίτητη η λήψη αντιβίωσης για τέσσερις ημέρες. Πόνος στη ρινοπλαστική δεν παρατηρείται συνήθως, μετεγχειρητικά. Σε αντίθετη περίπτωση, ο χειρουργημένος δύναται να πάρει απλό αναλγητικό όπως Depon ή Ponstan. Δεν επιτρέπεται η χρήση ασπιρίνης για προφύλαξη από μετεγχειρητική αιμορραγία.

4η ημέρα Πέμπτη: Παραμονή και ανάρρωση στο ξενοδοχείο.

Ο χειρουργημένος παραμένει εντός του ξενοδοχείου - καταλύματος για ξεκούραση και ηρεμία. Το ξενοδοχείο εξοπλισμένο με σύγχρονες παροχές, όπως ΤV, πρόσβαση στο internet κτλ., του εξασφαλίζει πραγματικά άνετη διαμονή. Το προσωπικό του ξενοδοχείου μεριμνά για τυχόν έκτακτες ανάγκες του ασθενή, όπως ζεστό ρόφημα, ελαφρά τροφή κλπ. Ο ασθενής νιώθει ασφάλεια και σιγουριά καί επειδή το προτεινόμενο ξενοδοχείο διαμονής βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από την κλινική, αλλά και το ιατρείο του κ. Παυλιδέλη.

5η ημέρα Παρασκευή: Αφαίρεση ταμπόν.

Το απόγευμα της Παρασκευής ώρα 7.00, ο χειρουργημένος προσέρχεται στο ιατρείο και ο κ. Παυλιδέλης αφαιρεί το ταμπόν. Ο χρόνος παραμονής στο ιατρείο είναι το πολύ μία ώρα. Η διαδικασία αφαίρεσης του ταμπόν είναι ανώδυνη. Επαναλαμβάνονται όλες οι απαραίτητες συμβουλές και οδηγίες για γρήγορη και ασφαλή ανάρρωση, όπως π.χ. αποφυγή λουσίματος, έντονου φυσήματος της μύτης, επίμονης προσπάθειας από τον χειρουργημένο να καθαρίσει τη μύτη του από κρούστες, βλέννες κτλ.
Για τον καθαρισμό της μύτης και τη γρήγορη επούλωση των χειρουργικών τομών στο εσωτερικό της, χρησιμοποιούνται καταλλήλως ειδική αλοιφή και ρινικό σπρέι, τρεις φορές την ημέρα. Ο χειρουργημένος επιστρέφει και παραμένει στο ξενοδοχείο του, σε συνθήκες ηρεμίας και χαλάρωσης. Τυχόν μώλωπες, μελανιές και πρηξίματα έχουν ήδη αρχίσει να υποχωρούν σταδιακά.

6η ημέρα Σάββατο: Αποφεύγονται επίπονες δραστηριότητες.

Μετά το πρωινό και καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας αυτής, είναι δυνατή η έξοδος από το ξενοδοχείο για 1 έως 2 ώρες με συνοδό. Ο νάρθηκας πάνω στη μύτη δεν εμποδίζει σε τίποτε, όμως μην ξεχνάτε ότι είστε χειρουργημένος υπό ανάρρωση και δεν πρέπει να προκληθεί αιμορραγία. Στόχος είναι "να πάρετε τον αέρα σας" χωρίς καταπόνηση και υπέρμετρη δραστηριότητα. Το απόγευμα του Σαββάτου μπορείτε να πάτε για καφέ, ελαφρύ φαγητό, επίσκεψη σε φίλους, κινηματογράφο, θέατρο, συναυλία ή κάτι συναφές.

7η ημέρα Κυριακή: Πολιτιστική περιήγηση και ξενάγηση.

Αξιοποιήστε την παραμονή σας στην Αθήνα! Μπορείτε με το συνοδό σας να επισκεφθείτε αξιοθέατα της περιοχής Αθηνών, θρησκευτικό προορισμό, πολιτιστική παράσταση ή οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα επιθυμείτε, με διάρκεια μέχρι 4 ώρες. Ρωτήστε μας και έχουμε να σας προτείνουμε μια σειρά από εναλλακτικές επιλογές.

8η ημέρα Δευτέρα: Αφαίρεση του νάρθηκα.

Για τις 6.00 το απόγευμα, έχετε ραντεβού στο ιατρείο του κ. Παυλιδέλη για να σας αφαιρέσει το νάρθηκα. Μέχρι τότε, συνεχίζετε το πρόγραμμα της Κυριακής, όπως εσείς το επιθυμείτε και βεβαίως μπορείτε να πάτε για ψώνια. Σε κοντινή απόσταση βρίσκονται γνωστά εμπορικά κέντρα όπως Golden Hall, Αvenue, Μedia Markt, Τhe Mall, καθώς και οι αγορές Χαλανδρίου, Αμαρουσίου, Κηφισιάς κτλ.

Με την αφαίρεση του νάρθηκα έχουμε μία πρώτη εικόνα της χειρουργημένης μύτης και του αποτελέσματος της ρινοπλαστικής, όμως η μύτη είναι ακόμη πρησμένη. Το οίδημα (πρήξιμο) έχει μεν υποχωρήσει αισθητά, αλλά ο χειρουργημένος πρέπει να τοποθετεί το νάρθηκα επάνω στη μύτη για προστασία, κατά τη διάρκεια του ύπνου μόνο, για μία εβδομάδα. Ο χειρουργημένος μπορεί να λουστεί τη μεθεπόμενη ημέρα, μετά την αφαίρεση του νάρθηκα. Η αλοιφή και το σπρέι χρησιμοποιούνται για ένα μήνα ακόμη. Επίσης για ένα μήνα, δεν επιτρέπονται αθλητικές δραστηριότητες, η παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο και γυαλιά με πολύ βαρύ σκελετό. Τυχόν υπολειμματικές μικρές μελανιές καλύπτονται εντελώς με ελαφρύ μεϊκάπ.

Για λόγους ασφάλειας, συνιστάται ο χειρουργημένος να ταξιδέψει για τον τόπο κατοικίας του την επόμενη ημέρα και όχι το ίδιο βράδυ. Η μετακίνηση με αεροπλάνο δεν έχει καμία επίπτωση στη μετεγχειρητική πορεία του χειρουργημένου. Ο χειρουργημένος μπορεί να οδηγήσει αυτοκίνητο, αρκεί να έχει κοντά του συνοδηγό.

Με την αναχώρηση για τον τόπο κατοικίας σας, έχετε λάβει όλες τις απαραίτητες οδηγίες μετεγχειρητικής φροντίδας της φρεσκοχειρουργημένης μύτης, την οποία στη συνέχεια θα παρακολουθήσει ο ΩΡΛ ιατρός σας εκεί ή ΩΡΛ συνεργάτης μας, σύμφωνα με την ενημέρωση την οποία θα του κάνει τηλεφωνικά ο κ. Παυλιδέλης μετά το χειρουργείο. Περί τις δώδεκα ημέρες αργότερα, ο ΩΡΛ ιατρός σας, αφαιρεί επίσης τα εσωτερικά ράμματα και έτσι δεν χρειάζεται να έρθετε ξανά στην Αθήνα, εάν δεν το επιθυμείτε. Προβλήματα κατά την ανάρρωση δεν υπάρχουν. Οποιαδήποτε απορία προκύψει στον τόπο διαμονή σας αντιμετωπίζεται με τη συνεργασία του κ. Παυλιδέλη με τον ΩΡΛ σας εκεί, αφού ο κ. Παυλιδέλης διατηρεί άριστες σχέσεις συνεργασίας με όλους τους ΩΡΛ συναδέλφους του στην Ελλάδα και με πολλούς συναδέλφους στο εξωτερικό.

Οι κλινικές που χειρουργεί ο ιατρός

ΑΘΗΝΑΪΚΗ MEDICLINIC - Γενική Κλινική

ΑΘΗΝΑΪΚΗ MEDICLINICΗ ΑΘΗΝΑΪΚΗ MEDICLINIC, οδός Δορυλαίου 24, 115 24 Αθήνα, στην Πλατεία Μαβίλη, δίπλα στην Αμερικάνικη Πρεσβεία, τηλ. 210 6475000 είναι σύγχρονη διαγνωστική, χειρουργική, θεραπευτική και νοσηλευτική κλινική και ανήκει στον όμιλο ασφαλίσεων Ζωής και Υγείας ΙΝΤΕRAMERICAN. Σήμερα αποτελεί πρότυπη, διαγνωστική, χειρουργική και νοσηλευτική μονάδα, διαθέτοντας όλες τις ιατρικές ειδικότητες και εξοπλισμό νέας ιατρικής τεχνολογίας για παροχή ολοκληρωμένων ιατρικών υπηρεσιών.

O Dr. med. Βασίλης Παυλιδέλης, χειρουργός ΩΡΛ, εξειδικευμένος στη ρινοπλαστική, ωτοπλαστική και πλαστική χειρουργική προσώπου χειρουργεί στην ΑΘΗΝΑΪΚΗ MEDICLINIC από το έτος 2002.

Η ΑΘΗΝΑΪΚΗ MEDICLINIC είναι συμβεβλημένη με τις περισσότερες ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρίες, τον ΕΦΚΑ και βεβαίως με την INTERAMERICAN, που για τους ασφαλισμένους της προσφέρει στα συμβόλαιά τους, προνομιακές καλύψεις και παροχές.

Η ΑΘΗΝΑΪΚΗ κλινική διαθέτει 90 κλίνες και 7 χειρουργεία και οι ασθενείς απολαμβάνουν φιλική αντιμετώπιση και εξατομικευμένη φροντίδα από άριστα εκπαιδευμένο ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό 143 ατόμων.

OMIΛΟΣ ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ:
1.ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ
2. ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ

OMIΛΟΣ ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝΟι κλινικές του Ομίλου ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ, Ευρωκλινική Αθηνών και Ευρωκλινική Παίδων, στην οδό Aθανασιάδου 9 (πάροδος Δ. Σούτσου), 115 21 Αμπελόκηποι, Αθήνα, τηλ. 210 6416600 είναι από τα πλέον σύγχρονα διαγνωστικά, χειρουργικά και θεραπευτικά κέντρα της χώρας και διαδραματίζουν σταθερά πρωταγωνιστικό ρόλο στο χώρο της ιδιωτικής υγείας. Οι καταξιωμένοι ιατροί τους και το εξειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, αξιοποιώντας κάθε νέα ιατρική τεχνολογία. Στον Όμιλο της ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗΣ, η Ποιότητα σε όλα τα επίπεδα είναι και Φιλοσοφία και Προτεραιότητα. Δεν είναι τυχαίο ότι η Ευρωκλινική είναι η πρώτη κλινική στην Ελλάδα και στην Ευρώπη που έλαβε τη Διεθνή Πιστοποίηση Patients Friendly Hospital.

O Dr. med. Βασίλης Παυλιδέλης, χειρουργός ΩΡΛ, εξειδικευμένος στη ρινοπλαστική, ωτοπλαστική και πλαστική χειρουργική προσώπου χειρουργεί στην Ευρωκλινική Aθηνών και στην Ευρωκλινική Παίδων από το 2002. Να σημειωθεί ότι στην Ευρωκλινική Παίδων χειρουργεί παιδιά για ωτοπλαστική, καθώς και για απλασία, ανωτία (ανάπλαση ελλείποντος πτερυγίου ωτός).

Το Βιβλίο του Ιατρού: Πλαστική Χειρουργική Προσώπου - Ρινοπλαστική - Ωτοπλαστική

Κλινικές που χειρουργεί ο Ιατρός

Παρουσίαση Video Ευρωκλινικής Αθηνών
Παρουσίαση Video Αθηναϊκής Mediclinic

Ακολουθήστε μας στο YouTube

Ακολουθήστε μας στο κανάλι μας στο YOU TUBE και παρακολουθήστε τις πιο σημαντικές Τ.V. εμφανίσεις και εκδηλώσεις μας.
TOP