Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

Ρινοπλαστική: Παλαιότερες τεχνικές ρινοπλαστικής

Οι τεχνικές πάνω στις οποίες βασιζόταν η πραγματοποίηση μιας ρινοπλαστικής στην Ελλάδα, μέχρι τις αρχές της δεκαετίας του '90, ήταν οι ακόλουθες:

  • Ρινοπλαστική από τον πλαστικό χειρουργό, χωρίς διόρθωση της σκολίωσης του ρινικού διαφράγματος και της αναπνοής.

  • Ρινοπλαστική από τον πλαστικό χειρουργό και μετά από τουλάχιστον ένα έτος, δεύτερη εγχείρηση διόρθωσης της σκολίωσης του ρινικού διαφράγματος από χειρουργό ωτορινολαρυγγολόγο (ή αντίστροφα, πρώτα εγχείρηση σκολίωσης ρινικού διαφράγματος και μετά από ένα έτος ακολουθεί η ρινοπλαστική).

  • Ένας χειρουργός ωτορινολαρυγγολόγος διορθώνει τη σκολίωση του ρινικού διαφράγματος και στη συνέχεια, με την ίδια νάρκωση, κάποιος πλαστικός χειρουργός ολοκληρώνει με τη ρινοπλαστική.

Η συνηθέστερη αιτία αποτυχίας μιας ρινοπλαστικής είναι η ανεπαρκής ή λανθασμένη χειρουργική επέμβαση στους χόνδρους ή στα οστέινα τμήματα της μύτης.

Prof. Dr. med. C. Walter, University of Bonn, Germany

Ρινοπλαστική με χρήση Laser CO2

Ταξινόμηση σχήματος μυτών, ως προς το προφίλ:
1. κανονική 2. σελωτή 3. τύπου φασαμέν 4. πλακουτσωτή 5. σουβλερή 6. Ελληνική 7. Ρωμαϊκή 8. Σημιτική 9. Ασσύριος 10. Νέγρικη 11. μοντέρνα Αμερικάνικη 12. σελωτή με προβάλλουσα κορυφή 13. ίσια με προβάλλουσα κορυφή 14. Ατζέκικη 15. με κρεμαστή στυλίδα


Video: Ρινοπλαστική - εκπομπή "Αννίτα SOS" - ALPHA - Dr. med. B. Παυλιδέλης

Στην εκπομπή "Αννίτα SOS", του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA, που παρουσιάζει η κ. Α. Πάνια, καλεσμένος ήταν στις 30.03.13, ο Dr. med. B. Παυλιδέλης ως ειδικός στη Ρινοπλαστική.
Αναφερόμενος στη σημασία που έχει για το άτομο η επιτυχημένη ρινοπλαστική, είπε χαρακτηριστικά:
"Oι χειρουργημένοι μετά από επιτυχημένη επέμβαση ρινοπλαστικής νιώθουν καλύτερα, γιατί τους φεύγει ένα παλιό βάρος που κουβαλούσαν, αποκτούν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και σιγουριά, αλλά έχουν και περισσότερες προσδοκίες για τη ζωή και τον έρωτα".

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO EΔΩ

Το Βιβλίο του Ιατρού: Πλαστική Χειρουργική Προσώπου - Ρινοπλαστική - Ωτοπλαστική

Κλινικές που χειρουργεί ο Ιατρός

Παρουσίαση Video Ευρωκλινικής Αθηνών
Παρουσίαση Video Αθηναϊκής Mediclinic

Νέα & Ειδήσεις - Δραστηριότητες

Video: Ρινοπλαστική: Λειτουργική και Aισθητική Επέμβαση. Yγεία και Ομορφιά μαζί! Συνέντευξη του Dr. med. Βασίλη Παυλιδέλη καλεσμένος στην εκπομπή του ΑΝΤ1 “ΠΡΩΙΝΟ ΣΟΥΚΟΥ”.Video: Ρινοπλαστική: Λειτουργική και Aισθητική Επέμβαση. Yγεία και Ομορφιά μαζί! Συνέντευξη του Dr. med. Βασίλη Παυλιδέλη καλεσμένος στην εκπομπή του ΑΝΤ1 “ΠΡΩΙΝΟ ΣΟΥΚΟΥ”.


Για την αντιμετώπιση των επιπλοκών στη Ρινοπλαστική, μίλησε ο Dr. med. B. Παυλιδέλης, στο Πανελλήνιο Σεμινάριο Ρινολογίας, Ναύπλιο, Μάιος 2017.Για την αντιμετώπιση των επιπλοκών στη Ρινοπλαστική, μίλησε ο Dr. med. B. Παυλιδέλης, στο Πανελλήνιο Σεμινάριο Ρινολογίας, Ναύπλιο, Μάιος 2017.


“Ωτοπλαστική” ήταν το θέμα της ομιλίας του Dr. med. B. Παυλιδέλη, στο Σεμινάριο της Πανελλήνιας ΩΡΛ Εταιρείας, Βόλος, Νοέμβριος 2016.“Ωτοπλαστική” ήταν το θέμα της ομιλίας του Dr. med. B. Παυλιδέλη, στο Σεμινάριο της Πανελλήνιας ΩΡΛ Εταιρείας, Βόλος, Νοέμβριος 2016.


Ο Dr. med. B. Παυλιδέλης συνυπέγραψε Πρωτόκολλο Συνεργασίας  για την ανάδειξη της Ελλάδας σε κορυφαίο προορισμό Ιατρικού Τουρισμού, Μαρούσι, Ξενοδοχείο CIVITEL, Μάρτιος 2017.Ο Dr. med. B. Παυλιδέλης συνυπέγραψε Πρωτόκολλο Συνεργασίας για την ανάδειξη της Ελλάδας σε κορυφαίο προορισμό Ιατρικού Τουρισμού, Μαρούσι, Ξενοδοχείο CIVITEL, Μάρτιος 2017.


Βιογραφικό Σημείωμα του Dr. med. B. Παυλιδέλη και φωτογραφίες από το προσωπικό του αρχείοΒιογραφικό Σημείωμα του Dr. med. B. Παυλιδέλη και φωτογραφίες από το προσωπικό του αρχείο


Τα στατιστικά μας για το έτος 2016: Ενδιαφέρον παρουσιάζει η αύξηση των χειρουργημένων για ρινοπλαστική από το εξωτερικό.Τα στατιστικά μας για το έτος 2016: Ενδιαφέρον παρουσιάζει η αύξηση των χειρουργημένων για ρινοπλαστική από το εξωτερικό.


Τι λένε οι χειρουργημένοι μας: Ενδεικτικά, λίγα σχόλια χειρουργημένων και αφιερώσεις  σε forums, facebook και social media.Τι λένε οι χειρουργημένοι μας: Ενδεικτικά, λίγα σχόλια χειρουργημένων και αφιερώσεις σε forums, facebook και social media.


Ακολουθήστε μας στο κανάλι μας στο YOU TUBE και παρακολουθήστε τις πιο σημαντικές Τ.V. εμφανίσεις και εκδηλώσεις μας.Ακολουθήστε μας στο κανάλι μας στο YOU TUBE και παρακολουθήστε τις πιο σημαντικές Τ.V. εμφανίσεις και εκδηλώσεις μας.


Παίξε!!! και άλλαξε τη μύτη σου...

Παίξε & άλλαξε τη μύτη σου - Nose Makeover Game