Ρινοπλαστική - Ωτοπλαστική, εν μέσω πανδημίας Covid 19 - Eνδιαφέροντα στατιστικά δεδομένα

Ιανουάριος 2022

Κατά το έτος 2021, όπου συνεχίστηκε η πανδημία Covid19, ο Dr. med. Β. Παυλιδέλης προσέφερε τις χειρουργικές του υπηρεσίες, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ - Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας.

Οι ενδιαφερόμενοι για Ρινοπλαστική - Ωτοπλαστική από την ενδοχώρα ήταν λιγότεροι σε σχέση με τα προηγούμενα έτη. Ωστόσο, το ποσοστό των Ελλήνων που προσήλθαν από τις χώρες του εξωτερικού, κυρίως από Γερμανία και Αγγλία, παρέμεινε στα ίδια επίπεδα, όπως κάθε χρόνο. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι ενδιαφερόμενοι του εξωτερικού, έγκαιρα συνδύασαν το ταξίδι και την παραμονή τους στην Ελλάδα, με την πραγματοποίηση της επέμβασης που επιθυμούσαν. Οι περισσότερες επεμβάσεις ήταν λειτουργική και αισθητική Ρινοπλαστική και οι υπόλοιπες Ωτοπλαστική.


Ιανουάριος 2021

«Νιώθω περήφανος που τα παιδιά των χειρουργημένων μου, προσέρχονται για να πραγματοποιήσω και σ’ αυτούς Ρινοπλαστική - Ωτοπλαστική».
Dr. med B. Παυλιδέλης

Είμαι σε θέση να αναφέρω ότι, κατά το περασμένο έτος 2020 και παρά τη συνεχιζόμενη υγειονομική κρίση του Covid 19, ένα ποσοστό 25% από το σύνολο των χειρουργημένων μου, αφορά νεαρά άτομα που συστήθηκαν από τους γονείς τους, οι οποίοι είχαν χειρουργηθεί επίσης από εμένα, κατά το παρελθόν.


Τα στατιστικά μας για το έτος 2019: Το 38% των χειρουργημένων για ρινοπλαστική ή ωτοπλαστική, ήταν γιατροί και άτομα από το χώρο της υγείας.

Ιανουάριος 2020

Συνεχίστηκε και φέτος, η αύξηση των χειρουργικών περιστατικών του Dr. med. B. Παυλιδέλη για ρινοπλαστική ή ωτοπλαστική, σε ποσοστό 38%, που ήταν γιατροί, μέλη των οικογενειών τους και άλλα άτομα από το χώρο της υγείας.

Οι εκατόν τριάντα (130) και πλέον επιστημονικές ανακοινώσεις του στα ιατρικά συνέδρια, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, με θέμα τη χειρουργική του ρινικού διαφράγματος, τη ρινοπλαστική και ωτοπλαστική, καθώς και το χειρουργικό και μεγάλο διδακτικό έργο του, επιβεβαιώνουν ότι παραμένει πρωτοπόρος στο είδος του και συνεχώς εξελισσόμενος, με βάση τα νεότερα δεδομένα της επιστήμης του!

Δημοφιλέστερες σελίδες για το έτος 2019:

1. Ρινοπλαστική : Aισθητική και λειτουργική επέμβαση
https://pavlidelis.gr/rinoplastiki/

2. Ωτοπλαστική - Πλαστική Αυτιών: Ωραία και συμμετρικά αυτιά!
https://pavlidelis.gr/otoplastiki/

3. Tι λένε οι χειρουργημένοι μας
https://pavlidelis.gr/dr-med-pavlidelis/ti-lene-oi-xeirourgimenoi-mas/

Στατιστικά στοιχεία από GOOGLE ANALYTICS - ETOΣ 2019


Τα στατιστικά μας για το έτος 2018

Ιανουάριος 2019

Το ρεαλιστικό, αληθές και αξιόπιστο περιεχόμενο της ιστοσελίδας μας www.pavlidelis.gr, σε θέματα Ρινοπλαστικής και Ωτοπλαστικής, μας διατήρησε ξανά, κατά το έτος  2018, στην πρώτη θέση των οργανικών αναζητήσεων της Google.

Ένα σημαντικό ποσοστό 32% των χειρουργημένων μας, κατά το έτος 2018, αφορούσε ιατρούς και μέλη των οικογενειών τους, καθώς και άλλα άτομα από το χώρο της υγείας.

Αξιοσημείωτος είναι επίσης, ο αριθμός των νέων Ελλήνων, επιστημόνων (φαινόμενο brain drain) και άλλων, που ζουν και εργάζονται στο εξωτερικό, οι οποίοι προσήλθαν και χειρουργήθηκαν από τον κ. Παυλιδέλη κατά το έτος 2018, απολαμβάνοντας τέλειο χειρουργικό αποτέλεσμα, με προσιτό κόστος.

Στατιστικά στοιχεία από GOOGLE ANALYTICS - ETOΣ 2018


Τα στατιστικά μας για το έτος 2017: Αύξηση διορθωτικών επεμβάσεων ρινοπλαστικής και ωτοπλαστικής

Ιανουάριος 2018

Αύξηση διορθωτικών επεμβάσεων  ρινοπλαστικής  και   ωτοπλαστικήςΣύμφωνα με τα στατιστικά μας, αύξηση κατά 12% παρουσίασαν κατά το έτος 2017, τα περιστατικά που προσήλθαν στο ιατρείο μας για διόρθωση αποτυχημένης ρινοπλαστικής ή ωτοπλαστικής, τα οποία χειρουργήθηκαν αλλού.

Διαπιστώνεται ότι η εσφαλμένη εντύπωση που μεταδίδεται στους ενδιαφερόμενους για πραγματοποίηση ρινοπλαστικής ή πλαστικής διόρθωσης πεταχτών αυτιών, ως μία εύκολη, ανώδυνη και γενικώς επέμβαση ρουτίνας, είναι αναληθής, παραπλανητική και τελικώς βλαπτική.

Όπως επισημαίνει ο κ. Παυλιδέλης, μόνο η επιλογή ενός κατάλληλα εκπαιδευμένου και εξειδικευμένου πλαστικού χειρουργού, διασφαλίζει την επιτυχία τέτοιων επεμβάσεων.

Θεωρείται σημαντικό επίσης, ότι και το 2017 συνεχίστηκε η αυξητική προσέλευση κυρίως νέων Ελλήνων επιστημόνων από το εξωτερικό, που προσήλθαν στο χειρουργικό μας κέντρο ΑΦΡΟΔΙΤΗ και χειρουργήθηκαν για ρινοπλαστική και ωτοπλαστική.


Ιανουάριος 2017

Αύξηση σε ποσοστό 10% για το έτος 2016Αύξηση σε ποσοστό 10% για το έτος 2016, κατέγραψαν τα στατιστικά στοιχεία του Dr. med. B. Παυλιδέλη, όσον αφορά τον αριθμό των ατόμων από το εξωτερικό, που προσήλθαν στο χειρουργικό του κέντρο ΑΦΡΟΔΙΤΗ και χειρουργήθηκαν για ρινοπλαστική.

Οι περισσότεροι από αυτούς προέρχονται από τις ευρωπαϊκές χώρες Γερμανία, Κύπρο, Αγγλία, Δανία, αλλά και από τα Αραβικά Εμιράτα. Πρόκειται κυρίως για Έλληνες, που ζουν και εργάζονται στο εξωτερικό, ηλικίας 25 - 45 ετών.

Η συνεχής παρουσίαση μοντέρνων τεχνικών ρινοπλαστικής “advanced rhinoplasty” σε συνέδρια του εξωτερικού από τον Dr. med. B. Παυλιδέλη, ενισχύει διεθνώς την αναγνώριση του επιστημονικού και χειρουργικού του έργου.

Ο Dr. med. B. Παυλιδέλης διατηρεί σχέσεις φιλίας και συνεργασίας με πολλούς συναδέλφους του κλάδου στο εξωτερικό, που διευκολύνουν τον μετεγχειρητικό έλεγχο των χειρουργημένων του στον τόπο διαμονής τους.

Ιανουάριος 2016

Ρινοπλαστική: και στη χώρα μας, η πιο δημοφιλής πλαστική επέμβαση

Η επιθυμία ενός ατόμου για απόκτηση καλής αναπνοής και ταυτόχρονα ωραίας εμφάνισης της μύτης του, κάνει τη ρινοπλαστική να είναι η πρώτη σε αναζήτηση πλαστική επέμβαση στο διαδίκτυο (internet), επίσης και για το έτος 2015.

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία του Dr. med. Βασίλη Παυλιδέλη στο Google Analytics, τα τελευταία χρόνια παρατηρείται αύξηση των ενδιαφερομένων για ρινοπλαστική στην Ελλάδα, οι οποίοι προσέρχονται στο ιατρείο του μετά από επισταμένη έρευνα στο διαδίκτυο. Οι ενδιαφερόμενοι αυτοί, είναι κατά 70% νέοι, ανώτερου μορφωτικού επιπέδου, με το γυναικείο κοινό να αποτελεί το μεγαλύτερο κομμάτι αυτών. Να σημειωθεί ότι πολλοί είναι φοιτητές ιατρικών και άλλων σχολών επιστημών υγείας.

Οι υποψήφιοι για ρινοπλαστική και συγχρόνως για πλαστική του ρινικού διαφράγματος, επισκέπτονται την ιστοσελίδα του κ. Παυλιδέλη κατά μέσο όρο 5 - 6 φορές συναπτά, πριν αποφασίσουν να κλείσουν το πρώτο ραντεβού τους με τον ιατρό.

Για τη διευκόλυνση και τον περιορισμό των εξόδων των ενδιαφερομένων, που θέλουν να προχωρήσουν σε επέμβαση ρινοπλαστικής και ζουν στην επαρχία, στην Κύπρο ή στο Εξωτερικό, ο κ.Παυλιδέλης δίνει τη δυνατότητα να του στείλουν φωτογραφίες της μύτης τους μέσω e-mail για να τις μελετήσει και να τους δώσει μια πρώτη ενημέρωση τηλεφωνικά.

Στατιστικά στοιχεία από GOOGLE ANALYTICS - ETOΣ 2015

Στατιστικά στοιχεία από GOOGLE ANALYTICS - ETOΣ 2015

Την ιστοσελίδα μας επισκέφθηκαν 74.852 ενδιαφερόμενοι το έτος 2015.
- Ελλάδα 86,6%
- Ευρώπη 3,5%
- Αμερική 1,4%
- Λοιπά 8,5%


Στατιστικά GOOGLE 2014

Ιανουάριος 2015

Ρινοπλαστική: και στη χώρα μας, η πιο δημοφιλής πλαστική επέμβαση

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία του Dr. med. Βασίλη Παυλιδέλη, από το σύνολο των πλαστικών επεμβάσεων προσώπου που πραγματοποίησε ο ίδιος κατά το παρελθόν έτος, το 60% αφορά στη ρινοπλαστική με ταυτόχρονη διόρθωση του ρινικού διαφράγματος, το 20% στη διόρθωση αφεστώτων ώτων (πεταχτά και μεγάλα αυτιά) και το υπόλοιπο 20% σε διάφορες άλλες επεμβάσεις, όπως βλεφαροπλαστική, αφαίρεση σπίλων και μορφωμάτων δέρματος προσώπου κτλ. Στη ρινοπλαστική, οι γυναίκες έχουν την πρωτιά με αναλογία 60% και ακολουθούν οι άνδρες με ποσοστό 40%. Η πλειοψηφία των χειρουργημένων για εγχείρηση ρινικού διαφράγματος  και ρινοπλαστικής  είναι άτομα ηλικίας μεταξύ 18 και 38 ετών.

Οι ενδιαφερόμενοι για ρινοπλαστική που προσέρχονται στο ιατρείο του κ. Παυλιδέλη, κατοικούν κατά 50% στο λεκανοπέδιο Αττικής,  35% στην υπόλοιπη ελληνική επαρχία και 15%  στην Κύπρο και το εξωτερικό. Να σημειωθεί ότι  60% των ενδιαφερόμενων ενημερώνονται για τον Dr. med. B. Παυλιδέλη μέσω διαδικτύου (internet), το 20% συστήνονται από χειρουργημένους του (mouth to mouth)  και το υπόλοιπο 20% από ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων.

Στατιστικά στοιχεία από GOOGLE ANALYTICS

Στατιστικά στοιχεία από GOOGLE ANALYTICS

Την ιστοσελίδα μας επισκέφθηκαν 92.430 ενδιαφερόμενοι το έτος 2014.
- Ελλάδα 89,4%
- Ευρώπη 7,2%
- Αμερική 3,4%

TOP