Ο Dr. med. B. Παυλιδέλης, ομιλητής στο Συνέδριο “SANTO-RHINO”, 16-18 Σεπτεμβρίου 2016

Διεθνές Συνέδριο “SANTO-RHINO”, 16 - 18 Σεπτεμβρίου 2016

Διεθνές Συνέδριο SANTO-RHINOΣτη Σαντορίνη πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, το Διεθνές “ SANTO-RHINO” 2016,  εξειδικευμένο Συνέδριο Ρινολογίας, Ενδοσκοπικής Xειρουργικής, Βάσης Κρανίου και Ρινοπλαστικής. Διοργανωτής του Συνεδρίου ο καθηγητής ΩΡΛ,  MD Χ. Γεωργάλας σε συνεργασία με τον καθηγητή Νευροχειρουργικής, MD W. van Furth, Ολλανδία. Στο συνέδριο συμμετείχαν κορυφαίοι χειρουργοί ομιλητές, όπου παρουσίασαν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους  και αντάλλαξαν απόψεις για όλες τις νεότερες εξελίξεις του κλάδου.

Ο Dr. med. Bασίλης Παυλιδέλης, καλεσμένος ομιλητής, εξειδικευμένος στην πλαστική μύτης, παρουσίασε ομιλία με θέμα “My Εxperience with  Rhinoplasty Grafts” - η εμπειρία μου στην πλαστική μύτης, με χρήση αυτομοσχευμάτων -  για απόκτηση όμορφης  μύτης και ελεύθερης αναπνοής. Ο κ. Παυλιδέλης συνέστησε επανειλημμένα  τη χρήση μόνο αυτομοσχευμάτων χόνδρου, τόσο στις λειτουργικές όσο και στις αισθητικές ρινοπλαστικές.

 Στο συνέδριο συμμετείχαν 150 Έλληνες και ξένοι χειρουργοί του κλάδου και η γλώσσα του συνεδρίου ήταν η Αγγλική. Μετά το πέρας των εργασιών, ο διοργανωτής  ευχαρίστησε τους ομιλητές, παρέθεσε δείπνο προς τιμήν τους και επέδωσε αναμνηστικά δώρα.

Ο Dr. med. B. Παυλιδέλης είναι εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Πλαστικής Χειρουργικής Προσώπου (E.A.F.P.S.) στην Ελλάδα και Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής Προσώπου.

Εισαγωγική διαφάνεια από την ομιλία του Dr. med. B. Παυλιδέλη.Εισαγωγική διαφάνεια από την ομιλία του Dr. med. B. Παυλιδέλη.
Ο Dr. med. B. Παυλιδέλης, ομιλητής  στο “ SANTO-RHINO” 2016Ο Dr. med. B. Παυλιδέλης, ομιλητής στο “ SANTO-RHINO” 2016
Από αριστερά, Prof. Χ. Γεωργάλας, Prof. G. Nolst Trenité (Oλλανδία), Dr. med. B. Παυλιδέλης,  Prof. D. J. Menger (Oλλανδία)Από αριστερά, Prof. Χ. Γεωργάλας, Prof. G. Nolst Trenité (Oλλανδία), Dr. med. B. Παυλιδέλης, Prof. D. J. Menger (Oλλανδία)
Ο Dr. med. B. Παυλιδέλης με τον συνάδελφο και φίλο Δρ. Ε. Γκόλα (Iωάννινα).Ο Dr. med. B. Παυλιδέλης με τον συνάδελφο και φίλο Δρ. Ε. Γκόλα (Iωάννινα).

 

Οι παρακάτω διαφάνειες, από το φωτογραφικό αρχείο του Dr. med. Β. Παυλιδέλη, παρουσιάστηκαν κατά την ομιλία του στο Santo-rhino 2016 και εντυπωσίασαν τους παρευρισκόμενους συναδέλφους.
Όπως φαίνεται, ο κ. Παυλιδέλης διετέλεσε αγροτικός ιατρός στη Σαντορίνη, όπου προσέφερε τις υπηρεσίες του και στο απομονωμένο νησί Θηρασιά, με κάθε μέσο.

Ο κ. Παυλιδέλης διετέλεσε αγροτικός ιατρός στη Σαντορίνη, όπου προσέφερε τις υπηρεσίες του και στο απομονωμένο νησί Θηρασιά, με κάθε μέσο.
Ο κ. Παυλιδέλης διετέλεσε αγροτικός ιατρός στη Σαντορίνη, όπου προσέφερε τις υπηρεσίες του και στο απομονωμένο νησί Θηρασιά, με κάθε μέσο.

O Dr. med. Bασίλης Παυλιδέλης προσκεκλημένος να χειρουργήσει στο Νοσοκομείο BGU- Unfallklinik, Duisburg Γερμανίας

Μάρτιος 2014

Τη Δευτέρα 17.03.14 ο Dr. med. Bασίλης Παυλιδέλης παραβρέθηκε, κατόπιν πρόσκλησης του καθηγητή Prof. Dr. med. Heinz Herbert Homann, στο Νοσοκομείο BGU - Berufsgenossenschaftlichen Unfallklinik στην πόλη Duisburg Γερμανίας, προκειμένου να συμμετέχει στη χειρουργική του ομάδα, για την πραγματοποίηση εξειδικευμένης επέμβασης πλαστικής χειρουργικής.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Παυλιδέλης διατηρούσε επί δεκαετία στο Duisburg, ιδιωτικό ιατρείο με One Day Clinic, ΩΡΛ και Πλαστικής Χειρουργικής Προσώπου, στην οδό Muelheimer Str. 58.

 
TOP