Ρινοπλαστική: το θέμα της ομιλίας του Dr. med. B. Παυλιδέλη, στο 18ο Συνέδριο της Πανελλήνιας ΩΡΛ Εταιρείας, Πάτρα, Οκτώβριος 2015

Κάννες, Γαλλία, 24-26 Σεπτεμβρίου 2015

Mε επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 18ο Συνέδριο της Πανελλήνιας ΩΡΛ Εταιρείας, στις 15 - 18 Οκτωβρίου 2015, στην Πάτρα, υπό την προεδρεία του Καθηγητή ΩΡΛ κ. Π. Γκούμα.

Στην κορυφαία αυτή επιστημονική εκδήλωση παρουσιάστηκαν πολλές νέες εξελίξεις στην ειδικότητα, από διακεκριμένους Έλληνες και ξένους ομιλητές.

Ο Dr. med. Βασίλης Παυλιδέλης παρουσίασε πρωτοποριακή, ενδιαφέρουσα ομιλία, με θέμα “Αφαίρεση δέρματος στη ρινοπλαστική. Πότε και πώς;”. Από τον κ. Παυλιδέλη δόθηκε έμφαση στο ότι η ανωτέρω τεχνική πρέπει να εφαρμόζεται όχι μόνο από έμπειρους ρινοχειρουργούς, αλλά συγχρόνως και γνώστες της αισθητικής πλαστικής χειρουργικής προσώπου.

Ο κ. Παυλιδέλης είναι Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής Προσώπου.

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΟΜΙΛΙΑΣ ΙΑΤΡΟΥΟ Dr. med. B. Παυλιδέλης, ομιλητής στο 18ο Πανελλήνιο ΩΡΛ συνέδριο. Πάτρα, 16 Οκτωβρίου 2015.

Ο Dr. med. B. Παυλιδέλης, ομιλητής στο 18ο Πανελλήνιο ΩΡΛ συνέδριο. Πάτρα, 16 Οκτωβρίου 2015.

Ο τίτλος της ομιλίας του κ. Παυλιδέλη.

Ο τίτλος της ομιλίας του κ. Παυλιδέλη.

Ο Dr. med. B. Παυλιδέλης,  ομιλητής, ο Καθ. Π. Μαραγκουδάκης, συντονιστής και ο Ομ. Καθ. Ε. Χελιδόνης,  πρόεδρος  της Στρογγύλης Τράπεζας με θέμα τη Ρινοπλαστική.

Ο Dr. med. B. Παυλιδέλης, ομιλητής, ο Καθ. Π. Μαραγκουδάκης, συντονιστής και ο Ομ. Καθ. Ε. Χελιδόνης, πρόεδρος της Στρογγύλης Τράπεζας με θέμα τη Ρινοπλαστική.

  Ο Καθηγητής Πανεπ. Πατρών Πάνος Γκούμας, Πρόεδρος και οργανωτής του Συνεδρίου με τον Dr. med. B. Παυλιδέλη.

Ο Καθηγητής Πανεπ. Πατρών Πάνος Γκούμας, Πρόεδρος και οργανωτής του Συνεδρίου με τον Dr. med. B. Παυλιδέλη.

TOP