Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017

Ποιος θα με χειρουργήσει; Εμπιστευθείτε τον ειδικό!

Θα πρέπει να τονισθεί ότι δεν υπάρχει εύκολη ή δύσκολη και ακίνδυνη ή επικίνδυνη πλαστική εγχείρηση, αλλά ο σπουδαιότερος παράγοντας για την επιτυχία ή αποτυχία της επέμβασης είναι η επιλογή του κατάλληλα εκπαιδευμένου και εξειδικευμένου στη συγκεκριμένη εγχείρηση πλαστικού χειρουργού, για τον οποίο αυτή τότε είναι και εύκολη και ασφαλής.

Αποκτήστε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε, μέσα από την συνεργασία με τον ειδικό! Αποκτήστε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε, μέσα από την συνεργασία με τον ειδικό!

Αποκτήστε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε, μέσα από την συνεργασία με τον ειδικό!


Μίκρεμα μεγάλων αυτιών  ΠΡΙΝ - ΜΕΤΑ Μίκρεμα μεγάλων αυτιών  ΠΡΙΝ - ΜΕΤΑ

Εικόνες αφαίρεσης Αιμαγγειώματος και αφαίρεσης Τριχοεπιθηλιώματος ΠΡΙΝ - ΜΕΤΑ Εικόνες αφαίρεσης Αιμαγγειώματος και αφαίρεσης Τριχοεπιθηλιώματος ΠΡΙΝ - ΜΕΤΑ

Εικόνες αφαίρεσης Αιμαγγειώματος και αφαίρεσης Τριχοεπιθηλιώματος ΠΡΙΝ - ΜΕΤΑ


Εικόνες αφαίρεσης Ρινοφύματος ΠΡΙΝ - ΜΕΤΑ Εικόνες αφαίρεσης Ρινοφύματος ΠΡΙΝ - ΜΕΤΑ

Εικόνες αφαίρεσης Ρινοφύματος ΠΡΙΝ - ΜΕΤΑ


Εάν λοιπόν επιθυμείτε μία πλαστική επέμβαση στο πρόσωπο, μη βιαστείτε να πάρετε απόφαση, κάντε την ερευνά σας και σκεφθείτε το καλά, αφού προηγουμένως:

  • Συμβουλευθείτε έναν Ωτορινολαρυγγολόγο ή τον οικογενειακό σας γιατρό. Σίγουρα γνωρίζουν καλύτερα από εσάς εκείνους, οι οποίοι διαθέτουν γνώση και εμπειρία στη συγκεκριμένη πλαστική επέμβαση προσώπου, την οποία επιθυμείτε. Ως γνωστόν οι αυτοδιαφημιζόμενοι ή πολυδιαφημιζόμενοι δεν είναι πάντα οι καταλληλότεροι για τη δική σας επέμβαση.
  • Επισκεφθείτε δύο ή τρεις εξειδικευμένους στην επέμβαση που επιθυμείτε πλαστικούς χειρουργούς. Περιγράψτε τους τις προσδοκίες σας και βεβαιωθείτε ότι ενδιαφέρονται για το πρόβλημα σας και όχι για το ποσό των χρημάτων που θα αποκομίσουν.
  • Βεβαιωθείτε για τους τίτλους σπουδών, ειδίκευσης και εξειδίκευσης του πλαστικού χειρουργού, ο οποίος θα σας χειρουργήσει.
  • Ζητήστε λεπτομέρειες για όλες τις διαδικασίες που πρόκειται να ακολουθηθούν (φωτογράφηση, εγχείρηση, νάρκωση, μετεγχειρητική παρακολούθηση, ανάρρωση, επιπλοκές κλπ).
  • Ζητήστε να δείτε φωτογραφίες ατόμων που έχουν ήδη χειρουργηθεί από το γιατρό, στις οποίες να φαίνεται με σαφήνεια πώς ήταν πριν και πώς έγιναν μετά την επέμβαση.
  • Επιλέξτε να σας χειρουργήσει εκείνος, ο οποίος θα σας εμπνεύσει αίσθημα απόλυτης εμπιστοσύνης και σιγουριάς.
Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου, είμαι η πιο όμορφη του κόσμου;

-Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου,
είμαι η πιο όμορφη του κόσμου;

-Kοίτα...
αφού έχεις πρόβλημα,
πάψε να με ρωτάς συνέχεια και
πάρε την κάρτα του Dr. Παυλιδέλη!

(Σκίτσο της Αδαμοπούλου Δήμητρας, σπουδάστριας της σχολής Ορνεράκη)

Το Βιβλίο του Ιατρού: Πλαστική Χειρουργική Προσώπου - Ρινοπλαστική - Ωτοπλαστική

Κλινικές που χειρουργεί ο Ιατρός

Παρουσίαση Video Ευρωκλινικής Αθηνών
Παρουσίαση Video Αθηναϊκής Mediclinic

Νέα & Ειδήσεις - Δραστηριότητες

Video: Ρινοπλαστική: Λειτουργική και Aισθητική Επέμβαση. Yγεία και Ομορφιά μαζί! Συνέντευξη του Dr. med. Βασίλη Παυλιδέλη καλεσμένος στην εκπομπή του ΑΝΤ1 “ΠΡΩΙΝΟ ΣΟΥΚΟΥ”.Video: Ρινοπλαστική: Λειτουργική και Aισθητική Επέμβαση. Yγεία και Ομορφιά μαζί! Συνέντευξη του Dr. med. Βασίλη Παυλιδέλη καλεσμένος στην εκπομπή του ΑΝΤ1 “ΠΡΩΙΝΟ ΣΟΥΚΟΥ”.


Video: Ρινοπλαστική: Η Φαίη - GirlsNextDoor περιγράφει βήμα βήμα την εμπειρία της από την πλαστική στη μύτη της, Δεκέμβριος 2017.Video: Ρινοπλαστική: Η Φαίη - GirlsNextDoor περιγράφει βήμα βήμα την εμπειρία της από την πλαστική στη μύτη της, Δεκέμβριος 2017.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: "Ρινοπλαστική στη σκολιωτική μύτη" είναι η ομιλία του Dr. med. B. Παυλιδέλη, στο Μετεκπ. Πρόγραμμα της ΩΡΛ Κλινικής της Ιατρικής Σχολής Πανεπ. Αθηνών, Ιανουάριος 2018ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: "Ρινοπλαστική στη σκολιωτική μύτη" είναι η ομιλία του Dr. med. B. Παυλιδέλη, στο Μετεκπ. Πρόγραμμα της ΩΡΛ Κλινικής της Ιατρικής Σχολής Πανεπ. Αθηνών, Ιανουάριος 2018


Video: Iατρικός Τουρισμός. Κορυφαίες χειρουργ. υπηρεσίες του  Dr. med. B. Παυλιδέλη για Ρινοπλαστική - Ωτοπλαστική, Ιθάκη, Μάιος 2017Video: Iατρικός Τουρισμός. Κορυφαίες χειρουργ. υπηρεσίες του Dr. med. B. Παυλιδέλη για Ρινοπλαστική - Ωτοπλαστική, Ιθάκη, Μάιος 2017


Βιογραφικό Σημείωμα του Dr. med. B. Παυλιδέλη και φωτογραφίες από το προσωπικό του αρχείοΒιογραφικό Σημείωμα του Dr. med. B. Παυλιδέλη και φωτογραφίες από το προσωπικό του αρχείο


“Ωτοπλαστική” ήταν το θέμα της ομιλίας του Dr. med. B. Παυλιδέλη, στο Συνέδριο της Πανελλήνιας ΩΡΛ Εταιρείας, Hilton, Aθήνα, 2-5 Νοεμβρίου 2017.“Ωτοπλαστική” ήταν το θέμα της ομιλίας του Dr. med. B. Παυλιδέλη, στο Συνέδριο της Πανελλήνιας ΩΡΛ Εταιρείας, Hilton, Aθήνα, 2-5 Νοεμβρίου 2017.


Στη Ρινοπλαστική εκπαίδευσε ο Dr. med. Βασίλης Παυλιδέλης, τους συμμετέχοντες στο Athens Rhinocourse, Νοσοκομείο "Αττικόν", 20 - 21 Οκτωβρίου 2017.Στη Ρινοπλαστική εκπαίδευσε ο Dr. med. Βασίλης Παυλιδέλης, τους συμμετέχοντες στο Athens Rhinocourse, Νοσοκομείο "Αττικόν", 20 - 21 Οκτωβρίου 2017.


ΡΙΝΟΠΛΑΣΤΙΚΗ: η ομιλία του  Dr. med. B. Παυλιδέλη, με θέμα τις σύγχρονες τεχνικές για τη διόρθωση της αποτυχημένης Ρινοπλαστικής, Noσοκομείο ΥΓΕΙΑ-ΜΗΤΕΡΑ, Oκτώβριος 2017ΡΙΝΟΠΛΑΣΤΙΚΗ: η ομιλία του Dr. med. B. Παυλιδέλη, με θέμα τις σύγχρονες τεχνικές για τη διόρθωση της αποτυχημένης Ρινοπλαστικής, Noσοκομείο ΥΓΕΙΑ-ΜΗΤΕΡΑ, Oκτώβριος 2017


Ακολουθήστε μας στο YouTube

Ακολουθήστε μας στο κανάλι μας στο YOU TUBE και παρακολουθήστε τις πιο σημαντικές Τ.V. εμφανίσεις και εκδηλώσεις μας.

Παίξε!!! και άλλαξε τη μύτη σου...

Παίξε & άλλαξε τη μύτη σου - Nose Makeover Game