Ωτοπλαστική: H νάρκωση στη διόρθωση πεταχτών αυτιών

H πλαστική εγχείρηση στα αφεστώτα ώτα δεν είναι επέμβαση την οποία πρέπει κανείς να φοβάται, αφού η επέμβαση αυτή δεν είναι συνδεδεμένη με πόνο, ούτε με δυσάρεστες και δυσβάστακτες μετεγχειρητικές καταστάσεις και περιορισμούς. Η νάρκωση στην ωτοπλαστική επέμβαση για τα πεταχτά αυτιά, γίνεται στους ενήλικες σχεδόν πάντα με τοπική αναισθησία, ενώ στα παιδιά με τοπική ή γενική νάρκωση, όταν αυτά είναι αγχώδη και έχουν υπερβολικό φόβο για την επέμβαση. Αυτό σημαίνει ότι σε κάθε περίπτωση είναι απαραίτητη η παρουσία και συνεργασία αναισθησιολόγου. Ακόμη και στην περίπτωση τοπικής αναισθησίας ο αναισθησιολόγος δεν πρέπει να θεωρείται υπερβολή.

Όταν η εγχείρηση αυτή πραγματοποιείται με γενική νάρκωση, απαιτείται να γίνουν οι προεγχειρητικές εξετάσεις, γενική αίματος, καρδιογράφημα και ακτινογραφία θώρακος. Στην περίπτωση τοπικής αναισθησίας, αρκεί μόνο γενική εξέταση αίματος. Ένα καλό λούσιμο την προηγούμενη ημέρα είναι απαραίτητο και δεν χρειάζεται να κοπούν καθόλου τα μαλλιά πριν από την εγχείρηση. Είναι προτιμότερο να εισέρχεται κανείς νηστικός στο χειρουργείο.

Ωτοπλαστική: Διόρθωση πεταχτών αυτιών

Ωτοπλαστική: Διόρθωση πεταχτών αυτιών

Η νάρκωση στην ωτοπλαστική επέμβαση για τα πεταχτά αυτιά

Ωτοπλαστική: Διόρθωση πεταχτών αυτιών

Ωτοπλαστική: Διόρθωση πεταχτών και μεγάλων αυτιών

Ωτοπλαστική: Διόρθωση πεταχτών και μεγάλων αυτιών

Η ωτοπλαστική μπορεί να γίνει σε οποιαδήποτε φάση της ενήλικης ζωής.

Η ωτοπλαστική μπορεί να γίνει σε οποιαδήποτε φάση της ενήλικης ζωής.

Video: Αναίμακτη και χωρίς πόνο η σύγχρονη ωτοπλαστική

"Είσαι όμορφη!" λένε οι φίλες της μικρής Βολιάνας, μετά την αισθητική επέμβαση ωτοπλαστικής. Αναίμακτη και χωρίς πόνο η σύγχρονη ωτοπλαστική, δήλωσε ο Dr. med. Βασίλης Παυλιδέλης, στο ρεπορτάζ που πραγματοποίησε η τηλεόραση του ΑΝΤ1. Η λύση για τα μεγάλα και πεταχτά αυτιά δίνεται από την ηλικία των 6 ετών. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά και διαρκούν για όλη την υπόλοιπη ζωή. Το ρεπορτάζ πραγματοποιήθηκε από τη δημοσιογράφο κ. Χριστίνα Παπαδημητροπούλου.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO EΔΩ

Το Βιβλίο του Ιατρού: Πλαστική Χειρουργική Προσώπου - Ρινοπλαστική - Ωτοπλαστική

Κλινικές που χειρουργεί ο Ιατρός

Παρουσίαση Video Ευρωκλινικής Αθηνών
Παρουσίαση Video Αθηναϊκής Mediclinic

Ακολουθήστε μας στο YouTube

Ακολουθήστε μας στο κανάλι μας στο YOU TUBE και παρακολουθήστε τις πιο σημαντικές Τ.V. εμφανίσεις και εκδηλώσεις μας.
TOP