Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017

Ρινοπλαστική: Παλαιότερες τεχνικές ρινοπλαστικής

Οι τεχνικές πάνω στις οποίες βασιζόταν η πραγματοποίηση μιας ρινοπλαστικής στην Ελλάδα, μέχρι τις αρχές της δεκαετίας του '90, ήταν οι ακόλουθες:

  • Ρινοπλαστική από τον πλαστικό χειρουργό, χωρίς διόρθωση της σκολίωσης του ρινικού διαφράγματος και της αναπνοής.

  • Ρινοπλαστική από τον πλαστικό χειρουργό και μετά από τουλάχιστον ένα έτος, δεύτερη εγχείρηση διόρθωσης της σκολίωσης του ρινικού διαφράγματος από χειρουργό ωτορινολαρυγγολόγο (ή αντίστροφα, πρώτα εγχείρηση σκολίωσης ρινικού διαφράγματος και μετά από ένα έτος ακολουθεί η ρινοπλαστική).

  • Ένας χειρουργός ωτορινολαρυγγολόγος διορθώνει τη σκολίωση του ρινικού διαφράγματος και στη συνέχεια, με την ίδια νάρκωση, κάποιος πλαστικός χειρουργός ολοκληρώνει με τη ρινοπλαστική.

Η συνηθέστερη αιτία αποτυχίας μιας ρινοπλαστικής είναι η ανεπαρκής ή λανθασμένη χειρουργική επέμβαση στους χόνδρους ή στα οστέινα τμήματα της μύτης.

Prof. Dr. med. C. Walter, University of Bonn, Germany

Ρινοπλαστική με χρήση Laser CO2

Ταξινόμηση σχήματος μυτών, ως προς το προφίλ:
1. κανονική 2. σελωτή 3. τύπου φασαμέν 4. πλακουτσωτή 5. σουβλερή 6. Ελληνική 7. Ρωμαϊκή 8. Σημιτική 9. Ασσύριος 10. Νέγρικη 11. μοντέρνα Αμερικάνικη 12. σελωτή με προβάλλουσα κορυφή 13. ίσια με προβάλλουσα κορυφή 14. Ατζέκικη 15. με κρεμαστή στυλίδα


Video: Ρινοπλαστική - εκπομπή "Αννίτα SOS" - ALPHA - Dr. med. B. Παυλιδέλης

Στην εκπομπή "Αννίτα SOS", του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA, που παρουσιάζει η κ. Α. Πάνια, καλεσμένος ήταν στις 30.03.13, ο Dr. med. B. Παυλιδέλης ως ειδικός στη Ρινοπλαστική.
Αναφερόμενος στη σημασία που έχει για το άτομο η επιτυχημένη ρινοπλαστική, είπε χαρακτηριστικά:
"Oι χειρουργημένοι μετά από επιτυχημένη επέμβαση ρινοπλαστικής νιώθουν καλύτερα, γιατί τους φεύγει ένα παλιό βάρος που κουβαλούσαν, αποκτούν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και σιγουριά, αλλά έχουν και περισσότερες προσδοκίες για τη ζωή και τον έρωτα".

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO EΔΩ

Το Βιβλίο του Ιατρού: Πλαστική Χειρουργική Προσώπου - Ρινοπλαστική - Ωτοπλαστική

Κλινικές που χειρουργεί ο Ιατρός

Παρουσίαση Video Ευρωκλινικής Αθηνών
Παρουσίαση Video Αθηναϊκής Mediclinic

Νέα & Ειδήσεις - Δραστηριότητες

Video: Ρινοπλαστική: Λειτουργική και Aισθητική Επέμβαση. Yγεία και Ομορφιά μαζί! Συνέντευξη του Dr. med. Βασίλη Παυλιδέλη καλεσμένος στην εκπομπή του ΑΝΤ1 “ΠΡΩΙΝΟ ΣΟΥΚΟΥ”.Video: Ρινοπλαστική: Λειτουργική και Aισθητική Επέμβαση. Yγεία και Ομορφιά μαζί! Συνέντευξη του Dr. med. Βασίλη Παυλιδέλη καλεσμένος στην εκπομπή του ΑΝΤ1 “ΠΡΩΙΝΟ ΣΟΥΚΟΥ”.


ΡΙΝΟΠΛΑΣΤΙΚΗ: Τις κορυφαίες χειρουργικές υπηρεσίες που προσφέρει το Κέντρο Ρινοπλαστικής - Ωτοπλαστικής “AΦΡΟΔΙΤΗ”, παρουσίασε ο Dr. med. B. Παυλιδέλης, στο Συνέδριο για την ανάπτυξη Iατρικού Τουρισμού στην Ελλάδα.ΡΙΝΟΠΛΑΣΤΙΚΗ: Τις κορυφαίες χειρουργικές υπηρεσίες που προσφέρει το Κέντρο Ρινοπλαστικής - Ωτοπλαστικής “AΦΡΟΔΙΤΗ”, παρουσίασε ο Dr. med. B. Παυλιδέλης, στο Συνέδριο για την ανάπτυξη Iατρικού Τουρισμού στην Ελλάδα.


Για την αντιμετώπιση των επιπλοκών στη Ρινοπλαστική, μίλησε ο Dr. med. B. Παυλιδέλης, στο Πανελλήνιο Σεμινάριο Ρινολογίας, Ναύπλιο, Μάιος 2017.Για την αντιμετώπιση των επιπλοκών στη Ρινοπλαστική, μίλησε ο Dr. med. B. Παυλιδέλης, στο Πανελλήνιο Σεμινάριο Ρινολογίας, Ναύπλιο, Μάιος 2017.


ΩΤΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ήταν το θέμα της ομιλίας του Dr. med. B. Παυλιδέλη, στο Σεμινάριο της Πανελλήνιας ΩΡΛ Εταιρείας, Βόλος, Νοέμβριος 2016ΩΤΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ήταν το θέμα της ομιλίας του Dr. med. B. Παυλιδέλη, στο Σεμινάριο της Πανελλήνιας ΩΡΛ Εταιρείας, Βόλος, Νοέμβριος 2016


Βιογραφικό Σημείωμα του Dr. med. B. Παυλιδέλη και φωτογραφίες από το προσωπικό του αρχείοΒιογραφικό Σημείωμα του Dr. med. B. Παυλιδέλη και φωτογραφίες από το προσωπικό του αρχείο


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: ΩΤΟΠΛΑΣΤΙΚΗ: η διόρθωση των μεγάλων ή και πεταχτών αυτιών και η πλαστική αποκατάσταση της μικρωτίας-ανωτίας είναι το θέμα της ομιλίας του Dr. med. B. Παυλιδέλη, στο Πανελλήνιο Συνέδριο Ωτορινολαρυγγολογίας, Ηilton-Aθήνα, 2-5 Νοεμβρίου 2017.ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: ΩΤΟΠΛΑΣΤΙΚΗ: η διόρθωση των μεγάλων ή και πεταχτών αυτιών και η πλαστική αποκατάσταση της μικρωτίας-ανωτίας είναι το θέμα της ομιλίας του Dr. med. B. Παυλιδέλη, στο Πανελλήνιο Συνέδριο Ωτορινολαρυγγολογίας, Ηilton-Aθήνα, 2-5 Νοεμβρίου 2017.


ΣANTOΡΙΝΗ: “H εμπειρία μου με τα αυτομοσχεύματα στη ρινοπλαστική” ήταν το θέμα της ομιλίας του Dr. med. B. Παυλιδέλη, στο Διεθνές Συνέδριο SANTO-RHINO, Σεπτέμβριος 2016ΣANTOΡΙΝΗ: “H εμπειρία μου με τα αυτομοσχεύματα στη ρινοπλαστική” ήταν το θέμα της ομιλίας του Dr. med. B. Παυλιδέλη, στο Διεθνές Συνέδριο SANTO-RHINO, Σεπτέμβριος 2016


Ρινοπλαστική - Ωτοπλαστική: Εκδήλωση “Open Day”, δωρεάν ενημέρωση ενδιαφερομένων, για θέματα, Μάρτιος 2017Ρινοπλαστική - Ωτοπλαστική: Εκδήλωση “Open Day”, δωρεάν ενημέρωση ενδιαφερομένων, για θέματα, Μάρτιος 2017


Παίξε!!! και άλλαξε τη μύτη σου...

Παίξε & άλλαξε τη μύτη σου - Nose Makeover Game