Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

Α. Τίτλοι σπουδών του Dr. med. B. Παυλιδέλη
Β. Ιδρυτής Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής Προσώπου

 

 

 

 

 

 

 

B. Ελληνική Εταιρεία Πλαστικής Χειρουργικής Προσώπου (Ε.Ε.Π.Χ.Π.)

Ιδρυτής: Dr. med. B. Παυλιδέλης, Παράδεισος Αμαρουσίου, Αθήνα, Μάιος 1998


H Ελληνική Εταιρεία Πλαστικής Χειρουργικής Προσώπου ιδρύθηκε νόμιμα στη χώρα μας το 1998, με πρωτοβουλία του Dr. med. Bασίλη Παυλιδέλη και 68 Ελλήνων Ιατρών Χειρουργών Ωτορινολαρυγγολόγων, οι οποίοι επιτηδεύονται στην Πλαστική Χειρουργική Προσώπου και αποτελούν τα Ιδρυτικά Μέλη της Εταιρείας. Σήμερα αριθμεί 75 μέλη. Το καταστατικό της εγκρίθηκε από το Πρωτοδικείο Αθηνών με την υπ. αριθμ. 2505/99 απόφασή του. Ο πρωταρχικός σκοπός της Εταιρείας αυτής είναι να συμβάλει στην χώρα μας, στην προαγωγή της Πλαστικής Χειρουργικής Προσώπου, ως παράγοντα υγείας και ομορφιάς. Στα πλαίσια αυτού του σκοπού, η Εταιρεία διοργανώνει σεμινάρια, καθώς και άλλες επιστημονικές δραστηριότητες.

 

Δραστηριότητες Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής Προσώπου προεδρεύοντος του Dr. med. Bασίλη Παυλιδέλη

1. 16ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Ρινολογικής Εταιρείας.
Με τη συνεργασία της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής Προσώπου, Νοσοκομείο “Παπαγεωργίου”, Θεσσαλονίκη, 14 - 16.04.2016.
Περισσότερα...
2. 13ο Πανελλήνιο Σεμινάριο της Ελληνικής  Ρινολογικής Εταιρείας.
Με τη συνεργασία της Ελληνικής  Εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής Προσώπου, Νοσοκομείο “Παπαγεωργίου”, Θεσσαλονίκη, 19 - 21.04.2013 .  
Περισσότερα...
3. 12ο Πανελλήνιο Σεμινάριο της Ελληνικής Ρινολογικής Εταιρείας.
Με τη συνεργασία της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής Προσώπου, Βόλος 3-5.02.2012.
Περισσότερα...
4. 11o Πανελλήνιο Σεμινάριο της Ελληνικής  Ρινολογικής Εταιρείας.
Με τη συνεργασία της Ελληνικής  Εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής Προσώπου,  Νοσοκομείο “Παπαγεωργίου”, Θεσσαλονίκη,  04 – 06.02. 2011.
Περισσότερα...
5. 10ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΡΙΝΟΛΟΓΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ 10o Πανελλήνιο Σεμινάριο της Ελληνικής  Ρινολογικής Εταιρείας.
Με τη συνεργασία της Ελληνικής  Εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής Προσώπου,  Λίμνη Πλαστήρα,  Καρδίτσα, 26 – 28.02. 2007.
Περισσότερα...
6. 7ο  Πανελλήνιο Σεμινάριο της Ελληνικής  Ρινολογικής Εταιρείας.
Με τη συνεργασία της Ελληνικής  Εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής Προσώπου,  Ίδρυμα  Ιατροβιολογικών  Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών ,  26 – 28.01. 2007. 
Περισσότερα...
7. Ελληνική  Εταιρεία Πλαστικής Χειρουργικής Προσώπου
Σεμινάριο  Πλαστικής  Χειρουργικής  Προσώπου
Νοσοκομείο “Ευαγγελισμός”, Αθήνα, 21.06.2003.

Περισσότερα...
8. Ιnternational  Meeting of the European Academy of Facial Plastic Surgery.
Με τη συνεργασία της Ελληνικής  Εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής Προσώπου, Macedonia Palace Hotel,  Θεσσαλονίκη, 15  - 17.09. 2000.
Περισσότερα...
Το Βιβλίο του Ιατρού: Πλαστική Χειρουργική Προσώπου - Ρινοπλαστική - Ωτοπλαστική

Κλινικές που χειρουργεί ο Ιατρός

Παρουσίαση Video Ευρωκλινικής Αθηνών
Παρουσίαση Video Αθηναϊκής Mediclinic

Νέα & Ειδήσεις - Δραστηριότητες

Video: Ρινοπλαστική: Λειτουργική και Aισθητική Επέμβαση. Yγεία και Ομορφιά μαζί! Συνέντευξη του Dr. med. Βασίλη Παυλιδέλη καλεσμένος στην εκπομπή του ΑΝΤ1 “ΠΡΩΙΝΟ ΣΟΥΚΟΥ”.Video: Ρινοπλαστική: Λειτουργική και Aισθητική Επέμβαση. Yγεία και Ομορφιά μαζί! Συνέντευξη του Dr. med. Βασίλη Παυλιδέλη καλεσμένος στην εκπομπή του ΑΝΤ1 “ΠΡΩΙΝΟ ΣΟΥΚΟΥ”.


Για την αντιμετώπιση των επιπλοκών στη Ρινοπλαστική, μίλησε ο Dr. med. B. Παυλιδέλης, στο Πανελλήνιο Σεμινάριο Ρινολογίας, Ναύπλιο, Μάιος 2017.Για την αντιμετώπιση των επιπλοκών στη Ρινοπλαστική, μίλησε ο Dr. med. B. Παυλιδέλης, στο Πανελλήνιο Σεμινάριο Ρινολογίας, Ναύπλιο, Μάιος 2017.


“Ωτοπλαστική” ήταν το θέμα της ομιλίας του Dr. med. B. Παυλιδέλη, στο Σεμινάριο της Πανελλήνιας ΩΡΛ Εταιρείας, Βόλος, Νοέμβριος 2016.“Ωτοπλαστική” ήταν το θέμα της ομιλίας του Dr. med. B. Παυλιδέλη, στο Σεμινάριο της Πανελλήνιας ΩΡΛ Εταιρείας, Βόλος, Νοέμβριος 2016.


Ο Dr. med. B. Παυλιδέλης συνυπέγραψε Πρωτόκολλο Συνεργασίας  για την ανάδειξη της Ελλάδας σε κορυφαίο προορισμό Ιατρικού Τουρισμού, Μαρούσι, Ξενοδοχείο CIVITEL, Μάρτιος 2017.Ο Dr. med. B. Παυλιδέλης συνυπέγραψε Πρωτόκολλο Συνεργασίας για την ανάδειξη της Ελλάδας σε κορυφαίο προορισμό Ιατρικού Τουρισμού, Μαρούσι, Ξενοδοχείο CIVITEL, Μάρτιος 2017.


Βιογραφικό Σημείωμα του Dr. med. B. Παυλιδέλη και φωτογραφίες από το προσωπικό του αρχείοΒιογραφικό Σημείωμα του Dr. med. B. Παυλιδέλη και φωτογραφίες από το προσωπικό του αρχείο


Τα στατιστικά μας για το έτος 2016: Ενδιαφέρον παρουσιάζει η αύξηση των χειρουργημένων για ρινοπλαστική από το εξωτερικό.Τα στατιστικά μας για το έτος 2016: Ενδιαφέρον παρουσιάζει η αύξηση των χειρουργημένων για ρινοπλαστική από το εξωτερικό.


Τι λένε οι χειρουργημένοι μας: Ενδεικτικά, λίγα σχόλια χειρουργημένων και αφιερώσεις  σε forums, facebook και social media.Τι λένε οι χειρουργημένοι μας: Ενδεικτικά, λίγα σχόλια χειρουργημένων και αφιερώσεις σε forums, facebook και social media.


Ακολουθήστε μας στο κανάλι μας στο YOU TUBE και παρακολουθήστε τις πιο σημαντικές Τ.V. εμφανίσεις και εκδηλώσεις μας.Ακολουθήστε μας στο κανάλι μας στο YOU TUBE και παρακολουθήστε τις πιο σημαντικές Τ.V. εμφανίσεις και εκδηλώσεις μας.


Παίξε!!! και άλλαξε τη μύτη σου...

Παίξε & άλλαξε τη μύτη σου - Nose Makeover Game