Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017

Η εξειδίκευση του Dr. med. Β. Παυλιδέλη στη ρινοπλαστική

Ο Βασίλης Παυλιδέλης πήρε την ειδικότητα του Χειρουργού Ωτορινολαρυγγολόγου Χειρουργικής Κεφαλής και Τραχήλου (1976-1981) στο Καθολικό Νοσοκομείο του Essen στη Δυτ. Γερμανία. Στη συνέχεια (1981 1985) ανέλαβε στο ίδιο Νοσοκομείο Επιμελητής της Ωτορινολαρυγγολογίας και Πλαστικής Χειρουργικής Προσώπου και διακρίθηκε για τις χειρουργικές του ικανότητες και επιδόσεις. Παράλληλα, όλα αυτά τα χρόνια (1976 - 1985) εξειδικεύτηκε εκεί στη Ρινοπλαστική και Πλαστική Χειρουργική Προσώπου και έλαβε από τον Ιατρικό Σύλλογο της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας (1985) τον τίτλο του Εξειδικευμένου στην Πλαστική Χειρουργική Προσώπου. Πέρα από αυτό μαθήτευσε και εξασκήθηκε κατά περιόδους κοντά σε διακεκριμένους Πλαστικούς Χειρουργούς Προσώπου στη Δυτ. Γερμανία, Αμερική, Αγγλία και Γαλλία.

Σε ότι αφορά στη ρινοπλαστική, ο κ. Παυλιδέλης ενστερνίστηκε και εφάρμοσε από την πρώτη κιόλας περίοδο της εκπαίδευσής του, την ανερχόμενη τότε χειρουργική τακτική πραγματοποίησης ρινοπλαστικής Ταυτόχρονη Πλαστική Εγχείρηση Μύτης και Ρινικού Διαφράγματος - Septorhinoplasty, η οποία εξελισσόταν και εφαρμοζόταν ανά τον κόσμο από πάρα πολλούς Πλαστικούς Χειρουργούς Προσώπου συμβάλλοντος και του ιδίου.

Με βάση την τριακονταετή εμπειρία μου από 7.000 ρινοπλαστικές, τις οποίες έχω πραγματοποιήσει με επιτυχία μέχρι σήμερα, είμαι σε θέση να βεβαιώσω ότι η ρινοπλαστική πραγματοποιείται καλύτερα με συνδυασμό γενικής νάρκωσης και τοπικής αναισθησίας.

Dr. med. Bασίλης Παυλιδέλης

Η παρακάτω διαφάνεια του Dr. med. Bασίλη Παυλιδέλη, με τις δέκα βασικές αρχές πραγματοποίησης ρινοπλαστικής, αποτελεί τον πυρήνα της ομιλίας του, στα ιατρικά συνέδρια.

Σημαντικό, υποστηρικτικό και βοηθητικό ρόλο για απόκτηση γνώσεων και εμπειρίας στη ρινοπλαστική έπαιξαν βέβαια οι γνώσεις και εμπειρίες, τις οποίες είχε ο κ. Παυλιδέλης ως Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος, από τη χειρουργική της ρινός (π.χ. από την πλαστική του ρινικού διαφράγματος και των ρινικών κογχών). Αργότερα ως ελεύθερος επαγγελματίας στο Duisburg Δυτ. Γερμανίας (1985- 1990) πραγματοποίησε μεγάλο αριθμό ρινοπλαστικών εφαρμόζοντας τη μοντέρνα αυτή χειρουργική τακτική κι έτσι επαύξησε και εμπέδωσε τις γνώσεις και εμπειρίες του στη ρινοπλαστική.

Με την επιστροφή και εγκατάσταση του στην Ελλάδα (1990) είχε ήδη, πραγματοποιήσει στη Δυτ. Γερμανία περίπου 1.000 ρινοπλαστικές με την χειρουργική τακτική: Ταυτόχρονη Πλαστική Εγχείρηση Μύτης και Ρινικού Διαφράγματος. Τη νέα αυτή χειρουργική τακτική πραγματοποίησης ρινοπλαστικής ο κ. Παυλιδέλης έφερε, εφάρμοσε, διέδωσε, αλλά και δίδαξε στη χώρα μας με ομιλίες και σεμινάρια, τα οποία οργάνωσε ο ίδιος και με προσκεκλημένους επίσης για να διδάξουν σ' αυτά, τους πλέον πρωτοπόρους της τακτικής αυτής από Αμερική, Αγγλία και Γερμανία. Έτσι, με τη μοντέρνα αυτή τακτική έχει πραγματοποιήσει με επιτυχία μέχρι σήμερα, συνολικά πάνω από 7.000 ρινοπλαστικές στη Γερμανία και την Ελλάδα.

Σίγουρα ένας εξειδικευμένος στην πλαστική χειρουργική προσώπου είναι ειδικός των ειδικών, αφού η ειδικότητα του πλαστικού χειρουργού αφορά στις πλαστικές εγχειρήσεις, οι οποίες πραγματοποιούνται σε ολόκληρο το σώμα. Εξάλλου, είναι γνωστό, ότι η απόκτηση μιας ειδικότητας αποτελεί απόδειξη, μόνο των τυπικών προσόντων ενός γιατρού και δεν παρέχει εγγύηση του αποτελέσματος της εγχείρησης που πραγματοποιεί.

Ρινοπλαστική: Ταυτόχρονη πλαστική εγχείρηση μύτης και ρινικού διαφράγματος

Ρινοπλαστική: Ταυτόχρονη πλαστική εγχείρηση μύτης και ρινικού διαφράγματος

Ρινοπλαστική: Ταυτόχρονη πλαστική εγχείρηση μύτης και ρινικού διαφράγματος

Ρινοπλαστική: Ταυτόχρονη πλαστική εγχείρηση μύτης και ρινικού διαφράγματος

Ταυτόχρονη πλαστική  εγχείρηση μύτης και ρινικού διαφράγματος. ΠΡΙΝ, 1992 - 14 χρόνια ΜΕΤΑ, 2006

Ταυτόχρονη πλαστική εγχείρηση μύτης και ρινικού διαφράγματος. ΠΡΙΝ, 1992 - 14 χρόνια ΜΕΤΑ, 2006

Ταυτόχρονη πλαστική  εγχείρηση μύτης και ρινικού διαφράγματος. ΠΡΙΝ, 2001 - 6 χρόνια ΜΕΤΑ, 2007

Ταυτόχρονη πλαστική εγχείρηση μύτης και ρινικού διαφράγματος. ΠΡΙΝ, 2001 - 6 χρόνια ΜΕΤΑ, 2007

Ταυτόχρονη πλαστική  εγχείρηση μύτης και ρινικού διαφράγματος. ΠΡΙΝ, 2001 - 9 χρόνια ΜΕΤΑ, 2010

Ταυτόχρονη πλαστική εγχείρηση μύτης και ρινικού διαφράγματος. ΠΡΙΝ, 2001 - 9 χρόνια ΜΕΤΑ, 2010

Video: ΡΙΝΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΕΡΡΩΣΟ... ΠΑΥΛΙΔΕΛΗΣ ΣΚΑΪ Τ.V.

Ο Dr. med. B. Παυλιδέλης, καλεσμένος στην εκπομπή "Έρρωσο... Να είσαι γερός", που παρουσιάζει η Δρ. κ. Έλενα Λαζαρίδου στην τηλεόραση του ΣΚΑI, μίλησε για τη μοντέρνα αντίληψη πραγματοποίησης της πλαστικής εγχείρησης του ρινικού διαφράγματος και ρινοπλαστικής.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO EΔΩ

Το Βιβλίο του Ιατρού: Πλαστική Χειρουργική Προσώπου - Ρινοπλαστική - Ωτοπλαστική

Κλινικές που χειρουργεί ο Ιατρός

Παρουσίαση Video Ευρωκλινικής Αθηνών
Παρουσίαση Video Αθηναϊκής Mediclinic

Νέα & Ειδήσεις - Δραστηριότητες

Video: Ρινοπλαστική: Λειτουργική και Aισθητική Επέμβαση. Yγεία και Ομορφιά μαζί! Συνέντευξη του Dr. med. Βασίλη Παυλιδέλη καλεσμένος στην εκπομπή του ΑΝΤ1 “ΠΡΩΙΝΟ ΣΟΥΚΟΥ”.Video: Ρινοπλαστική: Λειτουργική και Aισθητική Επέμβαση. Yγεία και Ομορφιά μαζί! Συνέντευξη του Dr. med. Βασίλη Παυλιδέλη καλεσμένος στην εκπομπή του ΑΝΤ1 “ΠΡΩΙΝΟ ΣΟΥΚΟΥ”.


Video: Ρινοπλαστική: Η Φαίη - GirlsNextDoor περιγράφει βήμα βήμα την εμπειρία της από την πλαστική στη μύτη της, Δεκέμβριος 2017.Video: Ρινοπλαστική: Η Φαίη - GirlsNextDoor περιγράφει βήμα βήμα την εμπειρία της από την πλαστική στη μύτη της, Δεκέμβριος 2017.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: "Ρινοπλαστική στη σκολιωτική μύτη" είναι η ομιλία του Dr. med. B. Παυλιδέλη, στο Μετεκπ. Πρόγραμμα της ΩΡΛ Κλινικής της Ιατρικής Σχολής Πανεπ. Αθηνών, Ιανουάριος 2018ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: "Ρινοπλαστική στη σκολιωτική μύτη" είναι η ομιλία του Dr. med. B. Παυλιδέλη, στο Μετεκπ. Πρόγραμμα της ΩΡΛ Κλινικής της Ιατρικής Σχολής Πανεπ. Αθηνών, Ιανουάριος 2018


Video: Iατρικός Τουρισμός. Κορυφαίες χειρουργ. υπηρεσίες του  Dr. med. B. Παυλιδέλη για Ρινοπλαστική - Ωτοπλαστική, Ιθάκη, Μάιος 2017Video: Iατρικός Τουρισμός. Κορυφαίες χειρουργ. υπηρεσίες του Dr. med. B. Παυλιδέλη για Ρινοπλαστική - Ωτοπλαστική, Ιθάκη, Μάιος 2017


Βιογραφικό Σημείωμα του Dr. med. B. Παυλιδέλη και φωτογραφίες από το προσωπικό του αρχείοΒιογραφικό Σημείωμα του Dr. med. B. Παυλιδέλη και φωτογραφίες από το προσωπικό του αρχείο


“Ωτοπλαστική” ήταν το θέμα της ομιλίας του Dr. med. B. Παυλιδέλη, στο Συνέδριο της Πανελλήνιας ΩΡΛ Εταιρείας, Hilton, Aθήνα, 2-5 Νοεμβρίου 2017.“Ωτοπλαστική” ήταν το θέμα της ομιλίας του Dr. med. B. Παυλιδέλη, στο Συνέδριο της Πανελλήνιας ΩΡΛ Εταιρείας, Hilton, Aθήνα, 2-5 Νοεμβρίου 2017.


Στη Ρινοπλαστική εκπαίδευσε ο Dr. med. Βασίλης Παυλιδέλης, τους συμμετέχοντες στο Athens Rhinocourse, Νοσοκομείο "Αττικόν", 20 - 21 Οκτωβρίου 2017.Στη Ρινοπλαστική εκπαίδευσε ο Dr. med. Βασίλης Παυλιδέλης, τους συμμετέχοντες στο Athens Rhinocourse, Νοσοκομείο "Αττικόν", 20 - 21 Οκτωβρίου 2017.


ΡΙΝΟΠΛΑΣΤΙΚΗ: η ομιλία του  Dr. med. B. Παυλιδέλη, με θέμα τις σύγχρονες τεχνικές για τη διόρθωση της αποτυχημένης Ρινοπλαστικής, Noσοκομείο ΥΓΕΙΑ-ΜΗΤΕΡΑ, Oκτώβριος 2017ΡΙΝΟΠΛΑΣΤΙΚΗ: η ομιλία του Dr. med. B. Παυλιδέλη, με θέμα τις σύγχρονες τεχνικές για τη διόρθωση της αποτυχημένης Ρινοπλαστικής, Noσοκομείο ΥΓΕΙΑ-ΜΗΤΕΡΑ, Oκτώβριος 2017


Ακολουθήστε μας στο YouTube

Ακολουθήστε μας στο κανάλι μας στο YOU TUBE και παρακολουθήστε τις πιο σημαντικές Τ.V. εμφανίσεις και εκδηλώσεις μας.

Παίξε!!! και άλλαξε τη μύτη σου...

Παίξε & άλλαξε τη μύτη σου - Nose Makeover Game