Ανακοινώσεις Φιλανθρωπικού Σωματείου "Φίλοι της Μητρόπολης Μυτιλήνης"

Συνέλευση του Σωματείου «Φίλοι της Μητρόπολης Μυτιλήνης»

Σεπτέμβριος 2016

Την Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016, στα γραφεία της Μητροπόλεως Μυτιλήνης, πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με το καταστατικό, συνέλευση των μελών του Φιλανθρωπικού Σωματείου "Φίλοι της Μητρόπολης Μυτιλήνης" και έγιναν εκλογές για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο συγκροτήθηκε σε Σώμα ως εξής:

Συνέλευση του Σωματείου «Φίλοι της Μητρόπολης Μυτιλήνης»

Αναμνηστική φωτογραφία των εκλεγέντων στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου.

Πρόεδρος: O Μητροπολίτης Μυτιλήνης, Ερεσού και Πλωμαρίου κ. Ιάκωβος και από αριστερά
Β’ Αντιπρόεδρος: ZάχοςΜαντζαβίνος,
Α’ Αντιπρόεδρος: Ευτέρπη Κουτζαμάνη,
Μέλος: Ε. Ευαγγελινέλλης,
Μέλος: Β. Παυλιδέλης,
ΤαμίαςΒ. Μαριός,
Μέλος: Ε. Πετρέλλη,
ΓραμματέαςΛ. Στουκίδης,
Μέλος: Ε. Λιαρέλλης (απών από φωτο) 

Εξελεγκτική επιτροπή εξελέγησαν οι: Μ. Παγωτέλλη Π. Κουτλής και Τ. Παπάμαλης


Noέμβριος 2015

Με την παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Μυτιλήνης κ. Ιακώβου, Προέδρου του Σωματείου «Φίλοι της Μητρόπολης Μυτιλήνης» πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015, έκτακτη Γενική Συνέλευση στο ιατρείο του Dr. med. B. Παυλιδέλη, μέλους του Σωματείου μας, στον Παράδεισο Αμαρουσίου, Αθήνα.

Σκοπός ήταν η ανταλλαγή απόψεων, νέων ιδεών και προτάσεων, ώστε να εξασφαλιστούν και για το έτος 2016, οι πρώτες ύλες για την παρασκευή φαγητού, το οποίο μοιράζεται καθημερινά στους συμπατριώτες μας που το έχουν ανάγκη, στη Μυτιλήνη.

Μετά το πέρας της συνέλευσης ο Dr. med. B. Παυλιδέλης παρέθεσε γεύμα προς τιμήν των παρευρισκομένων μελών.


Αναμνηστική φωτογραφία από τη συνέλευση του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Φίλοι της Μητρόπολης Μυτιλήνης», στο ιατρείο του κ. Παυλιδέλη. Μαρούσι, 15 Νοεμβρίου 2015. O Μητροπολίτης Μυτιλήνης, Ερεσού και Πλωμαρίου κ. Ιάκωβος και από αριστερά κ. Στρατής Λιαρέλλης, Δημοσιογράφος, κ. Νέδα Βουτσά - Περδίκη, Κυτταρολόγος, κ. Ζάχος Μαντζαβίνος, Ομότιμος Καθ. Οδοντιατρικής, κ. Ιωάννης Παγίδας, Επιχειρηματίας, κ. Ευτέρπη Γκουτζαμάνη, Δικαστικός Λειτουργός, Κ. Βασίλης Παυλιδέλης, Ιατρός ΩΡΛ- Πλαστικός Χειρουργός Προσώπου, κ. Ευστράτιος Παττακός, Καρδιοχειρουργός, κ. Δημήτρης Παπαγιαννίδης, Αντιναύαρχος ε.α. Π.Ν., κ. Βασιλική Γέμου, Καθ. Παιδιατρικής.


Μάιος 2014

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΙΑΤΡΟ Κ. ΠΑΥΛΙΔΕΛΛΗ

Προς τον Ιατρό
κύριο Παυλιδέλλη Βασίλη
Παραδείσου 34,
15125 Παράδεισος Αμαρουσίου

Μυτιλήνη 29.04.2014

Αγαπητέ κύριε Παυλιδέλλη.

Το Σωματείο ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ και εγώ προσωπικά θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την ευγενική προσφορά σας.

Τέτοιες θεάρεστες πράξεις προς τον πάσχοντα συνάνθρωπό μας, ιδίως τις δύσκολες αυτές εποχές για την πατρίδα μας, είναι ευλογία Θεού.

Τα δικά σας χρήματα είναι τα πρώτα που πήραμε για την αγορά Ιατρικού εξοπλισμού (Πολυθρόνα πτυσσόμενη γυναικολογική) που χρειαζόμαστε για τις Ιατρικές Αποστολές που πραγματοποιεί το Σωματείο μας στα χωριά του νησιού, προκειμένου να εξετάσει Δωρεάν ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Επειδή το καλό είναι και ακριβό γι’ αυτό και εμείς αναγνωρίζουμε τη βοήθειά σας αυτή, ως πολύτιμη συνδρομή και συμβολή στο έργο του Σωματείου μας.

Ευχόμαστε ο Αναστάς Χριστός να σας χαρίζει υγεία, οικογενειακή ευτυχία και μακροημέρευση τόσο σε εσάς όσο και στα αδέρφια σας Πέτρο και Πάνο για να συνεχίσετε, με τον ίδιο ζήλο, το θεάρεστο έργο σας.

Ο Πρόεδρος
+ Ο Μυτιλήνης ΙΑΚΩΒΟΣ
Ο Γεν. Γραμματέας
Ζάχος Μαντζαβίνος

Δελτίου Τύπου του Φιλανθρωπικού Σωματείου "Φίλοι της Μητρόπολης Μυτιλήνης"

Μυτιλήνη, 25.11.13

Την Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2013 ώρα 7.00 μ.μ., πραγματοποιήθηκε κοινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου "Φίλοι της Μητρόπολης Μυτιλήνης", με τους Προέδρους Λεσβιακών Σωματείων Λεκανοπεδίου Αττικής, στον Παράδεισο Αμαρουσίου, στο Κέντρο Ρινοπλαστικής - Ωτοπλαστικής "AΦΡΟΔΙΤΗ" του συμπατριώτη μας ιατρού Dr. med. Βασίλη Παυλιδέλη από τα Κεραμειά, ο οποίος είναι και μέλος του Σωματείου "Φίλοι της Μητρόπολης Μυτιλήνης".

Από αριστερά: Γεν. γραμματέας, καθηγητής οδοντιατρικής κ. Ζάχος Μαντζαβίνος, Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μυτιλήνης Ιάκωβος, ειδικός γραμματέας κ. Ευστράτιος Ευαγγελινέλλης και o πλαστικός χειρουργός προσώπου, Dr. med. Bασίλης Παυλιδέλης, οικοδεσπότης και μέλος του Σωματείου "Φίλοι της Μητρόπολης Μυτιλήνης".Στη συνεδρίαση παρέστησαν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μυτιλήνης Ιάκωβος, Πρόεδρος του Σωματείου "Φίλοι της Μητρόπολης Μυτιλήνης" και τα μέλη του Δ Σ του, καθώς και 16 Πρόεδροι Λεσβιακών Σωματείων Λεκανοπεδίου Αττικής.

Σκοπός της συνεδρίασης ήταν:

  • Γνωριμία και σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ όλων των Σωματείων του νησιού μας.
  • Eνημέρωση και στήριξη γενικώς της δράσης του Σωματείου "Φίλοι της Μητρόπολης Μυτιλήνης" και ειδικά προτάσεις για τον καλό προγραμματισμό και την επιτυχία των ιατρικών αποστολών διαφόρων ειδικοτήτων, τα οποία πραγματοποιούνται ήδη στα χωριά του νησιού μας.
  • Ενημέρωση της πορείας των έργων επισκευής και διαμόρφωσης των μαγειρείων του οικοτροφείου της Μητρόπολης, με σκοπό την παραγωγή συσσιτίων για αναξιοπαθούντες συμπατριώτες μας.
  • Δημιουργία τράπεζας ονομάτων, προσωπικοτήτων που κατάγονται από τη Λέσβο και διαπρέπουν στην Ελλάδα ή το Εξωτερικό και οι οποίοι θα είχαν τη διάθεση να προσφέρουν στην υλοποίηση των στόχων του Σωματείου "Φίλοι της Μητρόπολης Μυτιλήνης".
  • Προτάσεις και εισηγήσεις από τους Προέδρους Λεσβιακών Σωματείων Λεκανοπεδίου Αττικής.

Με το πέρας της συνεδρίασης, ο οικοδεσπότης κ. Βασίλης Παυλιδέλης παρέθεσε δείπνο προς τιμήν όλων των συμμετεχόντων στην κοινή συνεδρίαση.

TOP