Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

Kέντρο Ρινοπλαστικής - Ωτοπλαστικής και Πλαστικής Χειρουργικής Προσώπου - “ΑΦΡΟΔΙΤΗ”

Kέντρο Ρινοπλαστικής - Ωτοπλαστικής και Πλαστικής Χειρουργικής Προσώπου - ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Η "Αφροδίτη της Μήλου"
Καλλιτεχνικό γραμμικό σχέδιο

Το Kέντρο Ρινοπλαστικής - Ωτοπλαστικής και Πλαστικής Χειρουργικής Προσώπου - "ΑΦΡΟΔΙΤΗ", του Dr. med. Βασίλη Παυλιδέλη, λειτουργεί από το 1990 και σε συνεργασία με επιλεγμένα ιδιωτικά νοσοκομεία και κλινικές, όπου πραγματοποιούνται οι χειρουργικές επεμβάσεις, εξειδικεύεται στη Ρινοπλαστική, Ωτοπλαστική και όλες τις άλλες Αισθητικές και Επανορθωτικές Πλαστικές Εγχειρήσεις Προσώπου και προσφέρει υψηλής ποιότητας πλαστικές εγχειρήσεις αξιοποιώντας όλες τις μοντέρνες χειρουργικές τεχνικές, καθώς και την πλέον σύγχρονη ιατρική τεχνολογία.

Ένας από τους βασικούς σκοπούς για το Kέντρο Ρινοπλαστικής - Ωτοπλαστικής και Πλαστικής Χειρουργικής Προσώπου - "ΑΦΡΟΔΙΤΗ" είναι η συμβολή του στη συνεχή ιατρική μετεκπαίδευση των Ελλήνων Ωτορινολαρυγγολόγων, οι οποίοι επιδίδονται στην Πλαστική Χειρουργική Προσώπου. Για την πραγματοποίηση του σκοπού αυτού προσκαλούνται να διδάξουν στα σεμινάριά μας, θεωρητικά αλλά και στο χειρουργείο καταξιωμένοι Έλληνες συνάδελφοι, καθώς και κορυφαίοι ειδικοί Πλαστικοί Χειρουργοί από κέντρα πλαστικής χειρουργικής όλου του κόσμου.

Επιθυμούμε και από τη θέση αυτή, να ευχαριστήσουμε τόσο την Πανελλήνια όσο και την Ελληνική Εταιρεία Ωτορινολαρυγγολογίας Χειρουργικής Κεφαλής και Τραχήλου, για την αμέριστη στήριξη και συμπαράστασή τους στην επιτυχία αυτού του σκοπού μας.

Ενημέρωση για θέματα πλαστικής προσώπου στο κέντρο πλαστικής χειρουργικής ΑΦΡΟΔΙΤΗΕνημέρωση
Εξέταση ασθενούς στο κέντρο πλαστικής χειρουργικής ΑΦΡΟΔΙΤΗΕξέταση
 

 

Ο χώρος της υποδοχής του κέντρου ΑΦΡΟΔΙΤΗΥποδοχή
Ο χώρος αναμονής του κέντρου ΑΦΡΟΔΙΤΗΑναμονή
 

 

ΑναμονήΑναμονή
Iατρική Αισθητική Προσώπου στο χειρουργικό κέντρο ΑΦΡΟΔΙΤΗIατρική Αισθητική Προσώπου
 

 

Άσηπτες, ασφαλείς συνθήκες μετεγχειρητικής φροντίδαςΆσηπτες, ασφαλείς συνθήκες
μετεγχειρητικής φροντίδας
Χώρος σύντομης παραμονήςΑνάνηψη - Χώρος σύντομης παραμονής
 


Όμορφη μύτη - Ελεύθερη αναπνοή!

Όμορφη μύτη - Ελεύθερη αναπνοή!

Λογότυπο - σήμα κατατεθέν, του Κέντρου Ρινοπλαστικής - Ωτοπλαστικής και Πλαστικής Χειρουργικής Προσώπου, "ΑΦΡΟΔΙΤΗ", από το έτος ιδρύσεώς του, 1990.

Μοντέρνος σχεδιασμός και χάραξη σε κρύσταλλο, από την αρχιτέκτονα κ. Φαίδρα Ρητορίδου - Πέππα, η οποία επιμελήθηκε την ανακαίνιση του χειρουργικού Κέντρου "ΑΦΡΟΔΙΤΗ", 2005.

 
Το Βιβλίο του Ιατρού: Πλαστική Χειρουργική Προσώπου - Ρινοπλαστική - Ωτοπλαστική

Κλινικές που χειρουργεί ο Ιατρός

Παρουσίαση Video Ευρωκλινικής Αθηνών
Παρουσίαση Video Αθηναϊκής Mediclinic

Νέα & Ειδήσεις - Δραστηριότητες

Video: Ρινοπλαστική: Λειτουργική και Aισθητική Επέμβαση. Yγεία και Ομορφιά μαζί! Συνέντευξη του Dr. med. Βασίλη Παυλιδέλη καλεσμένος στην εκπομπή του ΑΝΤ1 “ΠΡΩΙΝΟ ΣΟΥΚΟΥ”.Video: Ρινοπλαστική: Λειτουργική και Aισθητική Επέμβαση. Yγεία και Ομορφιά μαζί! Συνέντευξη του Dr. med. Βασίλη Παυλιδέλη καλεσμένος στην εκπομπή του ΑΝΤ1 “ΠΡΩΙΝΟ ΣΟΥΚΟΥ”.


Για την αντιμετώπιση των επιπλοκών στη Ρινοπλαστική, μίλησε ο Dr. med. B. Παυλιδέλης, στο Πανελλήνιο Σεμινάριο Ρινολογίας, Ναύπλιο, Μάιος 2017.Για την αντιμετώπιση των επιπλοκών στη Ρινοπλαστική, μίλησε ο Dr. med. B. Παυλιδέλης, στο Πανελλήνιο Σεμινάριο Ρινολογίας, Ναύπλιο, Μάιος 2017.


“Ωτοπλαστική” ήταν το θέμα της ομιλίας του Dr. med. B. Παυλιδέλη, στο Σεμινάριο της Πανελλήνιας ΩΡΛ Εταιρείας, Βόλος, Νοέμβριος 2016.“Ωτοπλαστική” ήταν το θέμα της ομιλίας του Dr. med. B. Παυλιδέλη, στο Σεμινάριο της Πανελλήνιας ΩΡΛ Εταιρείας, Βόλος, Νοέμβριος 2016.


Ο Dr. med. B. Παυλιδέλης συνυπέγραψε Πρωτόκολλο Συνεργασίας  για την ανάδειξη της Ελλάδας σε κορυφαίο προορισμό Ιατρικού Τουρισμού, Μαρούσι, Ξενοδοχείο CIVITEL, Μάρτιος 2017.Ο Dr. med. B. Παυλιδέλης συνυπέγραψε Πρωτόκολλο Συνεργασίας για την ανάδειξη της Ελλάδας σε κορυφαίο προορισμό Ιατρικού Τουρισμού, Μαρούσι, Ξενοδοχείο CIVITEL, Μάρτιος 2017.


Βιογραφικό Σημείωμα του Dr. med. B. Παυλιδέλη και φωτογραφίες από το προσωπικό του αρχείοΒιογραφικό Σημείωμα του Dr. med. B. Παυλιδέλη και φωτογραφίες από το προσωπικό του αρχείο


Τα στατιστικά μας για το έτος 2016: Ενδιαφέρον παρουσιάζει η αύξηση των χειρουργημένων για ρινοπλαστική από το εξωτερικό.Τα στατιστικά μας για το έτος 2016: Ενδιαφέρον παρουσιάζει η αύξηση των χειρουργημένων για ρινοπλαστική από το εξωτερικό.


Τι λένε οι χειρουργημένοι μας: Ενδεικτικά, λίγα σχόλια χειρουργημένων και αφιερώσεις  σε forums, facebook και social media.Τι λένε οι χειρουργημένοι μας: Ενδεικτικά, λίγα σχόλια χειρουργημένων και αφιερώσεις σε forums, facebook και social media.


Ακολουθήστε μας στο κανάλι μας στο YOU TUBE και παρακολουθήστε τις πιο σημαντικές Τ.V. εμφανίσεις και εκδηλώσεις μας.Ακολουθήστε μας στο κανάλι μας στο YOU TUBE και παρακολουθήστε τις πιο σημαντικές Τ.V. εμφανίσεις και εκδηλώσεις μας.


Παίξε!!! και άλλαξε τη μύτη σου...

Παίξε & άλλαξε τη μύτη σου - Nose Makeover Game