Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017

Ποιος θα με χειρουργήσει; Εμπιστευθείτε τον ειδικό!

Θα πρέπει να τονισθεί ότι δεν υπάρχει εύκολη ή δύσκολη και ακίνδυνη ή επικίνδυνη πλαστική εγχείρηση, αλλά ο σπουδαιότερος παράγοντας για την επιτυχία ή αποτυχία της επέμβασης είναι η επιλογή του κατάλληλα εκπαιδευμένου και εξειδικευμένου στη συγκεκριμένη εγχείρηση πλαστικού χειρουργού, για τον οποίο αυτή τότε είναι και εύκολη και ασφαλής.

Αποκτήστε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε, μέσα από την συνεργασία με τον ειδικό! Αποκτήστε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε, μέσα από την συνεργασία με τον ειδικό!

Αποκτήστε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε, μέσα από την συνεργασία με τον ειδικό!


Μίκρεμα μεγάλων αυτιών  ΠΡΙΝ - ΜΕΤΑ Μίκρεμα μεγάλων αυτιών  ΠΡΙΝ - ΜΕΤΑ

Εικόνες αφαίρεσης Αιμαγγειώματος και αφαίρεσης Τριχοεπιθηλιώματος ΠΡΙΝ - ΜΕΤΑ Εικόνες αφαίρεσης Αιμαγγειώματος και αφαίρεσης Τριχοεπιθηλιώματος ΠΡΙΝ - ΜΕΤΑ

Εικόνες αφαίρεσης Αιμαγγειώματος και αφαίρεσης Τριχοεπιθηλιώματος ΠΡΙΝ - ΜΕΤΑ


Εικόνες αφαίρεσης Ρινοφύματος ΠΡΙΝ - ΜΕΤΑ Εικόνες αφαίρεσης Ρινοφύματος ΠΡΙΝ - ΜΕΤΑ

Εικόνες αφαίρεσης Ρινοφύματος ΠΡΙΝ - ΜΕΤΑ


Εάν λοιπόν επιθυμείτε μία πλαστική επέμβαση στο πρόσωπο, μη βιαστείτε να πάρετε απόφαση, κάντε την ερευνά σας και σκεφθείτε το καλά, αφού προηγουμένως:

  • Συμβουλευθείτε έναν Ωτορινολαρυγγολόγο ή τον οικογενειακό σας γιατρό. Σίγουρα γνωρίζουν καλύτερα από εσάς εκείνους, οι οποίοι διαθέτουν γνώση και εμπειρία στη συγκεκριμένη πλαστική επέμβαση προσώπου, την οποία επιθυμείτε. Ως γνωστόν οι αυτοδιαφημιζόμενοι ή πολυδιαφημιζόμενοι δεν είναι πάντα οι καταλληλότεροι για τη δική σας επέμβαση.
  • Επισκεφθείτε δύο ή τρεις εξειδικευμένους στην επέμβαση που επιθυμείτε πλαστικούς χειρουργούς. Περιγράψτε τους τις προσδοκίες σας και βεβαιωθείτε ότι ενδιαφέρονται για το πρόβλημα σας και όχι για το ποσό των χρημάτων που θα αποκομίσουν.
  • Βεβαιωθείτε για τους τίτλους σπουδών, ειδίκευσης και εξειδίκευσης του πλαστικού χειρουργού, ο οποίος θα σας χειρουργήσει.
  • Ζητήστε λεπτομέρειες για όλες τις διαδικασίες που πρόκειται να ακολουθηθούν (φωτογράφηση, εγχείρηση, νάρκωση, μετεγχειρητική παρακολούθηση, ανάρρωση, επιπλοκές κλπ).
  • Ζητήστε να δείτε φωτογραφίες ατόμων που έχουν ήδη χειρουργηθεί από το γιατρό, στις οποίες να φαίνεται με σαφήνεια πώς ήταν πριν και πώς έγιναν μετά την επέμβαση.
  • Επιλέξτε να σας χειρουργήσει εκείνος, ο οποίος θα σας εμπνεύσει αίσθημα απόλυτης εμπιστοσύνης και σιγουριάς.
Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου, είμαι η πιο όμορφη του κόσμου;

-Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου,
είμαι η πιο όμορφη του κόσμου;

-Kοίτα...
αφού έχεις πρόβλημα,
πάψε να με ρωτάς συνέχεια και
πάρε την κάρτα του Dr. Παυλιδέλη!

(Σκίτσο της Αδαμοπούλου Δήμητρας, σπουδάστριας της σχολής Ορνεράκη)

Το Βιβλίο του Ιατρού: Πλαστική Χειρουργική Προσώπου - Ρινοπλαστική - Ωτοπλαστική

Κλινικές που χειρουργεί ο Ιατρός

Παρουσίαση Video Ευρωκλινικής Αθηνών
Παρουσίαση Video Αθηναϊκής Mediclinic

Νέα & Ειδήσεις - Δραστηριότητες

Video: Ρινοπλαστική: Λειτουργική και Aισθητική Επέμβαση. Yγεία και Ομορφιά μαζί! Συνέντευξη του Dr. med. Βασίλη Παυλιδέλη καλεσμένος στην εκπομπή του ΑΝΤ1 “ΠΡΩΙΝΟ ΣΟΥΚΟΥ”.Video: Ρινοπλαστική: Λειτουργική και Aισθητική Επέμβαση. Yγεία και Ομορφιά μαζί! Συνέντευξη του Dr. med. Βασίλη Παυλιδέλη καλεσμένος στην εκπομπή του ΑΝΤ1 “ΠΡΩΙΝΟ ΣΟΥΚΟΥ”.


ΡΙΝΟΠΛΑΣΤΙΚΗ: Τις κορυφαίες χειρουργικές υπηρεσίες που προσφέρει το Κέντρο Ρινοπλαστικής - Ωτοπλαστικής “AΦΡΟΔΙΤΗ”, παρουσίασε ο Dr. med. B. Παυλιδέλης, στο Συνέδριο για την ανάπτυξη Iατρικού Τουρισμού στην Ελλάδα.ΡΙΝΟΠΛΑΣΤΙΚΗ: Τις κορυφαίες χειρουργικές υπηρεσίες που προσφέρει το Κέντρο Ρινοπλαστικής - Ωτοπλαστικής “AΦΡΟΔΙΤΗ”, παρουσίασε ο Dr. med. B. Παυλιδέλης, στο Συνέδριο για την ανάπτυξη Iατρικού Τουρισμού στην Ελλάδα.


Για την αντιμετώπιση των επιπλοκών στη Ρινοπλαστική, μίλησε ο Dr. med. B. Παυλιδέλης, στο Πανελλήνιο Σεμινάριο Ρινολογίας, Ναύπλιο, Μάιος 2017.Για την αντιμετώπιση των επιπλοκών στη Ρινοπλαστική, μίλησε ο Dr. med. B. Παυλιδέλης, στο Πανελλήνιο Σεμινάριο Ρινολογίας, Ναύπλιο, Μάιος 2017.


ΩΤΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ήταν το θέμα της ομιλίας του Dr. med. B. Παυλιδέλη, στο Σεμινάριο της Πανελλήνιας ΩΡΛ Εταιρείας, Βόλος, Νοέμβριος 2016ΩΤΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ήταν το θέμα της ομιλίας του Dr. med. B. Παυλιδέλη, στο Σεμινάριο της Πανελλήνιας ΩΡΛ Εταιρείας, Βόλος, Νοέμβριος 2016


Βιογραφικό Σημείωμα του Dr. med. B. Παυλιδέλη και φωτογραφίες από το προσωπικό του αρχείοΒιογραφικό Σημείωμα του Dr. med. B. Παυλιδέλη και φωτογραφίες από το προσωπικό του αρχείο


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: ΩΤΟΠΛΑΣΤΙΚΗ: η διόρθωση των μεγάλων ή και πεταχτών αυτιών και η πλαστική αποκατάσταση της μικρωτίας-ανωτίας είναι το θέμα της ομιλίας του Dr. med. B. Παυλιδέλη, στο Πανελλήνιο Συνέδριο Ωτορινολαρυγγολογίας, Ηilton-Aθήνα, 2-5 Νοεμβρίου 2017.ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: ΩΤΟΠΛΑΣΤΙΚΗ: η διόρθωση των μεγάλων ή και πεταχτών αυτιών και η πλαστική αποκατάσταση της μικρωτίας-ανωτίας είναι το θέμα της ομιλίας του Dr. med. B. Παυλιδέλη, στο Πανελλήνιο Συνέδριο Ωτορινολαρυγγολογίας, Ηilton-Aθήνα, 2-5 Νοεμβρίου 2017.


ΣANTOΡΙΝΗ: “H εμπειρία μου με τα αυτομοσχεύματα στη ρινοπλαστική” ήταν το θέμα της ομιλίας του Dr. med. B. Παυλιδέλη, στο Διεθνές Συνέδριο SANTO-RHINO, Σεπτέμβριος 2016ΣANTOΡΙΝΗ: “H εμπειρία μου με τα αυτομοσχεύματα στη ρινοπλαστική” ήταν το θέμα της ομιλίας του Dr. med. B. Παυλιδέλη, στο Διεθνές Συνέδριο SANTO-RHINO, Σεπτέμβριος 2016


Ρινοπλαστική - Ωτοπλαστική: Εκδήλωση “Open Day”, δωρεάν ενημέρωση ενδιαφερομένων, για θέματα, Μάρτιος 2017Ρινοπλαστική - Ωτοπλαστική: Εκδήλωση “Open Day”, δωρεάν ενημέρωση ενδιαφερομένων, για θέματα, Μάρτιος 2017


Παίξε!!! και άλλαξε τη μύτη σου...

Παίξε & άλλαξε τη μύτη σου - Nose Makeover Game