Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017

Δημοσιεύματα και Εμφανίσεις του Dr. med. Βασίλη Παυλιδέλη στα ΜΜΕ - Video - WebTV

Dr. med. Βασίλης ΠαυλιδέληςΜετά την επιστροφή του στην Ελλάδα το έτος 1990, πολλά άρθρα και ρεπορτάζ του κ. Παυλιδέλη έχουν δημοσιευθεί, σχεδόν σε όλα τα ιατρικά έντυπα του κλάδου και στον ημερήσιο, εβδομαδιαίο και μηνιαίο τύπο, με θέματα που αφορούν στη ρινοπλαστική, πλαστική του ρινικού διαφράγματος, ωτοπλαστική, βλεφαροπλαστική, μεταμόσχευση μαλλιών και άλλα θέματα για την πλαστική χειρουργική προσώπου. Aκόμη έχει δώσει πλήθος συνεντεύξεων σε διάφορες τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές πάνω στις εξειδικευμένες εγχειρήσεις που πραγματοποιεί. Προσφάτως, αρκετά δημοσιεύματά του φιλοξενούνται σε δημοφιλή sites για πιο ολοκληρωμένη ενημέρωση των ενδιαφερομένων. Επίσης, έχει δώσει μέχρι σήμερα αρκετές εκλαϊκευμένες ομιλίες στο χειρουργικό του Κέντρο "AΦΡΟΔΙΤΗ", καθώς επίσης και σε εκπαιδευτικά ιδρύματα και συλλόγους, για θέματα γενικής ενημέρωσης στην πλαστική χειρουργική προσώπου.

Σημειωτέον ότι, ο κ. Παυλιδέλης εφάρμοσε στη χώρα μας το 1990 για πρώτη φορά, την πρωτοποριακή μέθοδο πραγματοποίησης ρινοπλαστικής "ταυτόχρονη πλαστική εγχείρηση μύτης και ρινικού διαφράγματος", η οποία σήμερα πλέον είναι αποκλειστική μέθοδος επιλογής για κάθε εγχείρηση ρινοπλαστικής.

Παρακολουθήστε τις πιο σημαντικες TV εμφανίσεις και εκδηλώσεις μας

 
 

Ρινοπλαστική - Ωτοπλαστική - Πλαστική χειρουργική προσώπου

Το Βιβλίο του Ιατρού: Πλαστική Χειρουργική Προσώπου - Ρινοπλαστική - Ωτοπλαστική

Κλινικές που χειρουργεί ο Ιατρός

Παρουσίαση Video Ευρωκλινικής Αθηνών
Παρουσίαση Video Αθηναϊκής Mediclinic

Νέα & Ειδήσεις - Δραστηριότητες

Video: Ρινοπλαστική: Λειτουργική και Aισθητική Επέμβαση. Yγεία και Ομορφιά μαζί! Συνέντευξη του Dr. med. Βασίλη Παυλιδέλη καλεσμένος στην εκπομπή του ΑΝΤ1 “ΠΡΩΙΝΟ ΣΟΥΚΟΥ”.Video: Ρινοπλαστική: Λειτουργική και Aισθητική Επέμβαση. Yγεία και Ομορφιά μαζί! Συνέντευξη του Dr. med. Βασίλη Παυλιδέλη καλεσμένος στην εκπομπή του ΑΝΤ1 “ΠΡΩΙΝΟ ΣΟΥΚΟΥ”.


ΡΙΝΟΠΛΑΣΤΙΚΗ: Τις κορυφαίες χειρουργικές υπηρεσίες που προσφέρει το Κέντρο Ρινοπλαστικής - Ωτοπλαστικής “AΦΡΟΔΙΤΗ”, παρουσίασε ο Dr. med. B. Παυλιδέλης, στο Συνέδριο για την ανάπτυξη Iατρικού Τουρισμού στην Ελλάδα.ΡΙΝΟΠΛΑΣΤΙΚΗ: Τις κορυφαίες χειρουργικές υπηρεσίες που προσφέρει το Κέντρο Ρινοπλαστικής - Ωτοπλαστικής “AΦΡΟΔΙΤΗ”, παρουσίασε ο Dr. med. B. Παυλιδέλης, στο Συνέδριο για την ανάπτυξη Iατρικού Τουρισμού στην Ελλάδα.


Για την αντιμετώπιση των επιπλοκών στη Ρινοπλαστική, μίλησε ο Dr. med. B. Παυλιδέλης, στο Πανελλήνιο Σεμινάριο Ρινολογίας, Ναύπλιο, Μάιος 2017.Για την αντιμετώπιση των επιπλοκών στη Ρινοπλαστική, μίλησε ο Dr. med. B. Παυλιδέλης, στο Πανελλήνιο Σεμινάριο Ρινολογίας, Ναύπλιο, Μάιος 2017.


ΩΤΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ήταν το θέμα της ομιλίας του Dr. med. B. Παυλιδέλη, στο Σεμινάριο της Πανελλήνιας ΩΡΛ Εταιρείας, Βόλος, Νοέμβριος 2016ΩΤΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ήταν το θέμα της ομιλίας του Dr. med. B. Παυλιδέλη, στο Σεμινάριο της Πανελλήνιας ΩΡΛ Εταιρείας, Βόλος, Νοέμβριος 2016


Βιογραφικό Σημείωμα του Dr. med. B. Παυλιδέλη και φωτογραφίες από το προσωπικό του αρχείοΒιογραφικό Σημείωμα του Dr. med. B. Παυλιδέλη και φωτογραφίες από το προσωπικό του αρχείο


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: ΩΤΟΠΛΑΣΤΙΚΗ: η διόρθωση των μεγάλων ή και πεταχτών αυτιών και η πλαστική αποκατάσταση της μικρωτίας-ανωτίας είναι το θέμα της ομιλίας του Dr. med. B. Παυλιδέλη, στο Πανελλήνιο Συνέδριο Ωτορινολαρυγγολογίας, Ηilton-Aθήνα, 2-5 Νοεμβρίου 2017.ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: ΩΤΟΠΛΑΣΤΙΚΗ: η διόρθωση των μεγάλων ή και πεταχτών αυτιών και η πλαστική αποκατάσταση της μικρωτίας-ανωτίας είναι το θέμα της ομιλίας του Dr. med. B. Παυλιδέλη, στο Πανελλήνιο Συνέδριο Ωτορινολαρυγγολογίας, Ηilton-Aθήνα, 2-5 Νοεμβρίου 2017.


ΣANTOΡΙΝΗ: “H εμπειρία μου με τα αυτομοσχεύματα στη ρινοπλαστική” ήταν το θέμα της ομιλίας του Dr. med. B. Παυλιδέλη, στο Διεθνές Συνέδριο SANTO-RHINO, Σεπτέμβριος 2016ΣANTOΡΙΝΗ: “H εμπειρία μου με τα αυτομοσχεύματα στη ρινοπλαστική” ήταν το θέμα της ομιλίας του Dr. med. B. Παυλιδέλη, στο Διεθνές Συνέδριο SANTO-RHINO, Σεπτέμβριος 2016


Ρινοπλαστική - Ωτοπλαστική: Εκδήλωση “Open Day”, δωρεάν ενημέρωση ενδιαφερομένων, για θέματα, Μάρτιος 2017Ρινοπλαστική - Ωτοπλαστική: Εκδήλωση “Open Day”, δωρεάν ενημέρωση ενδιαφερομένων, για θέματα, Μάρτιος 2017


Παίξε!!! και άλλαξε τη μύτη σου...

Παίξε & άλλαξε τη μύτη σου - Nose Makeover Game