Επιθυμώ να κάνω κάποια αισθητική πλαστική εγχείρηση! Πώς θα ξεκινήσω;

Εάν επιθυμείτε να κάνετε πλαστική εγχείρηση, μη βιαστείτε να μπείτε στο χειρουργείο. Καταστρώστε ένα σχέδιο ενημέρωσης από ειδικούς, κατόπιν ραντεβού. Αυτό δεν σας οδηγεί υποχρεωτικά στην επέμβαση, είναι όμως ό,τι καλύτερο για να αποφασίσετε σωστά και να πάρετε πληροφορίες για την αισθητική πλαστική χειρουργική. Δεν είναι καθόλου υπερβολή το να επισκεφτείτε δύο ή τρεις εξειδικευμένους στην επέμβαση που επιθυμείτε.

Επιθυμώ να κάνω κάποια αισθητική πλαστική εγχείρηση! Πώς θα ξεκινήσω;

Η αναζήτηση της ομορφιάς παράλληλα με την πρόκληση ελκυστικότητας και τη διεκδίκηση επιθυμίας, αποτελεί διαχρονική ψυχική ανάγκη του ανθρώπου. Έτσι, από την αρχαιότητα και διαμέσου των αιώνων η ομορφιά λατρεύτηκε σε όλους τους πολιτισμούς.


Πριν την επίσκεψη στον ειδικό, ετοιμάστε με ηρεμία λίστα ερωτήσεων. Στην επίσκεψη πάρτε μαζί φωτογραφίες από άλλα πρόσωπα, οι οποίες θα μπορούσαν να βοηθήσουν να εκφράσετε τις επιθυμίες σας σαφέστερα. Αν πρόκειται για πλαστική εγχείρηση ανανέωσης του προσώπου, να έχετε μαζί δικές σας φωτογραφίες νεώτερης ηλικίας.

Αισθητική Πλαστική επέμβαση ΠΡΙΝ - ΜΕΤΑ Αισθητική Πλαστική επέμβαση ΠΡΙΝ - ΜΕΤΑ

Αισθητική Πλαστική επέμβαση ΠΡΙΝ - ΜΕΤΑ


Αισθητική Πλαστική επέμβαση ΠΡΙΝ - ΜΕΤΑ Αισθητική Πλαστική επέμβαση ΠΡΙΝ - ΜΕΤΑ

Θα ήταν ωφέλιμο, κατά την πρώτη σας επίσκεψη στο γιατρό, να πάρετε μαζί κάποιο συγγενή ή φίλο. Ένα τέτοιο πρόσωπο του στενού περιβάλλοντος είναι πολύ χρήσιμο, επειδή με την παρουσία του θα νιώθετε ηρεμία και χαλάρωση, θα σας υπενθυμίσει να ρωτήσετε το γιατρό κάποια πράγματα, τα οποία ίσως ξεχάσατε και θα βοηθήσει αργότερα να θυμηθείτε λεπτομέρειες από τη συζήτηση. Το άτομο αυτό θα συμβάλλει ουσιαστικά να αποφασίσετε σωστά και δε θα μετανιώσετε που το πήρατε μαζί σας.

Μίκρεμα μεγάλων αυτιών  ΠΡΙΝ - ΜΕΤΑ Μίκρεμα μεγάλων αυτιών  ΠΡΙΝ - ΜΕΤΑ

Μίκρεμα μεγάλων αυτιών ΠΡΙΝ - ΜΕΤΑ


Μίκρεμα μεγάλων αυτιών  ΠΡΙΝ - ΜΕΤΑ Μίκρεμα μεγάλων αυτιών  ΠΡΙΝ - ΜΕΤΑ

Μην αφήσετε το γιατρό ή το συνοδό σας να μονοπωλήσουν τη συζήτηση. Η πλαστική εγχείρηση θα γίνει σ' εσάς. Κάντε τις ερωτήσεις. Βεβαιωθείτε ότι κατανοήσατε τα πάντα. Μη βιαστείτε να φύγετε. Αναλογισθείτε και ξανασκεφθείτε στο σπίτι όλη τη συζήτηση που έγινε με το γιατρό. Κάντε του μία δεύτερη επίσκεψη ή ακόμη και τρίτη. Ο βασικός στόχος είναι να σιγουρευτείτε ότι:

  • Οι προσδοκίες σας είναι πράγματι ρεαλιστικές.
  • Το χειρουργείο είναι πράγματι η ενδεδειγμένη λύση στο πρόβλημά σας, και
  • Ο ειδικός, τον οποίο επισκεφθήκατε, είναι πράγματι ο πιο κατάλληλος να αναλάβει τη δική σας αισθητική πλαστική εγχείρηση
Το Βιβλίο του Ιατρού: Πλαστική Χειρουργική Προσώπου - Ρινοπλαστική - Ωτοπλαστική

Κλινικές που χειρουργεί ο Ιατρός

Παρουσίαση Video Ευρωκλινικής Αθηνών
Παρουσίαση Video Αθηναϊκής Mediclinic

Ακολουθήστε μας στο YouTube

Ακολουθήστε μας στο κανάλι μας στο YOU TUBE και παρακολουθήστε τις πιο σημαντικές Τ.V. εμφανίσεις και εκδηλώσεις μας.
TOP