Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

Δημοσιεύματα και Εμφανίσεις του Dr. med. Βασίλη Παυλιδέλη στα ΜΜΕ - Video - WebTV

Dr. med. Βασίλης ΠαυλιδέληςΜετά την επιστροφή του στην Ελλάδα το έτος 1990, πολλά άρθρα και ρεπορτάζ του κ. Παυλιδέλη έχουν δημοσιευθεί, σχεδόν σε όλα τα ιατρικά έντυπα του κλάδου και στον ημερήσιο, εβδομαδιαίο και μηνιαίο τύπο, με θέματα που αφορούν στη ρινοπλαστική, πλαστική του ρινικού διαφράγματος, ωτοπλαστική, βλεφαροπλαστική, μεταμόσχευση μαλλιών και άλλα θέματα για την πλαστική χειρουργική προσώπου. Aκόμη έχει δώσει πλήθος συνεντεύξεων σε διάφορες τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές πάνω στις εξειδικευμένες εγχειρήσεις που πραγματοποιεί. Προσφάτως, αρκετά δημοσιεύματά του φιλοξενούνται σε δημοφιλή sites για πιο ολοκληρωμένη ενημέρωση των ενδιαφερομένων. Επίσης, έχει δώσει μέχρι σήμερα αρκετές εκλαϊκευμένες ομιλίες στο χειρουργικό του Κέντρο "AΦΡΟΔΙΤΗ", καθώς επίσης και σε εκπαιδευτικά ιδρύματα και συλλόγους, για θέματα γενικής ενημέρωσης στην πλαστική χειρουργική προσώπου.

Σημειωτέον ότι, ο κ. Παυλιδέλης εφάρμοσε στη χώρα μας το 1990 για πρώτη φορά, την πρωτοποριακή μέθοδο πραγματοποίησης ρινοπλαστικής "ταυτόχρονη πλαστική εγχείρηση μύτης και ρινικού διαφράγματος", η οποία σήμερα πλέον είναι αποκλειστική μέθοδος επιλογής για κάθε εγχείρηση ρινοπλαστικής.

Παρακολουθήστε τις πιο σημαντικες TV εμφανίσεις και εκδηλώσεις μας

 
 

Ρινοπλαστική - Ωτοπλαστική - Πλαστική χειρουργική προσώπου

Το Βιβλίο του Ιατρού: Πλαστική Χειρουργική Προσώπου - Ρινοπλαστική - Ωτοπλαστική

Κλινικές που χειρουργεί ο Ιατρός

Παρουσίαση Video Ευρωκλινικής Αθηνών
Παρουσίαση Video Αθηναϊκής Mediclinic

Νέα & Ειδήσεις - Δραστηριότητες

Video: Ρινοπλαστική: Λειτουργική και Aισθητική Επέμβαση. Yγεία και Ομορφιά μαζί! Συνέντευξη του Dr. med. Βασίλη Παυλιδέλη καλεσμένος στην εκπομπή του ΑΝΤ1 “ΠΡΩΙΝΟ ΣΟΥΚΟΥ”.Video: Ρινοπλαστική: Λειτουργική και Aισθητική Επέμβαση. Yγεία και Ομορφιά μαζί! Συνέντευξη του Dr. med. Βασίλη Παυλιδέλη καλεσμένος στην εκπομπή του ΑΝΤ1 “ΠΡΩΙΝΟ ΣΟΥΚΟΥ”.


Για την αντιμετώπιση των επιπλοκών στη Ρινοπλαστική, μίλησε ο Dr. med. B. Παυλιδέλης, στο Πανελλήνιο Σεμινάριο Ρινολογίας, Ναύπλιο, Μάιος 2017.Για την αντιμετώπιση των επιπλοκών στη Ρινοπλαστική, μίλησε ο Dr. med. B. Παυλιδέλης, στο Πανελλήνιο Σεμινάριο Ρινολογίας, Ναύπλιο, Μάιος 2017.


“Ωτοπλαστική” ήταν το θέμα της ομιλίας του Dr. med. B. Παυλιδέλη, στο Σεμινάριο της Πανελλήνιας ΩΡΛ Εταιρείας, Βόλος, Νοέμβριος 2016.“Ωτοπλαστική” ήταν το θέμα της ομιλίας του Dr. med. B. Παυλιδέλη, στο Σεμινάριο της Πανελλήνιας ΩΡΛ Εταιρείας, Βόλος, Νοέμβριος 2016.


Ο Dr. med. B. Παυλιδέλης συνυπέγραψε Πρωτόκολλο Συνεργασίας  για την ανάδειξη της Ελλάδας σε κορυφαίο προορισμό Ιατρικού Τουρισμού, Μαρούσι, Ξενοδοχείο CIVITEL, Μάρτιος 2017.Ο Dr. med. B. Παυλιδέλης συνυπέγραψε Πρωτόκολλο Συνεργασίας για την ανάδειξη της Ελλάδας σε κορυφαίο προορισμό Ιατρικού Τουρισμού, Μαρούσι, Ξενοδοχείο CIVITEL, Μάρτιος 2017.


Βιογραφικό Σημείωμα του Dr. med. B. Παυλιδέλη και φωτογραφίες από το προσωπικό του αρχείοΒιογραφικό Σημείωμα του Dr. med. B. Παυλιδέλη και φωτογραφίες από το προσωπικό του αρχείο


Τα στατιστικά μας για το έτος 2016: Ενδιαφέρον παρουσιάζει η αύξηση των χειρουργημένων για ρινοπλαστική από το εξωτερικό.Τα στατιστικά μας για το έτος 2016: Ενδιαφέρον παρουσιάζει η αύξηση των χειρουργημένων για ρινοπλαστική από το εξωτερικό.


Τι λένε οι χειρουργημένοι μας: Ενδεικτικά, λίγα σχόλια χειρουργημένων και αφιερώσεις  σε forums, facebook και social media.Τι λένε οι χειρουργημένοι μας: Ενδεικτικά, λίγα σχόλια χειρουργημένων και αφιερώσεις σε forums, facebook και social media.


Ακολουθήστε μας στο κανάλι μας στο YOU TUBE και παρακολουθήστε τις πιο σημαντικές Τ.V. εμφανίσεις και εκδηλώσεις μας.Ακολουθήστε μας στο κανάλι μας στο YOU TUBE και παρακολουθήστε τις πιο σημαντικές Τ.V. εμφανίσεις και εκδηλώσεις μας.


Παίξε!!! και άλλαξε τη μύτη σου...

Παίξε & άλλαξε τη μύτη σου - Nose Makeover Game